Lite extra.

Sen jag skrev tidigare idag så har man ätit goda Svenska jordgubbar och hallon, jag har varit i mönsterås o kikat på lite hojar. Och nu är man precis hemkommen från ett härligt gympass. Helgen har varit helt kanon eller, hela veckan har varit helt kanon. Hamnar lite bilder och så här från helgen. Försökte rotera upp filmerna förut men resultatet blev att alla ser lite bredare ut sådär istället. 







Att behandla någon så är grymt. Att lämna någon helt ovetandes och sårad utan minsta tecken på liv och känslor. Det var tredje personen som gjorde så, det var nog tredje gången gillt. Har hamnat i en ond cirkel, råkar hela tiden ut för samma sort. En varning man ska ta på allvar. Jag tar den på allvar nu. Är det hos mig felet ligger, det är så tankarna går. Men nej, vad det än handlar om så är det omoget och fel att bara vända hand. Jag ska inte ta åt mig av omogna handlingar. Jag trorjag föll för dig lite grann, jag faller inte lika lätt för nästa man, nu är ja ett safecard, nu är jag svårare att komma nära inpå. Jag orkar inte mer nu och jag tar en pause från allt som kallas känslor.  Ett safecard för du knäckte mig lite från din förändring från igår. 

Sista bron är bränd, men jag är glad.

Var tre dagars skola veckan som var och onsdagen till torsdagen sov jag kvar i Kalmar hos Linda. Mycket sova borta för mig i perioder, förra helgen två nätter sen hos Linda en natt och sen i fredags kväll sov jag i huset då man var hundvakt. 

Linda o jag hade såklart kul som vanligt. Och fredagen så sprang man lite ärenden på stan själv först. Sen i väntan på Elisabeths buss så gick man hem till bror o Elsa som hade bella hos sig. Var med dem en stund innan ja gick tillbaka till stan o mötte Elisabeth som ja gick runt o shoppade med. Sen bar det av hem till mig för fika o tja massa, hon åkte hem runt 7 på kvällen. Efter att ha ätit lite så åkte man till huset och sov över där som sagt. Busan och jag, alltid lika mysigt.

Lördagen bestod av en härlig morgonpromenad för mig o Bella. Sen vänta kvar där tills Matte, Karin o Gustav kom hem och så åt man med dem. Hm, minns inte hela dagen, jag körde min mc iaf det minnsjag! Kul var de med! Tränade inte direkt nått bara körde för det var kul.

Söndag, mors dag, Blev det frukost ute i solen, sen vidare till mormor. Träffat deras nya hund. Senare hem o grilla med alla samlade. Sen åkte vi till båten o bella badade, såg så härligt ut.

Kvällen samlades alla och vi bjöds på glass, kladdkaka, jordgubbar o kaffe hos matte o karin. Kom hem runt 8 på kvällen. Så alla dagar har varit fullt upp från morgon till kväll och toppen!!

Idag vaknade man av besök. Så umgicks kanske 2 timmar på morgonen med Bettan blev både sol o promenad. Sen solade man sig lite. Gick bort till mormor o tog en promenad med deras hund. Drack kaffe o fikade där och nu är man hemma igen.  

Hade lite filmer o bilder jag ville få inn här men förstår mig inte på samsung galaxy s5 så får inte in det på datorn. Crap. Så de får vänta. Time to go. 


=)

Fredagen tog jag med mig mamma till Kalmar för att shoppa. Eller jag köpte ett plagg och mamma fyllde bilen. Men vi hade kul ihop fram tills Fredde dyker upp. Mamma tar min bil och Fredde tar mig till verktygsbutiker. Så helgen spenderades i LA. I lördagens fina solsken så tog vi en fisketur med båten bla. På söndagen åkte vi tillbaka till Kalmar och jag köpte möbler på ikea. 

När jag kommer till oskarshamn si sådär halv 11 på kvällen så har mina söta päron monterat ihop allt åt mig. Världens bästa. Så min lediga måndag bestod av två timmar hos frissan, lunch på stan med mamma och fixa pass. Sen hem och storstäda och röja i mitt sovrum som nu ser ut som ett helt annat rum. Och på kvällen slänga iväg en massa prylar till mitt förråd. 

Fullt upp har det varit och idag var det utbildningen, fika på stan och fixa mors dag present innan man åkte hem. 
Time to go


Hell yeah!

Idag sov jag ut till 9, så skönt. Jag hämtade min mamma från jobbet, hämtade ut ett paket och köpte fikabröd med mig till mormor där tre generationer pratade om, tja allt. 

Städat, lagat mat etc, dagens sysslor blev gjorda helt enkelt. Och NU kommer jag till det jag vill få fram.....

Wait for it, wait for it.......

Jag har kört min mc!!!! Wiho. en timmes träning sådär. Första rundan i år och kändes som en dröm. Jag är jätte sen med att komma igång känner jag, har mycket jobb framför mig. Men känner också att jag inte direkt tappat något, är på ungefär samma nivå som när jag ställde in den förra året. Såååå härligt. 

Haha, nu ska jag bara höra av mig till teacher och be så snällt jag kan om hjälp så ska nog detta gå vägen. 


Text..

Det stinker. Luften känns tung. En prilla i munnen för att... för att... Bara för att! Spottar snart ut den, den tillfredsställer inte som jag vill. Finns för mycket vikt på axlarna, borstar bort lite i taget men mer vikter byggs på. Behöver rum att andas.

Hopvikt i fosterställning, gömd under täcket. Som om alla måsten inte skulle hitta mig här. Naglarna river sakta upp tyget, i takt med att huden spricker av stress. Sömnlös lågt in på nätterna, tills man slutligen faller bort från det medvetna. 

Vaknar, endast till hälften utvilad med tankar som ännu snurrar. Samma tankar som när man låg vaken, tidigare samma dygn. Stanken finns kvar och längtan att få sätta fart. Finns så mycket jag ska. Idag ska jag... skjuta på allt för en dag. Jag ska i full fart mot ingenting.
Äntligen får jag le. 

massa massa massa

Sen sist jag skrev har jag gjort lite gympass, men legat på latsidan så måste bättra mig. Jag har kört hem min hoj men tyvärr inte kommit igång än. Tycker jag ser motorcyklar vart jag än tittar, ja måste komma igång o få skiten överstökat nu. Längtar. 

Jag har också hunnit vara Gustav-vakt. Jag har gått ett par promenader med Bella. Varit i Figeholm, längtar tills båten ska sjösättas nu. 

Jag har skrivit tenta och vi har inte fått resultaten än men vi har påbörjat nästa kurs som är den sista innan sommaruppehållet. Beskattningsrätt i 4 veckor nu då. 

Jag har promenerat, både frivilligt hemma utöver gympassen och tycker jag får räkna promenaden med Linda som motion med, från giraffen till Ikea. 

Jag har ätit ute en massa! Och just det, jag hade städnoja och har än, så det är snyggt överallt men hittar nog någon mer vrå att städa imon. 

Hm, att bara sitta och minnas rätt upp och ner vad man gjort... tja jag stoppar nog här. 
Nu har man inga lektioner förns på tisdag så lite plugg på hemmafronten imon sen långledigt.. Skönt/känner mig bortskämd. 
Time to go



RSS 2.0