inte skrivit på länge..

fredag: emma G sover över  i lägenheten SKIIIT SKOJ!!

Söndag:
Kent firas 45år o sen åka till hampus o tilda med paket, gå på bio 21.15 till 24.00. upp vid fem dan efter .....  Såg Avatar i 3D, bra va den.

Måndag: floristarbeten i skolan (binda buketter o göra kransar).. Stannade i skolan me Malin o Emma sedan julbord vid 5 sen sova i lägenheten med Emma G.

Tisdag:
Gick inte till skolan, ändå sista dan så vafaan. Vi stack till stan o donken ist.. sen hem och hälsa på hos mormor..

Onsdag:
Va hos Karin och bl.a. baka gräddkola, busa med Bella... Åka pulka med karin och sedan äta på donken med Matte, danne o karin.
    Vart mkt donken  på sistone, får börja skärpa till mig lite ^^,

Torsdag:
Ja va ska man säga, GOD JUL.

Fredag:
träffa jossan o sen fest  på kvällen. Den festen skriver ja inte änns om. Ångrar bara en sak o de va att jag drack lite för mkt. Tack för kvällen alla :) o Jossan du är fortfarande som enlill syrra fö mig, kvittar va folk säger ;)

lördag:
FAN MIN MOBIL E VÄCK!! träffa jossan i da igen o dra till marcus lya där festen va i går en stund o sitta o snacka lite där me.

Söndag:
Slappdag. Längtar till i mon, Ska till Kalmar på stan o shoppa me Emma den bästa<3 Viii har en heeel del o snacka om ^^, har alltid kul me Stumpan. Jag ska få henne o berätta allt jag missat :)

Detta blev som en sammanfattning.. Har inte vart hemma o haft tid att sitta vid datan. Antar att det är possitivt eftersom jag haft kul. Får däremot se hur vänskapen går mellan oss.. Men gör inte såå mkt eftersom jag har så många underbara redan :)

PussPåEr ;))


Go Emma på bilden.


Lilla Krogen

Sov nästan ingenting denna natten som varit. Har så jävla ont i halsen p.g.a min förkylning så jag hostar 24/7. Visste att skoldagen skulle bli kul eftersom den alltid blir det med så roliga kompisar. speciellt min Emma då, bästa bryden asså. :)
Så iaf, jag tvingade alltså iväg mig själv till skolan. Höjdpunkten där var nog min "fina" komplimang som jag blev så chockad över.

På lektionerna gjorde vi brudbuketter vilket passade väldigt bra med tanke på att mina föräldrar varit gifta i 20 år i dag. Åkte tidigare från skolan eftersom jag skulle ta min sista Gardasil-spruta så min bukett blev bara halvfärdig men den var lika uppskattad hemma ändån. Kul att dom gillade den i alla fall.


På kvällen när mamma slutat jobba så åkte vi till en resturang som heter lilla krogen. Redigt mysigt var det. Det var Jag, päronen såklart, Danne, Matte, Karin, Frida, mormor och morfar som fick äran att vara med. Skiiit gott och särskillt efterätten då. Tog en banana split.
Lite bilder från dagen och på kvällen (inte alls nöjd med nån på mig men far jag väll bjuda på) :

Denna bjuder man verkligen på ^^, Jag börjar skratta för bilden tar lång tid och Karin vet jag inte vad hon styr med. Go drink iaf, även om man kan tolka det tvärt om på minen jag gör.

Nä nu är klockan sent eftersom det är upp tidigt som vanligt på morgonen och jag sover FÖR lite. Natti <3

Shoppingdag i kalmar stad

Hej bloggläsare :)
Efter att ha försovit sig men äntligen gjort mig klädd o klar så bar det av till Kalmar då. :)
 I går kväll såg man Idol och, ja vad ska man säga, som brorsan Matte sa så är båda stjärnor alltså. Jag kunde inte välja att nån skulle vinna iaf. Erik va toppen men faktiskt så tyckte jag att just vinnarlåten sjöng Calle bättre. Vad tyckte ni då ? :)

