Ny Mobil !

Äntligen!
Köpte en Sony Ericsson Vivaz idag och är riktigt nöjd med valet.

Mina söta bröder speciellt Daniel hjälpte mig så jag fick råd till en. Stora Kramar!

Citat:

"Dessutom hade jag aldrig haft för avsikt att älska honom. En sak visste jag säkert - jag kände det i maggropen, i benmärgen, från hjässan till tåspetsarna, djupt i mitt tomma bröst - och det var att kärlek gav någon makten att knäcka en."



Jag läser Twilight-böckerna som jag lånat av min fina vän Olivia och detta citat tog jag ur bok 2 (När jag hör din röst) även att jag redan läser 3:an.
Tyckte bara det var så sjukt fint skrivet och endast därför ville jag lägga upp det.

Öland en vecka

Kom hem från öland denna helgen och jag åker tillbaka tisdag morgon. Har varit där en vecka nu och solat o badat o träffat jesper o umgicks me några släktingr som va där också... har varit rätt okej iaf.

I morgon blir det att hitta på något med bröderna, Danne jobbar först så då blir de o göra något med Mathias o sen på eftermiddagen kanske man hittar på något med Daniel då.

Har inte så mycket mer att skriva, bilder har jag inte lagt in några än och får se om jag lägger upp någon här. Har åkt helikopter med föresten, det var en upplevelse. De va högt ljud så vi fick ha öronkåpor och så men riktigt coolt att ölandsbron såg ut som en liten leksaksbana och vi dök rätt ner så de kändes som man skulle störta..Kul minne blir det att ha gjort en sån grej.

Sammanfattning:

- Slagit far min i kortspel och tog ledningen med 29 poäng!
- Spelat minigolf, kom 7:a (förlorade) men var ensam om att göra en "holl in one" !
- Tränat med Bella som lydde mig galant!
- Testat Jespers Brandmansklädsel, tung och för stor!
- Äntligen fått börja övningsköra!
- Åkt helikopter och fnissat istället för o skrika, jag som annars är höjdrädd!

De va lite blandat och btw min mobil har kämpat till max, nu måste jag köpa en ny så den får pensionera sig för detta funkar inte längre!

Så, nu har jag i alla fall uppdaterat som några av mina vänner påmint mig så fint om trots att de kanske inte blev så värst intressant att läsa för er, ursäkta :)


Senaste dygnet

Ölandplanerna ändrades förstås. Och det senaste dygnet har varit de värsta i mitt liv. Men var iaf o badade i går o idag me o de har varit riktigt gutt. Lite nervös inför helgen nu jag vet ju att inget kommer vara som vanligt längre, sakta kommer allt förändras. Men har ja tur så träffar ja en vän på lördag (själv) o så får ja se hur de känns.

Detta e andra sommaren i rad som jag får känna på denna känslan, inge kul måste jag säga särskillt inte eftersom ja ska vara konstant på öland i 4 veckor nu. Saker och ting kunde löst sig bättre. Men det värsta som finns är att vänner förändras när de skaffar pojk/flickvän. Jag vet ju att vi kommer glida ifrån de e bara snack att ja är som en bästa vän de e bara ljug.

Badat

Nu har man varit o badat i ett par timmar.
*Brrr*  Idag var de kallare eller var de för jag var i så länge.

Var meningen att ta bussen till Öland i dag o sova över där men planerna ändrades.
Om de nya planerna håller så sticker jag i morgon.
Byee


5 dagars miss att blogga

I torsdags förra veckan träffade jag Olivia. Vi va hela dan o massa spring in o ut på systemet haha. Iaf så blev de mycket musik, tacos, filmer och go dricka i amandas lägenhet. Kom hem på natten någon gång eftersom jag inte sov över.

På fredagen va de till att packa o ge sig iväg till Öland. Massa sol och bad hela dagarna i en riktig hetta och grilla med gjorde vi, mums. Vi åkte hem söndag kväll typ.

I går (måndag) hände inte så mycket jag satt på den där handledarkursen för att få övningsköra i 4 timmar, riktigt kul (liar), men äntligen är de över i alla fall så nu e de bara att vänta på papperen för att få sätta igång.

Idag (ikväll) har man varit med bror o hunden o badat. 21 goa grader i vattnet o en otroligt vatten-galen hund e de så massa skoj. Fast satan vilka rivsår man får av klorna när hon simma förnära, dem känns kan man säga.

