bussar och tåg...fy fan

Jahapp. Har för hög frånvaro men hur hög skriver man inte ut. I alla fall skulle jag ta mig till Kalmar idag men det var inte det lättaste. Jag springet till bussen som även är 5 min tidig. Hinner med den, pust. Sen när man väntar på tåget så kommer inget tåg, inte heller någon ersättningsbuss. Vad är det här?! Busschafförerna som tog alla dit visste inte heller, jag var en av dem som frågade. De försökte ringa runt och mer väntan.. Till slut var det bara att vända tillbaka till LA igen. Dålig start på dagen! En läskig dragningskraft till LA, snart blir man väl bonnatös med. NEJ aldrig! Menmen då går väl jag och sover lite då. Time to go

Ett år tillsammans med Fredrik idag!

I helgen klippte jag mig då och färgade håret mer mörkrött och fler svarta slingor, toppen bra blev det! På lördagkvällen var vi på bio i Kalmar och såg nya Twilight, me like! 

Idag då, så är det Freddes och mitt datum! Vi skulle egentligen firat året med en uteritt på ardennerhästar men blev inte så då freddes chef inte gav han ledigt! Så istället har jag (som fick ledigt) storstädat och gjort fint. Sen blir det att tända lite ljus, ta en dusch, köpa hem sushi och bara mysa! Tårta på kvällen med ofc! Jag måste ju få nått till mitt kära kaffe. Och såklart ska min goa älskling få en 2-3 presenter sådär. Ja, jag är galen i att ge, kommer alltid vara.

En timme kvar tills han kommer, time to go.

En månads gammal bild..

Lång dag, lite snack och mycket verkstad!

Även att jag inte hunnit plugga alls hemma inför Religion provet så gick det bättre än väntat igår! Jag gick dit, gjorde mitt bästa och är berädd på konsekvenserna. Endast muntlig komplettering om man failar och det kan jag ta! 

Senare på kvällen pluggade jag febrilt inför psykologiprovet till idag. Hade glömt min addapter hemma och jag pluggade hos fredde så snabbt in på datorn och skriva av uppgiften och sen bara sätta igång. Gick bra tror jag. Jag valde att jobba utifrån det kognitiva perspektivet och är rätt så nöjd ändå. Skrev över det handskrivna till datorn idag på min 3 timmars håltimme och så nu är det bara att vänta på resultatet. 

Igår bokade man även biobiljetter till nya Twilight-filmen på lördag. Men går bara till 11 imorgon och sen ska jag hem och klippa mig(färga håret ännu rödare med mer effekter) och på torsdag har man praktik så nu sitter man kvar i skolan och bloggar. Tänkte plugga med en timme eftersom jag inte kan hämta biljetterna förns 17.15. Rätt seg dag men får mycket gjort!
Så här duktig har jag inte känt mig på länge och heller inte bloggat så här mycket. Nu blir det att förhoppningsvis göra klart i alla fall en hemtenta. Time to go

Fredag: Shoppa & Lördag: Bistro

Kom hem halv fem i morse efter en go kväll/natt på bistro. Massa dricka och dans och sen Driven på Max med Sigge, Fredde, David och Clas. Dra till Öland sen o dumpa av Siggen sen till Fliseryd och sist LA. Nu längtar man redan till nästa helg!

Btw, Fredde hämtade mig vid tre i Kalmar i fredags. Så då blev det lite shopping med, härligt!

Hmm, tillbaka till verkligheten, nu återstår allt plugg som man skjutit på. Bl.a ett prov till imorgon och ett större prov till tisdag. Satan säger ja ! Men gör väl mitt bästa.

Haft en perfekt helg och jag behövde få komma ut och slappna av lite efter all skola!.

Time to go.

RSS 2.0