Världen är vit utanför

Har precis duschat, andra gången i dag hehe och det ända man ser utanför fönstret är vitt. Hoppas man kan ta sig till skolan i morgon i alla fall så bussarna kommer fram. Har sovmorgon så börjarinte förns tolv och då blir det mattelektion och sedan hemmåt igen.

I helgen som var så va Karin och jag i lägenheten från fredag till lördag. Skit kul =D Vi va på stan, åt ute och så såg vi snabba cash på bio. Måste göras om :P

I går slutade jag 11 men var ändå kvar till 15.25 bussen gick. Emma och jag satt på donken och snackade skit. Bästa vännen som alla nog har fatta :) I dag har jag varit hos läkaren så var ledig från skolan. Tror jag missade att göra en hög begravningsdekoration i skolan eftersom vi gjorde en låg förra onsdagen. Måste ta igen de någon dag :S

Helgen blir nice, Lägenheten som gäller men skriver mer då för annars upprepar jag bara igen vad jag skrivit.

 Gammal bild för att lysa upp inlägget bara.

Haha, ja kan man göra annat än skratta ? *suck*

Bitchar finns det gott om kan jag konstatera. .
Vad ska man göra ? Finns inget mer än att le för sig själv och tänka faan vad skönt att slippa va som dom.

Bästa vännerna har jag allt ! Kunde inte ha haft bättre. <3

Men ilska har jag mycket av och ibland måste det bara ut så gick ner i gymmet i dag och först tränade normalt men sedan gick jag fram tilll boxningssäcken och slog ut allt. Fan va skönt det var att bara få slå av sig. Kändes som en sten som lättade. Tro det eller ej (jag skiter i vilket) men ville att det skulle kännas så jag skulle bli mer arg så slog utan handskar och har därför slagit sönder mina knogar lite nu. Då kändes det inte men nu är skinnet bortskrapat på ett par knogar så det svider och ändå bara så ytligt att inget blod kommer.. Eller inte längre iaf..

Svårt att förklara för dom som inte gjort detsamma men men. Nu ska ja sova äntligen. Känner på mig att helgen blir jäkligt kul så strävar mot den. =)


Slapp dag med mycket fika

Blev en slapp tisdag men ändå jobbig i dag.
Tack Goa Emma <3

Sedan blev det en fika på stan med Olivia när man kom till Oskarshamn. Massa fika för mig den sista tiden :S men brukar väl bli så när man inte träffat folk på länge o så.

Efter fikat gick vi i stadsparken och tog lite kort medans vi väntade på Olivias buss. Blev en snabb fika men bättre än inget.

Senare var man hembjuden på ännu mera fika hos Karin och Mathias men var så jäkla trött så ber om ursäkt för hur tråkig jag blev. Fortfarande väldigt trött så får snart tejpa upp mina ögonlock känner jag. Eller ännu smartare är att jag lägger mig snart vilket jag nog gör när jag skrivit inlägget här. ;)

Bilder:
 
  
 

Dags att bita ihop

Sitter just nu och chattar lite på msn med exempel Jesper. Go pöjk dedär :) Räddat mig från att tråka ihjäl nu ett tag =)

I dag har man bara suttit hemma och inte fått något gjort. Det blir att bita ihop och gå till skolan i morgon. Jag klarar ändå inte av  att sitta här helt osocial och avstängd från omvärlden en dag till. I går städade jag i alla fall mitt rum så känner mig jätteduktig och gick in till systemet i dag och mötte min kära mor när hon slutade jobba så jag fick lite frisk luft.

I morgon är det tre timmars engelska som gäller och sedan ska man nog träffa Olivia när man kommer hem till ca. 13.00
 

One Life One Chance

Låten är bara fin men långt ifrån sann nu för tiden.. Jag stannar inte upp för att tveka!


Idag vaknade jag runt 9.00 men låg kvar till ca. halv 11 tror jag. Sedan gjorde jag mig iordning fö ratt gå till stan och fika med Jossan men när man gått till finnekiosken så får man ett mess om att den lilla rackarn försovit sig så det var bara att vända igen ;) SOm tur är behövde jag inte gå så långt på tillbaka vägen förns Mathias och pappa dyker upp med bilen så jag följde med dom till cheapy och lite.
Efter det åkte vi hem till Karin och jag gosa lite med Bella. Hann inte vara kvar där så länge för sen var det dags att börja gå in mot stan igen eftersom Jossan äntligen var redo för vår fika stund. :)

Senare efter det blev det hem till brorsan och Karin igen där man blev bjuden på goda scones, mums =)

Har klippt min lugg lite idag med för jag tyckte den var totalt för lång och ivägen så nu är jag rätt så nöjd igen. Var meningen att gå på fest hos Kammarfelt ikväll men känner mig inte frisk än för det. Synd eftersom jag tjatade med mig Jossan och när hon väl var övertalad så hade jag redan gett upp och ångrat mig. Ringde henne sen på festen och tänkte gå ändån men det är ju Svin kallt att bara gå dit och sen ska man ta sig hem igen också. Hoppas jag inte missar allt för mycket kul !

