SpontanFika

Tänka sig, jag var ledig idag och vaknade vid 8. Inte likt mig alls. Nästa chockerande nyhet är att jag gjorde ett gympass från kl.9 (vilket är ett under att jag tog mig till gymmet på morgonen). Lärt mig lite nya övningar som bror visade. Sen blev det spontanfika på stan med en go vän man inte träffat på evigheter. Två timmar flög iväg och sen satte parkeringstiden stopp på allt vårt prat. Mycket bra förmiddag måste jag säga som jag i vanliga fall sovit bort annars. 

I går vart jag på utbildningen i kalmar och sen när man kom hem så blev det gymmet. Var med på ett pass, aldrig testat något sånt förut. Dance Aerobics-pass blev det och nja visst var det kul men tyckte inte jag fick ut så mycket av det. Ska testa något annat pass någon gång. Vore kul att variera sig. 

Imorgon blir det bara utbildningen är de tänkt. Inget gym efter. Det får bli på fredag. Damn va gym-biten jag blivit. Kul. 


I feel pain

Du gör dina ständiga försök att ta kontroll över mig. Du visar dig kärleksfull men samtidigt försöker du trycka ner mig. Du är egenkär om har ett maktbegär. Du manipulerar mig och får mig känna mig kvävd. Jag mår dåligt över mig själv, du får mig hata mig. Ger mig skuldkänslor jag inte alls förtjänar att ha. Du driver mig till vansinne. 

Jag bryr mig så mycket om andra. Jag har otroligt lätt att känna sympati. Men att utnyttja detta som du gör är ett korkat initiativ. Jag är starkare än du tror. Du lyckas få mig att må dåligt men jag genomskådar vad du gör. Du får mig sakna dig men jag vet att du repeterar ditt sjuka humör. Du tror du kan och du tror du vill få mig på fall. Du har så fel för du kommer aldrig kunna dominera över mig och det är det enda du vill. 

Du gav mig en kärleksbekännelse, kan inte avgöra om den var sann. Den var i alla fall inte personlig och du verkar fast besluten att få mig på fall. Du vet var jag står. Du kommer aldrig fånga mig. Ingen kan knäcka mig värre än du redan gjort. Ja håller avstånd och om du tar ett enda manipulativt kliv till mot mig så ska jag absolut stoppa dig.

Du är egenkär och har ett maktbegär. Du är allt jag inte kan hålla kärt. Du bara sårar mig med flit, trycker ner mig och ger mig skuldkänslor i alla lägen. Jag drar mig bort och läker mellan dina attacker. Varje gång du gör ett nytt försök, varje gång lyckas du få mig lida. Men du lyckas aldrig få mig förlora vettet. Jag vet om vad du gör och jag tål inte det där sättet. Sluta fucka med min hjärna. Det är slut med det nu. Hitta en annan tjej att hunsa, jag är tabu för översittare och din manipulativa sort. Mår så dåligt över att ens skriva såhär. Åter igen har jag skuldkänslor nu, som jag inte alls förtjänar att ha men du lyckas halvvägs med dina mentala slag. Det här var jag som satte ner foten, nu får det va bra. THE END
 
 

..

Snusat = Inget sen ja slutade i torsdags förrra veckan. 
Gym = Fyra pass sen jag skrev in mig i torsdags förra veckan. 

Så har de varit fika och utbildning och massa annat. Tappat suget att skriva känner jag. Får bättra mig en annan dag med det. 

Gym

Ikväll var man på gymmet trots förkylningen som inte riktigt släppt taget om mig ään. Vet vet, man ska inte träna då men jag tog det lugnt. Skrivit in mig nu så nu har man gymkort för ett helt år. Härligt! Det behöver jag, lata troll. 

Utbildningen igår, utbildningen i morgon. Ledig idag och inte läst ett skvatt. Men är alltid lat första veckan av en kurs. Man måste komma in i vad det handlar om lite innan man sätter fart. Oh just de, skrev ju att ja hoppades på VG på tentan så kanske bäst ja skriver nu med att det fick jag. Time to go. 

Elektricitet?

