Saknar Tankafett.com

Laddade ju jämt ner en massa från tankafett förut och jag tycker det är as segt att det inte fungerar längre. En massa snack går om att det är borta för gått och samtidigt hör man att det kan vara ett tekniskt fel. 

Visstvisst det finns samma filmer på piratebay men där är det ju mycket större risk att få virus med. Och bli tagen. Det brukar vara lättare att ha koll på om filmerna är bra och att det blir rätt film man får hem när man är inne på tanka.. med. Skit surt tycker jag verkligen i alla fall. Kände för att få klaga av mig lite så kunde jag valt en bättre plats än bloggen ? Här är det ju frivilligt att läsa om skiten med :P
  Byee


Floristarbeten och boxning

Hmm va dålig jag varit på att uppdatera. Var första dagen i skolan i dag iaf eftersom jag var hemmai måndags och igår. Blev att göra påskbuketter i dag. Vi stiftade dom tror jag det hette, dvs bytte ut stjälkarna mot ståltråd. Det Är mer vanligt till bröllop förstås men någon gång var vi ju tvungna att börja öva. Bild kommer kanske med tiden.

Förra onsdagen gjorde vi färdigt ett grupparbete. Vi gjorde en hel begravning och min grupp bestod av mig, Jossäe, Tilda och Filippa. Vårat tema var barnbegravning till en flicka, jag vet det låter hemskt men det blev väldigt fint enligt mig.
Pics:


Hmm, har ju typ glömt vad ja gjort och hela tiden tänker skriva men så blir det inte av.
I lördags var det 70-års fest för min morfar. Var gutt o snacka lite skit med kusinerna bl.a.

Vart ute och gått en timme eller nått någon dag med men ingen riktig träning har det blivit. Hoppas på att sätta igång nu när jag får lov. Känns fint att bara gå 3 timmari morgon och sedan vara ledig.


Boxning

Jag vill börja boxas, det vill jag verkligen! Men tråkigt att behöva börja själv. Alla tjejer vill bara dansa hela tiden och vadå "palla boxning" eller "ehm neh" ni vet väl inte förns ni testat. Jag skulle brinna för att få boxas men vill inte hoppa in helt själv mitt i en säsong som nybörjare. Åh, jag vet inte vad jag ska göra. Skulle jag ens klara av det ? Jag tvivlar när folk har så negativ inställning. Visst det är en hård sport och jag vill inte bara få ut träning utav det utan jag vill bli någon att satsa på. Jag vill veta hur det är att gå en match. Jag vill veta om jag skulle ha en chans, om jag skulle kunna lyckas. Finns bara ett sätt att få reda på men jag behöver någon som hänger på då ju, så antar jag kan glömma den drömmen då? *suck* Jag blir så frustrerad "/


Blandat från helgen

Blev ingen träning i onsdags var seg och var hemma från skolan i torsdags och fredags men lämnade in ett skolarbete i fredags som jag gjorde på förmiddagen redan så de va skönt att få det överstökat.

I lördags så var jag i kalmar och shoppade för ca. 1500:- och gjorde många köp som jag blev riktigt nöjd över.
Blev en heldag där och på kvällen var man för trött för att göra något så la mig tidigt efter lite god mat med family. Lite utav det jag köpte: 


I dag har jag varit med när Daniel har övningskört för pappa och när pappa stod och pratade med våran andra bror så fick jag övningsköra för Danne istället. Kul som satan tycker jag och var kul att få testa Dannes bil.
Efteråt åkte vi till mormor och morfar och när vi kom hem därifrån så gjorde jag två skolarbeten och lämnade in. Känns fint o veta att jag gjort 3 arbeetn på en helg, kan inte minnas när jag gjorde det sist :)
 När dom arbetena var klara så följde jag med mina båda päron ut och gå i typ 50 min som uppvärming och direkt efter det gick jag och pappa och tränade. Äntligen tränat för första gången på länge igen!Yes! (y)

Nu blir det en dusch och sedan får jag se om jag städar upp lite här eller äter lite utav dillchips-påsen som mormor gav mig. Har hunnit med mycket i dag så nöjd över det och tror inte lite chips kan vara helt fel då. Det blir min belöning. Byee

Lång dag

Engelskan i dag var okej, jag fick rätt mycket gjort. Efter det åt Emma, ja och Malin på donken och gick runt lite på stan så jag slapp va själv hela tiden fram till 3. Tack tjejorna ;P

Ca. kvart över ett gick jag till UM och satte mig i väntrummet. Fan va tråkigt ! Ett väntrum i två timmar är som en heldag. Hemma i O-hamn igen vid 6 och sedan dess har det inte hänt så mycket. Var rätt trött och nu väntar sängen på mig.

