Länge sen jag grät floder men gick inte hålla sig

Städade terrariumet i går. Behövdes verkliigen och så badades Isak och Inez samtidigt. Skönt att ha det gjort :)

Efter att jag gått upp i dag så följde jag med mamma, pappa, Mathias och Bella bus på en långpromenad och direkt efter det blev det ett hårt träningspass. Var så slut att jag knappt orkade gå upp för trapporna sen så nöjd som satan e jag för det passet. Sedan följde dagen med att åka hem till kusinen Linda som fyllde 9 år och som skulle firas. Efter det har det inte hänt så mycket. Jag har laddat hem filmen Hachiko som jag kollade på. Den tog precis slut och det är ofattbart att man kan bli så tagen av en film. Helt sjukt vad gripande den var! Sevärd! :'D
Ringde Mathias på en gång som vill se den o tjöt fortfarande i telefonen.
 De var allt för nu men får se om det blir något inlägg i morgon. Byee



Stan + träning

Stan med Karin i dag. Gick runt lite i affärerna och tog en fika också. Tack för du bjöd Karin och de var kul att komma ut lite trots slasket ;P

Tränade ikväll med fast inte så jätte hårt eftersom jag redan har sådan träningsvärk, särskillt i magen. Och så fick jag gå själv med eftersom pappa var trött och somnade framför TV:n. Jag var med trött men ville inte ångra mig när jag redan bestämt mig för att träna! Nöjd nu att ha gjort det i alla fall. Suttit och läst och markerat i träningsboken idag med. Den är och kommer bli till stor hjälp så blir säkert att fortsätta läsa i morgon.

 Sagt det förut och säger det igen: Saknar verkligen min kamera. Blir ingen bild i dag heller men vad ska man göra lix. Fattar inte att jag inte minns när jag hade den sist :S

Byee ha det.

Dunkmusik och träning får humöret på topp

Inte hänt så värst mycket i dag, har varit rätt seg och så. Har laddat hem lite go musik som jag nött hela dagen och nu i kväll så tränade pappa mig vilket var toppen. Skit bra coach e han så känner verkligen att jag kommer frammåt i övningarna. Hoppas bara att det går lika bra nästa vecka när han jobbar kväll. Svårare att ge allt när ingen står breve och säger att man ska kämpa. Men hoppas att det ska gå :)

Idag blev det lite blandad träning. (Buk, mage, rygg, ben, armar..) Men mest Buk och så koordination vid sparringen.

I morgon kommer det bli överkropp som gäller. Rygg, armar och axlar..

Fick även en as bra bok av Matte och Karin i kväll som dom köpt till träningen. Tack för det :D
"Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto" heter den med 12 hemträningsprogram i.  Den lovar jag kommer komma till användning för jag är pepp på det här nu.

 Kanske inte så kul att läsa om min träning på bloggen men hade inget intressantare att skriva i dag och jag har verkligen börjat brinna för det. Hoppas verkligen inte att jag börjar lata mig när skolan sätter igång igen för då sviker jag mig själv. Min inställning nu är bara träna, blir helt slut när jag tränat men direkt när jag står i duschen sen så längtar jag tillbaka till att få träna igen. Det kallar jag glöd.  


Kalmar i dag med mitt Chips

I går tränade jag och har en jäkligt go träningsvärk i dag :)
Städade mitt rum oxå men inte terrariumet så höll bara hälften av mina löften men bättre än inget :)

I dag åkte man till kalmar med Olivia och shoppade. Ja handlade för 1114:- och ändå hade jag bara råd med en tredjedel av vad jag var ute efter. Nöjd över köpen alla fall och var riktigt kul att träffa min kära vän igen eftersom det sker alldeles för sällan nu för tiden.

