Projektarbete! (Inlägg 2)

Köpte en basker i Kalmar idag! Redigt nice om man får tycka till själv. Tänkte att carlings har lite udda stuff så gick dit och fann den direkt, *ka-ching*. Så nu blir det att måla med den på hädanefter.
Bevismaterial:
 

2 tavlor till köpte jag med i affären ja glömt vad den heter. Den ligger på Baronen, tredje våningen. Så nu ska jag fylla i det i budgeten och sen får jag se om jag hinner något mer ikväll.



Varit ute och sprungit för en timme sen. Härligt! Nu ska det bara rulla på med men de hårda är ju att komma igång sen brukar det i alla fall gå som på räls.  Bye for now.

Projektarbete! (Inlägg 1)

Jag ville så gärna skapa något. Som att bygga eller inreda osv. Men inget jag ville göra var utförbart!

Jag är pappas flicka och han har inte varit så kry så målade en tavla till han. När den var färdig så insåg jag vad som kunde vara mitt projekt. Jag ska måla tavlor i akrylfärger! Jag har redan lagt ner lite tid på de nu och bakgrunden till tavla två är klar. Jag har varit och handlat lite och börjat på min budget, tagit kort på alla redskap och skissat. Imorgon ska jag till kalmar och shoppa så jag har bestämt mig för att köpa en basker då med! Tycker det kan vara kul att ha när man nu ska måla en massa och bilderna blir ju roligare.

Bilder:







Öland igår för bra affärer!

Igår Åkte jag och Fredde till Öland på Auktion. Det var ett ett hus som stått tomt sen tre generationer och nu auktionerades allt ut. Kan lugnt säga att de som bott där var kristna. ett 30-tal med biblar och sen även en massa psalmböcker mm hade de. Massa tavlor och på jesus och kungaparet fanns med. Jag är inte så troende endast döpt och konfirmerad men en riktigt gammal bibel ville jag ha. Det kändes så speciellt och fint att ha en. Den jag ville ha var riktigt stor och från 1877. Men den gick till någon annan. Sen bjuder Fredde på en annan åt mig rent impulsivt och känns riktigt bra nu. Den är från 1842, några sidor har lossnat, lite fuktskadad och lite sönder men i bra skick för att vara så gammal. Den andra var i värre skick. Den är det äldsta jag ägt kan man lugnt säga! Om 31 år är den 200 år gammal. Känns rätt mäktigt. Det låg frimärken i som utroparen inte visste. Undrar om de kan va värda något? Ska bli kul att kolla upp.

Vi var på auktionen i 6 timmar väntandes på en liten kista, riktigt snygg gammal jugendstil! Jag föll för den med så ja sa till Fredde du får innehållet så har ja kistan som prydnad. (Det är två glasflaskor i som man kan ha whiskey i). Stod 40 min i korvkö. Men när vi äntligen åkte där ifrån så blev det till Kalmar för att äta Sushi och sen hem.

Bilder på bibeln och kistan:




Sommarjobb. Jag klyvdes i två delar.

Jahapp nu tänker man börja blogga igen. Eftersom jag valt projektarbete och ska blogga om det så är de lika bra att vänja sig. Tänkte skriva om mitt sommarjobb. Jag lämnade ut 10 CV och inget svar i stan men så fick jag svar från SAFT AB att jag kunde jobba vecka 25-26. Jag gjorde utearbeten som ränsa ogräs och lacka staket mm. Men jag klagar inte det var hårt men kul i stekande solsken med snickarbyxor haha brände lite. Jag lärde känna en tjej jag gick på dagis med och träffade en gammal klasskamrat, en kusin och lärde känna en syssling jag inte kände till.

Under de två veckorna var jag sjuk två daagar och rasande för det när ja bara hade fått två veckor. Men så ringde de från saft kl. 09.00 på tisdagen och frågade om jag ville börja imorgon (onsdag) igen och jobba en och en halv vecka till. Happy!! Jag har fått sitta inne på ett kontor med pappersarbete vecka 27-28 nu och skrivit in allt på excel. Något långtråkigt men alla runt om är trevliga och skämtsamma. För att göra jobbet roligare har jag tävlat mot mig själv och gjort fler papper för varje dag. 

När jag jobbat fem dagar bara (tisdag V.28) så frågar rätta chefen mig om jag vill ha en vecka till. Har aldrig känt mig så klyven! Jag trivs på jobbet och ville så gärna tacka ja men det skulle innebära att bara två veckor med min pojkvän återstår av hans semester. Jag gick hem för att tänka på det och brötihop när jag förklarade att jag slets i två men då svara han att han kan jobba med och ta ut sista veckan senare. Even more Happy!! Om chefen själv frågar så måste jag ha gjort bra ifrån mig. Så nu har jag två veckor ledigt och ska jobba vecka 31 igen.  

RSS 2.0