Jaha de va väl en liten sammanfattning eftersom ja inte hunnit skriva så mycke.
Får se vad morgondagen erbjuder. Byee


Umgicks med Olivia

Träffat Olivia 4 timmar idag och Eve var oxå med på ett hörn fast hon satt o skratta för sig själv.  En jäkla massa motion har vi fått särskillt Olivia hehe :)
Åkte med till kusinerna på kvällen och var där nån timme sen med. Men nu får ja sluta ha han som min ögonsten nu går det inte längre. Tusan men så e de, man skojar om folk o sen så får man släppa det och inse att de inte e på allvar.
"Jokes may not go too far when you can start taking them seriously."

Dag med Båten

Kvällen i går blev att grilla hemma hos kusinerna istället. Riktigt mysigt var det men kom hem ganska tidigt typ mellan 10-11 någon gång så satt och kollade på Vampire Diaries-avsnitt till halv ett.

I dag har vi varit ute en heldag med båten. Det var 19 grader i vattnet och riktigt skönt var nog i 5-6 gånger. Men har bränt mig i solan med så har solfrossa och lite ont. Men men de var riktigt härligt i dag måste jag säga. får se om nån bild hamnar här sen men vågar inte lova något.

Hängt med en kändisnörd

Först ringde bror runt 10 tiden så då följde jag med han till stan för att kolla mobiler och skor. När han skjutsat hem mig så tar det bara några minuter innan han ringer igen så då få rjag gå tillbaka in till stan för att köpa metmask till pappa. Sen möter man upp Viccan utanför intersport och så går vi för att köpa glass och sätter oss utanför "Hotell Ett" (nyaste hotellet i stan) där alla kändisarna bor över helgen. Och Viccan ÄR extrem när de gäller kändisar!!! I alla fall så kommer Martin Stenmark ut och tar sig en joggingrunda och när vi går där ifrån nån timme efter det så kommer han självklart tillbaka. Osis Viccan ;)

Nu har jag precis kommit hem iaf så får se om man möter upp Victoria senare eller vad man hittar på. I sånna fall så går vi säkert ner till hamnen och ser vad som händer för skoj.

Stan med Olivia idag

Mötte Olivia vid bussen så vi gick runt på stan idag. I förr går på stan så köpte ja ett linne typ fast till lite finare tillfällen och i dag var det underkläder och nya bikinis som gällde för oss. Vi åt på pizzaplaneten sen och nu har jag precis kommit hem. Fan va tjock ja känner mig om man tänker efter på hur onyttig jag blivit. Måste börja röra mig mer nu!

Denna helgen e de latitude 57 vilket e en av de största sakerna som händer i Oskarshamn. Både på fredagen & lördagen så kommer en massa artister som sjunger o spelar och så och så e de båtrace också. Längtar tillbaka till förra året, då var det as kul. Det blev lite mer ös då med typ Timbuktu och H.E.A.T så as kul var det men i år är det inte så många bra artister så blir inte att gå. Det var meningen men as dyrt typ 460:- ? och nu sista dagen 500:- vilket ja inte tänker slösa på de artisterna. Bl.a. Caroline of ugglas ...

Jaja lite önskar jag väl att jag var där faktsikt men nu är det inte så, får hoppas det är mer ös nästa år istället. Vill inte missa det två år i rad lix. :)


Twilight 3 Premiären

I går träffade man Hanna och gick på stan med henne oh så satte vi oss på ett fik ett tag med.
 Måste börja hålla kontakten med folk, känner mig dum som aldrig har tid & ni e så söta som inte ger upp heller.  Men nu ska ja skärpa till mig lite för ja saknar faktiskt er också. :)

Efter att ha varit med Hanna blev det att åka hem en timme innan jag skulle tillbaka in till stan för att möta chipset vid bussen. Vi gick också runt lite och sen käkade vi på Tre Vänner. Mumms med kebabtallrik där den e för jävla god! Sen gick vi till bion för att ta ut biljetterna. Vi skulle gå på sena föreställningen men hade inget o göra i tre timmar så vi tänkte gå hem till mig men så fanns våra platser på föreställningen som skulle börja när vi kom så då gick vi på den. Längtar satan tills man kan ladda ner filmen. Älskade trean<3

I dag där emot har det inte hänt så mycket. Jag har varit riktigt seg så hoppas inte ja blir sjuk bara för de är inge kul på ett sommarlov.

RSS 2.0