Arbete med bröllopstema

Emma, jag och Jossäe jobbade satan idag för att få ihop allt på bästa sätt. Det blev riktigt bra fast min egen åsikt var att man kunde fylla ut den droppformade buketten lite extra men det fanns inte tid. Vi hade mycket fina detaljer som blev bra vid skyltningen exempel champagneglasen och jordgubbarna... Båda buketterna passade bra till klänningen och tror alla tre vart helt nöjda med våra insatser.
Betyget återstår att se men en besvikelse om det inte blir minst ett VG!
 
Bilderna:








Senaste två

Igår: var första lektionen inställd så gick bara tre timmar och efter det var jag med Jesper.

Idag:
Gick jag också bara tre timmar fast på förmiddagen men när Emma och jag sitter och skrattar så märker man inte att bussen kommer så den kör förbi bara för man inte gått fram och ställt sig vid trottoaren. Så typiskt! Men gjorde inget, jag gick in till stan och träffade Sigge och Julia så tiden gick fort.

Jag har varit och bytt praktikplats idag med. De var väldigt trevliga där inne så jag börjar på fredag. Blir samma tider så slutar vid 18.00 om dagarna men det gör mig inget jag hoppas det blir kul att få jobba där.

Senare så åkte jag med till brors och Karins hus, ja precis de har blivit HUSÄGARE, eftersom jag aldrig varit med inne förut. Riktigt fint var det, det kan man kalla lyxigt jag vart faktiskt imponerad av hur fint det var. (Och tänk då hur fint det lär bli). De flyttar in i helgen.

Nu ska jag ta det lugnt o sen nana lite. Time to go

Stan och slingan

Vid ca. 2 träffade jag chipset då och vi gick runt lite och sen åt på våran speciella pizzeria som visst blivit en tradition haha. Senare när jag kom hem så åkte man till Scania-slingan där man gick ett varv med Kariin och Bella bus medans de andra tre sprang.

I morgon är det hel skoldag och sen praktiken på fredag men det får gå. Nu väntar nog duschen tror jag det låter skönt. Time to go ..

Rawr is done!

Skola idag sen var man kvar med Emma wiihoo ! :)
I morgon är det bara halv dag i plugget sen ska man på stan med Chipset och käka på Tre "Bränder" (vänner) :)
Time på go!

Slapp dag

Praktiken har gått bra och nu fortsätter den varje fredag.
Ingen skola för mig idag men det blir det i morgon då man även ska vara med Emma efteråt.
Simon har varit här ett tag annars  har det väl inte hänt så mycket, var på sjukan idag med och igår såg man Karin spela en match i regnet. Pepp på imon iaf så hejs sålänge. :)

Mörby-helg

Igår tog man 10.30 bussen till kalmar för att träffa Emma. Vi var i Kalmar tills 5 innan vi åkte hem till henne. Har sovit över där och åkte hem runt 5 på eftermiddagen idag.

Massa skratt och goa minnen med den tjejen.
LÄngtar till nästa gång vi ses! Det blir skoj... Ja e en såå stygg flicka :P haha..

Men tillbaka till vardagen nu, det blir jobb imon och slutar vid 6. Besviken på att en lömsk liten plan ändrades igår men det rättas till med tiden :)

Just det, snackade i tele med Jesper idag med, ska bli intressant o se om det blir någon skillnad nu.. :)

Längtar så!

Sett första halvlek när Karin spelade match idag. Dem vann med 5-1 tror jag så grattis :)
Sen åkte man till Modehuset i kalmar :)

Har stenkoll på mina inkomster och utgifter nu! Vettifan hur detta ska gå men sparar man till något så gäller det att snåla och har jag tur så får jag snart fatt i mitt mål! :)

Ingen skola på två veckor nu då, praktiken börjar i morgon och det hoppas vi blir kul. :)

RSS 2.0