 Fan Åsa vad jag hatar mig själv när jag inte tränar. Hann inte till boxningen och har inte tränat hemma. I morgon kvittar det om det blir sent jag ska träna!

Natti

Planeringen för morgondagen sprack

Skolan blir seg i morgon och inte nog med det så kom jag på ikväll att jag ska vara på UM vid 15.00 och skolan slutar 11. Vet inte vad jag ska göra under den mellan-tiden som blir :S

Trodde inte det var förns nästa vecka så rena turen att jag såg min lilla anteckning precis nyss. Hade tänkt tvinga upp mig själv till träningen i morgon med men det blir ju förstås inte då, tror inte ja hinner hem till det. Fan :/ Har inte tränat i kväll heller så nu blir jag snart besviken på mig själv. Dags att skärpa till mig lite nu !

Hade inget mer att skriva nu men här kommer bilderna som jossäe äntligen skickat.
Begravningsdekorationen:


Och dekorationen jag gjorde veckan innan som skulle till frisörerna på Kagg tror jag:
 

Byee Bloggers ;)


Helgen

Olivia och jag har bott i Amandas lägenhet över helgen. Haft det riktigt kul som vi alltid har. <3

Det började med att se Grease på fredagskvällen och äta pizza och kebabtallrik. Grillchips, popcorn och cheez ballz var inte så dumt heller :)

På lördagen åkte vi till Ängelstorp och red ut med hästarna Nina och Poppan. Gick inte trava med dom, verkligen pigga. Det bar av i full galopp istället och båda tappade kontrollen över hästarna ett tag men det gick fint. Poppan var ändå redigt mysig så hoppas det blir fler gånger. Bara hon inte vill fortsätta testa mig haha. Olivia var verkligen utsatt i alla fall, fy Nina. Tur att allt gick bra :)

Vi var ute och lekte med hundarna oxå. Gaia, muffan och Lexus. Speciellt omtyckt av Gaia blev jag så det var ju kul. :)

Vet inte vad alla filmer vi såg hette, det blev några. "Bad boys 2", "3 systrar och en mamma", Dirty Dancing 2 och nån mer, "The holiday" ?  Iaf har vi snackat som tusan, klottrat tattoos och tagit en massa pics ;P

Lite bilder slänger ja hit me:

Få av många bilder ! <3

Tränade lite ikväll med men har träningsvärk sedan ridningen och är trött i kväll så blev inte så mycket slit. Natti natt


Onsdag

Gjort en begravningsdekoration tillsammans med Jossäe i dag. Blev VG+ på den så nöjd :) Redigt fin men såklart så glömmer jossäe jämt att lägga in bilderna på datorn så man får dom ju aldrig -.-

Och självklart så har jag ju tränat idag med :)

I morgon är det sovmorgon och börjar inte förns vid 12 så funderar på att gå upp vid 07.00 och träna morgonträning då. Men så morgonlat som jag e så kommer jag säkert ångra mig men får väl se annars tar jag det nog på kvällen :) Byee

Tisdag - träning

Tränat ikväll igen. Dock själv men med tiden börjar jag på boxningen det är givet! :)

Har varit så jäkla trött i dag så läggermig tidigt. I morgon e det floristdag men inte så pepp på det. Vi håller på med begravning fortfarande och jag börjar tröttna. Dags att gå :)

Måndag

Ute och gick/joggade lite i går kväll och nu ikväll så har jag tränat. Pappa har Varit med mig och sagt vilka övningar jag ska köra. Skrev MVG på ett prov i dag med. Känns Fan underbart. Mitt andra MVG så ja kanske inte har dom bästa betygen men jag klättrar ju upp för min egen stege. ;)

I morgon blir det nog mer träning, förhoppningsvis i boxningslokalen men känns tråkigt att behöva gå dit själv och ärligt talat lite nervöst eftersom jag varit där förut och vet hur hårt det är. Ska börja med tiden det har jag bestämt mig för! Men när får vi se de kan ske i morgon eller på torsdag eller nästa vecka eller en om månad.... de går inte lista ut. Dags att gå. Byee

Torsdag

Trött på alla rubriker nu ..