Blev ingen träning i dag men är nöjd med att ha tränat två dagar i sträck och tog en långpromenad i kväll med kaffepaus hos mormor och sedan gå hem igen så har fått motion och i morgon blir det ett träningspass igen. :)

Några bilder från värnamo :
    
Finns inte så mycket bilder eftersom vi filmade matcherna och allt. Hade vart annat om jag haft  min kamera "/

Halva lovet har gått och det gick fortare än jag räknat med men hunnit med lite kul iaf och mer hoppas jag det blir. På måndag nästa vecka är det studiedag med så blir en dag extra ledigt för mig, gutt.
Kul med kommentarer men sluta med det anonyma nu ;P   Byee

Tränat ikväll och är pepp på boxningen

Kom hem från värnamo mellan 3-4 någon gång i går så blev inte en heldag men det var kul ändå. Jävligt mycket snyggt att se på så svårt att sitta stilla men de gick :)  Dom i viktklassen 75 kilo hade redigt snygga muskler tycker jag haha. Brorsan skötte sig fint och hans kompisar också. VAr kul att följa med ! Hoppas på att se SSM-boxningen (Sydsvenska mästerskapen) nästa år med. Det var så att till och med jag blev peppad av att se på så känner mig stolt över att ha tränat ikväll och ska göra det i morgon med. Ska städa rummet för det behövs och städa Isak & Inez bur + släppa löst dom på golvet. Nu sitter jag visst och lovar mycket, både städning och träning men får försöka hålla det :)

Hoppades på att slänga upp någon bild men sitter vid fel dator så det kanske kommer senare. Dags att sova känner jag Natti


Mönsterås Badpalats

Mönsterås idag med Karin, Frida och mammsen. Tror vi åkte 3 siffrigt i den där vattenrutschbanan och skoj var det. Dom har ju byggt ut banan så det är som discobelysning i tunneln och man åker brantare. Mot kvällen blev det god mat och efter detta inlägget ska jag lägga mig eftersom vi åker till värnamo senast 07.00 i morgon för att se brorsan boxas i finalen. Kommer inte hem före 6 på kvällen så blir en heldag :) 

  • Stör mig enormt på vissa / vissa saker.
  • Saknar min Kamera
  • Shoppingsugen som ett as
  • Sömning och dags att sova 

    Natti

Shopping sugen !!

Var sjuk sen i fredags så hände inte så mycket i helgen och jag var hemma från skolan måndag och tisdag med.
Matteprovet i dag gick sådär, de var rätt svårt tycker jag men vet att jag hade några rätt i alla fall så får hoppas att poängen räcker till. Det var ett rätt litet prov så 14-15 poäng så klarar jag ett G tror jag :)
Var inget mer än provet i dag så efter det stannade vi kvar och gick till donken. :)

Fy fan vad jag är sugen på att shoppa nu ! Jag sitter här och vet inte vad jag ska göra  !
Finns as mycket som jag vill köpa just nu och självklart så är man pank för det. Jag måste på stan :S  Åh jag kan inte sitta stilla, VILLVILLVILL :(  Hemsk känsla.

Bjuden på middag i morgon kväll men kanske hinner stanna kvar ändå och vara med Emma <3


Tränar i PS

Sjuk i går och hemma från skolan, i dag mår man bättre men långt ifrån bra. Hade bokat en ridning som inte blev av i dag för det. Sä jäkla tråkigt, jag som hade längtat s å.

Börjat leka mer och mer i photoshop nu. Har ju tid nu när jag ändå är hemma. Malin och Emma Ö lärde mig lite små saker på matten i torsdags. Jag är inte så duktig men jag lär mig nytt hela tiden. 

Två bilder som jag fått till rätt bra tycker jag:




PÅ måndag och torsdag nästa vecka är det prov så får se om man hinner plugga lite till det. Det är i Bild & Form och så matte. Nu ska ja städa rummet och sedan bara lata mig lite. Btw ni är dåliga på att kommentera tycker jag och när ni gör det så sluta va anonyma ;) Byee 

Min känsla för tillfället:

Sug kuk din jävel !!
Tror personen fattar själv vem han är när jag säger att denna låten är sann.


Fjortismusik jag veeet men ibland behövs det. Känner mig sviken just nu :(

Tur jag har den bästa vännen iaf <3


Miiin Kamera

Sovmorgon och sen matte i dag. Efteråt åkte man till polisen o kollade om dom fått in min kamera men självklart så va de inte min och även om de hade varit min så var den helt kvaddad och överkörd av bilar typ, helt oanvändbar.

Antagligen så måste jag inse fakta nu att den är snodd eller nått. Kan inte minnas när jag hade den senast och mår så jävla dåligt för det. FAAN!! :'(

Om nån vet nått så fan säg till då snälla! KOlla me kompisar som varit med hem till mig o så med..