Stöten du gav genom vår första och enda beröring av hud, 
skulle den försvinna eller stärkas av en ny beröring nu?

Du är uppfinnaren och jag är forskaren.
Vid start gick det en stöt genom min kropp, den har aldrig lämnat mig.
Det är ditt fel, jag klandrar dig.
Vill veta vad det är för känsla, förstår den inte.
Stöten du gav genom vår första och enda beröring av hud,
skulle den försvinna eller stärkas av en ny beröring?

Jag har aldrig vågat röra dig sen dess. Kanske av rädsla för vad som ska hända.
Stilla min nyfikenhet och rädsla, rätta till ditt fel.
Jag har en dragningskraft till dig, samtidigt finns ett kraftfält som vaktar dig.
Nånting är ivägen. Kasta bort det.. rör vid mig igen.
Jag suktar, efter en ny beröring från dig. 


FINA DU


En av de finaste människorna på Tellus, har jag fått äran att träffa igen.
Med bekymmer i delar av hjärtat.. håller han standard.
Ser i hans ögon.. saker felar.
Ser inte in så länge,. inövat beteende.
Ger mig halva svar som han inte hinner säga mer, eller inte kan.
Det gör ont att se på från sidan. Inte kunna rycka in.. bidra.
Jobbiga perioder har sin förfallodag. Allt kommer bli bra.
En av de finaste människor på Tellus.
Förstår du har det tufft. Att dem runt om påverkas.
Och ingen mår bra av att stänga ute, en äldre envis stoltet tror jag ligger och trycker.
En öm punkt... Liknande "Ingen sätter sig på mig".
Förstår du har det tufft på vissa fronter, Häng i och allt annat kommer lossna.
En av de finaste människor på Tellus, har jag fått äran att träffa igen.
På återseende min vän.


Låt från code geass har inte sett hela serien än jag bara råkar veta att denna låten spelas i slutet. Och tycker redan nu den är bra utan att förstå hur den är kopplad till seriens slut. Den hamnar här. 


Övertag

Ett tufft beslut hotar min framtid. Jag vill inte välja, men söker en tredje väg. Blanda besluten är uteslutet fast det vore ett bra alternativ... om det fanns ett.

Ena sidan lockar mig, andra sidan drar mig. Känslan av ett rep runt halsen då jag står i mitten av en dragkamp. Snaran dras åt och om valet inte sker eller ett lasso räddar mig, då kan det bli försent. 

Mina armar är sträckta så långt det går, håller fast grepp. Det är nu jag förstår, jag vill inte släppa något håll och i kampen har jag tragit dem till mig. Alternativen och valet närmar sig girigt. 


Spänningen för åskådarna hörs i form av viskningar, rykten sprids och röster satsar på vinst. Jag känner endast spänning av ett rep riktat åt två håll, jag är rädd och längtar tillbaka till innan, eller tills allt är över. 

2014 första inlägg

Hm, min nyår var perfekt. Jätte trevlig. Cigarrerna var slut i hela stan typ så min kära bror köpte cigariller. Men på nått sätt hade han en cigarr till mig för att hålla sitt löfte. Mina bröder gör sånna där småsaker ibland som gör dem till världens bästa. Som min andra brors tal när jag fyllde år för att nämna han med. 
En kompis stannade i stan och sov över och stannade hela dagen efter med så de var jätte trevligt. 

Hm, Hampus fyllde 9 år den fjärde januari så då var man där och lekte med alla godingar. 

Damn, ja kommer ju inte ihåg saker om ja inte skriver.. Ehm, ja hade lektion den 2 och 3 och idag den 7 hade jag tenta. Kändes bra. Detta var en kurs jag brann för, jätte rolig. Kunde inte släppa böckerna kvällen innan. Satsa på VG så nu är de bara vänta och se. 


Körde till tentan, Kalmar, idag mestadels för att bjuda igen då en skjutsat på mig ett par gånger. men det var även skönt att komma hem tidigt och slippa vänta på en buss. 

Sånna här saker skriver jag för egen del, kul att dokumentera lite. 

RSS 2.0