HAde sovmorgon och sedan 3 timmars matte i dag och vi började på ett nytt kapitel. Skrev G på provet vi hade innan lovet o de känns toppen eftersom det var väldigt svårt enligt mig. Geometri är det vi jobbar med nu och vi fick ett x antal uppgifter att hinna med tills nästa lektion. Jag skrev rätt på allt och blev klar snabbt så var bara 2 timmar i skolan i dag. Blev även kallad geometridrottning av läraren och fick ett waw av han för att jag tydligen gjortde överkurs till sånt som kommer i matte B sen. Känner mig riktigt stolt faktiskt eftersom det nog är första gången jag får beröm i matematik.

Tränat ikväll med. :)
 Nöjd och funderar på en vilodag i morgon. Får se hur det blir. Byee

Tränat :)

Kom precis in från träningen nu. Fick dåligt samvete för att jag inte tränade i går och var nära på att inte göra det i dag heller men så nu känns de toppen :) Nu blir det en skön dusch som jag gjort mig förtjänt av  och sedan ska jag nog läggamig. Sovmorgon i mon och börjar inte förns 12. Då e det matte och efter det har jag inget bestämt än. Byee :)

UTMANING = D

Jag blev utmanad av: http://emmaoverby.blogg.se/ 
Så här går det till...  

-Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt
ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han lr hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de
är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här är 6 speciella saker om mig:

1. Jag gör alltid exempel läxor i sista sekund.
2. Jag säger att jag inte tror på skrock men ändå aktar jag mig för bl.a gatubrunnar.
3. Jag passar in på många blondinskämt, hm dumma blondin :)
4. Jag är lättsårad men visar ilska istället.
5. Jag tränar hemma istället för i boxningslokalen och ändå vill jag gå boxningsmatcher.
6. Jag är en dagdrömmare hemma och på bussen men ingen vet om vad och jag minns aldrig vad jag drömt på natten.


Jag utmanar:

http://elinnjl.blogg.se/
http://misspopp.blogspot.com/
http://karintankar.blogg.se/
http://haaahnnnaa.blogg.se/
http://tstruwe.blogg.se/
http://www.tessrrw.blogspot.com/


Isak förstör min sömn

Tränade ikväll. Brorsan kom när jag var klar med uppvärmingen så vi tränade samtidigt. Känns alltid bättre med sällskap när man tränar. Fan vad nöjd jag känner mig över att äntligen ha kommit igång lite.

Gjort chokladbollar i dag med men sen orkade jag inte käka. Fattar inte det upplägget, jag var ju sugen från början och vet att dom blev goda men men. :)

Isak har vuxit och blivit riktigt stor nu. Han har väckt mig ca. halv 8 varje morgon i 4 dagar när jag vill sova till 11. Fan va sur jag blir. Han slår som satan mot glasrutan och det är omöjligt att sova. Brukar ligga kvar 20 min innan jag helt yrvaket tar mig ut i köket och hämtar mat åt han men efter att han ätit börjar smällarna igen för att han vill gå fritt på golvet. Såå inte snällt. :S  Han har gått fritt 3 ggr i dag, sammanlagt ca. 2 timmar men lika sur verkar han för det. Han slår just nu så jag kan bara hoppas på att få sova i natt eftersom jag ska upp vid 5 annars får jag väl ta soffan. Inez är lugn ändå vilket är skönt.

Hade behövt plugga tills i morgon men har inte hunnit. Kommer hem vid ett och antar att det blir att släppa löst Isak då så han blir nöjd. DUmma lilla Isak du har dina stunder du ^^

Natti alla =)

RSS 2.0