I Kalmar skulle jag ju då träffa Emma G som det står i tidigare inlägget och vi hade lika kul som förväntat såklart. Har köpt 4 julklappar och kunde inte låta bli att slänga pengar på ett plagg till mig själv med. Snacka om beslutsångest ja hade men tror det var rätt iaf att jag till sist köpte den. Vi åt på donken, mumms och jag har en julklapp kvar och den kunde jag inte köpa på grund av att personen själv var med... hmm, vem menar jag ? det kan man undra. ;) <3

Nu är jag iaf helt pank så efter den julklappen får det räcka med att spendera pengar på både andra och mig (tills vidare...). Jag hade ju såklart min kamera med så tog lite bilder som jag kommer lägga upp. Vi testade lite i provhytterna, skoj att bara prova ibland. =)

Missade min buss men tur att mormor och morfar var i Kalmar och kunde ta med mig till O-hamn med för annars hade jag missat middagen. Gott var det och hade verkligen en go dag och kväll. Visst ja, ni som vet hur mycket jag HATAR vin så har jag i alla fall gjort framsteg med att smaka lite i kväll och gjort mindre grimarser. Stolt elr vad ? ;)

Här kommer lite bilder:



Två goa dagar

Torsdagen och fredagen denna veckan har vart helt felfria tror jag. Har vart mest med Emma G, en jävligt go tjej i min klass, och varför vi haft så kul ska jag inte dra upp för det går inte förklara. Men hon har iaf hjälpt mig lite me en grej + att hon e rolig då. :)) Taack Bruden, du betyder mkt<3

Ska på stan med henne i morgon och förhoppningsvis hitta lite julklappar :) Sen på kvällen e man bjuden på middag hem till brorsan och Karin :) Längre inlägg blir det inte i dag för ska möta min söta mor från jobbet.  
Chacha <3


Och så självklart så har man ingen bild på den lilla rackaren så får ta en suddig från i torsdags och har man tur får man henne på bild i mon ;)


Usch för skola på torsdagar.

Sitter på svenskalektion nu och jobbar med ett grupparbete som vi fick i dag och ska vara klart till nästa veckas lektion. Jobbar med Emma G, Julia och Malin. Det ska tydligen handla om julen och en massa traditioner från förr. verkligen skojjigt -.-

Sen e de matte i tre timmar efter lunchen mä. jippie, torsdagar suger.
Ska va lite duktig och jobba nu. Byebyebye <3

Wiiiho :)

I dag har man bara suttit hemma typ. Hämtade ut mitt körkort och var ju hos läkaren efter det och sen hos mormor en stund men annars har inget nytt hänt.

Bara för en lite stund sedan så ringde min lärare, Mia, hem till mig. Åh, man blir alltid lika nervös när lärare ringer och särskillt när man får höra att det finns två saker att säga. Hon började med att det ska vara julbord på måndagen innan vi slutar och hon undrade om jag skulle med. Jag får se eftersom det är vid fem och jag kommer komma hem rätt sent då men ska tänka på det. Det kanske inte var så farlig info men sedan började hon prata om provet vi gjorde i måndags. :S Min data hade ju pajjat så jag chansade ju igenom det provet vilket var ganska mycket frågor på! :S Hon sa att dom som inte klarade provet ska få omprov på måndag och att alla andra blev lediga den dagen. SEN sa hon att jag var en av dom som klarade mig. Nervös först och happy efter ? Jajjamen :)


Fyy på Mia, man får inte skrämmas sådär men nu är de okej :P

Nu blir det att dunka musik lite innan mammsen kommer hem.


Liten sammanfattning

  • Datorn fixad nu och så fixade datanissen så man fick Windows 7, vilket var toppen. Precis som han sa så är det som dag och natt, windows 7 är bättre.

  • Två veckor kvar till lov och dagarna räknar man ner såklart. Verkligen längtar!

  • Tränade i förrgår och i dag med då så förhoppningsvis fortsätter jag med jämna mellanrum så man kan känna sig lite stolt.

  • I morgon blir det läkaren då och får hoppas att han har något fint att säga om höger ringfinger på mig.

  • Har en massa tankar om mitt liv nu med. En massa svåra val och planer som inte alls är så lätta att få ordning på. Vet inte redigt vad jag ska göra.

