Vårtecken

Inte så aktiv här nu och det beror mycket på att det skulle bli samma tjat om och om igen. Jag gör 4-5 gympass i veckan vilket säkert skulle stå i cirka varje inlägg. Jag pendlar fram och tillbaka till Kalmar för utbildningen etc. 

Fikar med vänner på stan både här och där, Shoppat i kalmar senast idag. Blev lite nya träningskläder. 

Hm något kul att skriva är VÅR! Snön borta, hörde vårfåglar på hjärtedagen, såg idag att dem sopar vägarna när jag gick från giraffen till baronen... Längtar så jag kan studsa efter min brum brum (bland annat).

Längtar också efter *****, båten och till resan. Time to go 

Träning

Sa ju då åt mig själv att jag inte fick träna igår.... och det gjorde jag inte heller.

Körde istället två pass idag. Ett på förmiddan och ett nu ikväll. Men tog de lugnt nu andra passet för kändes att ja redan vart där idag. Blev att träna bröst och triceps och sen rygg och biceps. Ena passet avslutades med mage. 

Innan första passet idag så var man på stan och köpte sig gymhandskar. Funkar kanon bra. Får inte ont alls nu och vill inte ha hårda ytor i händerna..



 

smile even when the rain fall down.

Hemma NU. Kändes som en ganska så onödig lektion. Mest suttit av tiden och påbörjat ett grupparbete. Så Linda och jag drog iväg till stan och fikade. Damn har inte varit i Kalmar när det regnat så mycket sen min studentbal. 

Men var kul att påbörja en ny kurs idag och se tentaresultatet från Finansiering och kalkylering. Happy men samtidigt besviken. Vart 5 poäng ifrån ett VG. Finns alltid att klaga på så man ständigt kan förbättras.

Hm va händer nu då. ja vill träna men det ska jag INTE idag. Har tränat fyra dagar i rad nu och har tränignsvärk i hela kroppen. Är rädd att ja ska skada mig om ja inte tar en vilodag. Fast ja vill men nej, imorgon får de bli. Fem dagar i rad för en som inte är van vid så mycket gym känns överdrivet. 

Time to go 

Kort snutt:

Två timmar på gymmet igår och sen sitta med studierna till 24.00. Skrev tenta idag och det känns otroligt skönt att ha det gjort. Nu är det bara att hålla tummarna. Stannade kvar och tog en lång fika med Linda. Vart skönt att inte sätta sig direkt på bussen. Så blev en heldag hemifrån och nu är man nästan lite rastlös för man inte är van att stå utan plugg.. Nästa kurs startar på tisdag så bara att njuta av lugnet.

Försent, dags att tänka om .

Försent, försent för både dig och mig. Försent för att fälla tårar, försent för att ändra kurs mot norr. Jag går nu åt ett annat håll.
Du kommer alltid vara mitt tänk om. Du är för rädd för att släppa greppet, om en nostalgi av fantasi. Är du bekväm och ändå lockad men den tiden gick förbi, vi märkte inte ens ett sus när vi varvades av ett gemensamt ljus.

Det knackade på dörren men istället för att släppa in så gick du ut. Som en smekning fyller vi varandras bubblor i glaset. Vi ser fotavtryck i gruset från andra sidan stan. Tänk vad långt det är kvar och ändå stressar man som barn.

Ett öde väntar oss idag. Delat med en omgivning. Vi borde lära oss att tänka lika bra som vi kan gå. Värme fryser och luften fuktas medan alla frukter mognar, åldras, ruttnar.
Vi märkte inte ens när vi varvades, jag ändrar nu min kurs mot norr. Jag går åt ett annat håll. Kanske kikar in då dörren står på glänt, sen du gick, ut.  

Styrka, nöje, stress

Skulle tagit mig till gymmet i dag men blev inte så. Fast har gjort 4 pass den här veckan så de tycker jag att jag kan vara nöjd över. 

Har däremot varit på 5 års kalas idag. Busat och lekt med fyra goa barn. Massa roligt. Just nu är det inte lika roligt då. En ren helveteskurs det här och tenta på torsdag. Den är inte rolig och den är inte lätt. Så svårt dubbelt upp. Dags att vända tillbaka blicken till kalkylerna. 

RSS 2.0