Veckan känns planerad?!

Tråkigt nu eftersom ja e själv lite mer än en timme till så tänkte skriva lite här som tidsfördriv.

I måndags tog man en fika med en go vän och igår blev det fika igen fast med en annan go vän så får bromsa ner på allt fikande lite nu tycker jag. Idag då så kommer Fredrik hit så väntar på att den rackarn ska sluta jobba bara.
I morgon när ja slutat så ska jag ta med två vänner till kalmar slott där det är en julmässa så får se när jag kommer hem då och om alla planer håller så är det Fredrik som gäller fredag till söndag också.

En planerad vecka kanske man kan kalla det? Men det var ju inga tråkiga planer så nu e det bara att fortsätta vänta här en stund till. Time to go.


46 - lång men go vecka

- Stannade kvar i kalmar på torsdagen för att binda kransar inför helgen. skulle stannat till sju men hann med halv sju bussen och var hemma till 8.
- Sedan fredagen så var det jobb då men det var bara kul tycker jag att få vara där igen.
- Lördagen åkte vi iväg till Torsås för att sälja kransarna mm. och jag o jossäe var redigt duktiga och hade riktigt kul haha (de andra 5 med ofc.) Tog bussen in till kalmar så man var där vid 9 o sen vidare till torsås där vi jobbade 10-17. Första dagen med tomteluvor vart det med och vi var såå söta.
- Idag har nallen varit här från morgon till kväll och det har varit så mysigt! Ska sova gott nu och så får man se när nästa inlägg dyker upp. Time to go



Festen lördag kväll

Var riktigt roligt hemma hos Matias och Karin igår kväll/inatt. Michelle vart tvungen att åka hem och även den andra tjejen (Therese?) men vi andra sov över. Haft en satans Headache hela dagen idag så inte hänt så mycket, mest sovit eftersom det inte var så mycket sömn i huset. Ikväll däremot tänker jag natta mig själv tidigt faktiskt eftersom det blir upp vid 5 och sen pendla till Kalmar. Ovant eftersom jag varit fri från bussar i 3 veckor nu men imorn sätter vi fart på pluggandet. Time to go


Partyt i LA

Långemålafesten var kul och det var massa dans och sång så rösten var helt borta på natten sen. hmm har inget mer att skriva om det ärligt talat. Ikväll blir det hem till Mathias och Karin så får se vad som händer där för skoj.

Visst ja, sista dagen på jobbet igår. Eller aa ska ju fortsätta praktisera varje fredag men det var sista gången jag jobbade helvecka. Jag fick en bukett med miig hem igen och de verkar tycka att jag är rätt duktigt tror jag. Trivs riktigt bra där så blir nästan tråkigt att börja plugga igen nu. Time to go


Birthday 14.44

Blev firad dan innan jag fyllde år så nu har man tömt släktingarna på cash lite graan hehe. På min födesedag fick man massvis av gratulationer både på sms, bdb, fb ... tack alla. Räknar man bort det så blev dagen som vilken dags om helst. Jag gick på stan med en riktigt nära vän och jag köpte två klädesplagg innan vi gick och åt. Senare mot kvällen åkte man hem till Mathias och Karin där jag lagade maten tsm med karin och mathias fick damsuga. Sen decka karin i soffan och det blev 3 timmars TV- tittande för matte o mig.

Idag har vi fått nya bilen eftersom den förra var kvaddad av idioter så den har man åkt lite i. Btw jag körde bil för Daniel igår, Grymt kul!

Jag har fastnat för serien The OC och gör mina desperata försök att ladda hem alla avsnitten! Bara sett de första 8 i säsong 1 så kämpar hårt med letandet efter resten. 

Time to GO


RSS 2.0