  • Borde börja köpa lite julklappar snart. Har inga ideer men får väll ge mig ut på stan och hoppas på att man kommer på presenter på plats annars. Kan inte vänta längre nu, man vill få det överstökat.

  • Sista punkten:
    Kalmar är inte så bra som jag vill det ska vara. Saknar Oskarshamnarna när jag e där men när man är hemma så längtar man till Kalmar istället. Har inte så många kompisar där än så lägenheten gör inte så stor nytta för sig och fest som man hoppades så mkt på har ännu inte blivit av. Undrar om det någonsin blir heller ? Och killkompisar ska ja inte änns dra upp o skriva om. Min linje undrar jag oxå över. Visst gillar jag den, jag tänker inte byta eller så, men jag platsar nog inte så bra där...



     
    Datan e ränsad nu så jag har bara dom "saker" som jag hann slänga ut på USB. Lägger upp en gammal bild bara för att fylla ut inlägget lite.

Kompisar till undersättning?!

Min data har pajjat, skolarbetena blir inte som jag vill och allt blir mer o mer stressigt ju närmre lovet man kommer. Ändå längtar man så mycket för o få komma bort från allt stress nu..
Ledig från skolan på Onsdag iaf för att åka till en läkare med mitt finger.

(L) Nu saknar jag er Oskarshamnare! (L)

Emma särskillt dig tror jag. Saknar er andra med så in i H*****e !
Men Dig Emma Behövs Just Nu <3
Hoppas du får tid någon dag ( Och jag me )

Har tankat på mobilen nu så ja har gratis-sms igen och hoppas att data-nissen fixar min dator i morgon. Dags att gå innan pappa klagar på att jag tagit hans dator. Pusspåer! (:


Klippt mig

Skolan i da då, sedan hem o käka lite fort innan man skulle klippa sig en timme senare (vid 6).
Sara som klipper mig är jätte bra men mitt hår växer ut så Jävla fort så jag låter henne alltid klippa det "för kort" så jag kan vara nöjd sen och längre.

Problemet e att EFTER att jag klippt mig så klämmer morsan ur sig att man ska ta körkorts-kort till mopeden för att det är nytt att man måste ha de nu och jag måste ta det efter skolan i mon.

SKIITKUL att få veta det. HELVETE!!

Nu ska man stå ut me de jävla kortet till man får körkort på bil då tyyp. Att stå ut me frissen i skolan e en sak men på ett kort, fyyfaan. -.-
Tror fan ja kan dränka nån just nu asså.

aja, Ska försöka lugna ner mig lite, blir ändå sur på nytt i mon..

STORT GRATTIS till Hanna min bitch som fyllde år i går <3 :)
Och ett STORT GRATTIS Till Chipset min Olivia som Fyller i dag <3 :)
PUss på er =D JaG sAkNaR eR ! <3

Emma bodde hos mig denna helg

Hej på er :)

Denna helgen var mega go och det var väldigt kul att få träffa Emma igen. Nu får vi  inte tappa kontakten ! Nu får vi börja ses mer igen och inte vänta i två år. <3

Sitta uppe om nätterna blev det och försova oss på dagen men va gjorde de ? de va ju heeelg. :)
Hyrde en film och köpte lite onyttigt på fredagen men blev ändå mest att prata ikapp dom ca. 2 åren som gått.

På både lördagen och söndagen så åkte vi in till stan och shoppade. Mycket fint blev det men nu måste jag spara pengar till julklappar. 

 Ena dagen köpte vi hem tacos och den andra åt vi på donken. Det värst e att man skriver logg från idrotten om va man äter så får väll börja skärpa mig lite nu iaf, + att ja åt pizza i da men bara liiite (a).

Vi åkte oxå in till mässan på slottet och gick omkring :) Utställarna kände igen mig efter att ha sett mig där alla fyra dagarna men jag fick glögg och allt ändå. ;P

Nu ska ja inte skriva en massa mer, här kommer lite bilder från helgen och dom sista har jossäe redigerat åt mig eftersom hon är duktig på sånt :)

Fick denna av Emma, Tack söötunge, du e så go <3




RSS 2.0