Tagit några ego-bilder bara för jag inte tagit kort på länge och det är inte kul att skriva utan bilder enligt mig. Blev inte speciellt nöjd egentligen men vafaan dom duger för att hamna på en sketen blogg i alla fall.

Måste bara tilläga med att ingen kan få ner mig i skiten igen, jag har förändrats mycket genom åren från en jävligt deppig och osäker person till någon som gärna tar dagen som den kommer och slår ifrån all skit som folk slänger. Jag är stolt över den förändringen!
 Motto för mig: One life One chance
En mening min kära bror Daniel har fått mig att gå efter. <3 

Lek i snön

Var på sjukan i går och det visade sig att man har fått feber och så virus i kroppen. Inte så kul men någon gång blir man väll frisk från det med. Fick intyg på att jag inte får gå till skolan förns på måndag. Gick i alla fall ut med Bella bus i dag eftersom dom andra åkt till Kalmar. Jag gick till mormor och släppte lös Bella på trädgården där vi lekte i snön. Hon gick perfekt fot hela tiden både dit och hem och hon lyckades med alla trix i dag så det var verkligen kul. Jag blev stolt över henne rätt så det inte e min hund så när jag gick hem till brorsan och lämnade henne så fick hon även en pedigree som belöning. Det var hon värd. Det är verkligen en duktig hund! Älskar Den lilla busan<3 Jag tror både Bella och jag var nöjda med den lekfulla promenaden. =)
   I morgon blir det för hoppningsvis att träffa Jossan.

Tog inga bilder i dag så fyller ut med två av Karins bilder:

Puss o kram från Bella och Mig

Btw, på kvällen var det middag hemma hos oss och Karin fick damp. De måste vart något fel med vinet ;)


Ingen fest

Typiskt att man mår dåligt när man längtat efter en fest i en vecka. Hade verkligen velat gå ut ikväll och jag hade lovat att följa med oxå. Förlåt gumman <3
Snälla säg till nästa gång så följer jag med då !! Jag vill hänga med men alla hemma är sjuka så jag har antagligen blivit smittad.

Ring/messa mig


Seg och osäker

Skolan började i går så hade 3 timmars svenska och 3 h matte. Var kul att få träffa kompisarna igen men vet inte om jag kan säga detsamma om lärare. Eller jo kanske vissa lärare med, jag ska inte klaga på alla.

I dag var man hemma. Har inte känt mig så frisk men det kändes lite bättre. Gick in till stan på eftermiddagen och åt på coffeehouse med Jossan och så gick vi runt i några timmar för att vänta in Mathias, hmm, seg sak den där. Haha ;) När jag gick hem så kände jag mig sämre igen tyvärr. Nu vet ja inte hur jag känner mig redigt. Jag har sett början på lets dance i kväll men sen kollade jag efter kläder tills i morgon istället. Ska kanske föja med till Schöttkes fest då.

Blir nog den med silver/grå tröja men väljer fortfarande mellan dessa :




Förra festens klädsel (+ benvärmare & leggins):

SÅ, Nu kan ni som tjatar om uppdatering inte klaga iaf ;) Men kul att ni visar intresse, det gillas :)

Snabb uppdat. innan john blund

Har vänt på dygnet vilket inte är något nytt när det är mig det handlar om.
  Ska ändå försöka sova eftersom man åker till Kalmar i morgon vid 8. 
Blir att shoppa lite där och eftersom man vart hemma på hela lovet så tar man en sväng till lägenheten med för att kolla till den lite.
 
  På nyår var jag hemma hos brorsan och tog lite, hade gärna stuckit till Marcus fest men blev itne så. Hade kul ändå men just för att man ska sitta uppe på nyår så var jag såklart trött för en  gångs skull så kände mig rätt osocial. Man kan säga att Karin och jag körde ombytta roller ^^, :)

Lite pics får jag väll bjuda på iaf. Blir aldrig bra/nöjd med bilder på mig men vafan, vem blir det ;)

 

RSS 2.0