Jag Veet inte vad ja ska göra :(      


Saker som detta gör mig förvirrad.

Vad ska jag göra ? Jag finns alltid där för mina vänner men när saker som dom berättar om drabbar mig då så jag blir deppig vad gör man då ? Jag vill ju fortfarande hjälpa men kan ju bara göra det till en viss mängd så inte jag blir sårad.
 Ibland blir det bara för mycket, detta är så svårt..
________________________________________________________________________________________________

Tog upp dom små pluttarna ur terrariumet i dag och tog lite kort en stund. Och Jossäe är ju proffsig på bilder så skickade till henne sen så hon gjorde en utav bilder jättefin.
                                      Taack Jossäe jag har ju sagt att du äger på det där <3

Resultatet:


Isak och Inez mina små Solstrålar <3
(Isak är den stora...)


Tisdag - Lektionstid

Har engelska och kan inte bestämma vad jag vill välja att jobba med på den nya uppgiften. Läraren är sjuk så det är rätt slappt. Snart rast och längtar efter kaffe för är såå seg just nu.

Skriver när jag kommer hem tror jag. Byee


Måndag - Skrivsugen

I dag hände det inte så mycket. I skolan såg man på film på förmiddagen och på eftermiddagen hade vi bild och form. Blev rätt nöjd med mina arbeten och kunde ta bussen hem en halvtimme tidigare eftersom jag blev klar snabbt. På lunchen så åt Jossäe o ja på ströget. Mums :)

Hemma har man varit med när brorsan övningskört i hans bil och sedan va jag med och både lämnade och hämtade han från sin träning. Nu har han åkt hem till Frida. Hade gärna också tränat i dag men vet inte varför det inte blivit av. Jag har ju haft tid men ändå inte haft något redigt kämpaglöd i dag.

När pappa och jag hämtade mamma från jobbet förut så blev det en sväng förbi donken med där jag köpte glass till mamma och mig. Nu kom äldsta brorsan Mathias så blir väl att gå till TV-rummet o snacka lite med han.

I morgon har jag engelskan sen ska jag nog boka en uteritt när jag kommer hem till Karin och mig. Var länge sen nu och jag har bestämt mig för att vara hemma med familjen denna helg eftersom jag inte varit det på länge nu.

Hittade en bild sen vi var små på Danne och mig när vi fiskat abborre och fått napp båda två. Tror det är en semesterbild från stockholm ^^, <3

Lägenheten med Jesper

I fredags träffade jag Jesper när jag slutade och vi åkte till lägenheten tills han åkte hem runt 10 på kvällen.
Var rätt trött så somnade bara någon timme efter att han åkt och vaknade runt 10-11 lagom att göra mig iordning och äta och så tills han kom tillbaka vid typ 12 ? Sedan sov han hos mig lördag till söndag.
Blev att äta pizza på lördagkvällen och frukost efter 14.00 på donken i dag (söndag) hehe. Åkte hem med 15.25 bussen och sen har det inte hänt så mycket här hemma sen. Mysig helg tycker jag, inte precis som jag tänkt mig men ändå inget jag vill glömma :)

Bild på Jesper sen förra helgen eftersom jag inte inte har några typ:)

BTW MISS MY CAMERA!! :'(

Massa blandat

I måndags så gjorde jag en bukett som jag blev riktigt nöjd med.

Fick ingen bra bild på den tyvärrså denna får duga :)

Förra helgen var jätte mysig. Jesper sov hos mig hela helgen och på lördagen åkte vi in till stan och mötte upp Emma och Stefan oxå så vi hade lite fest o kul på kvällen så då sov dom me över hos mig :) På söndagen åkte man hem till ett och tog en fika på nilssons med Anna :)

Har börjat mer och mer med kaffet på sistone med. Förstår inte själv varför men bara måste ha det. Och visst ja, vi hade friluftsdag ihop med florist tvåorna i onsdags. Va på KK och gjorde tavlor o så. Inte speciellt kul men syftet med de hela var antagligen att vi skulle jobba med tvåorna bara.

Hmm, vad finns mer att berätta. Linda min lilla kusin har jag träffat rätt mycket denna veckan. Söt hon är men älskar att retas ^^,

 (MIN KAMERA ÄR BORTA!! :O Älskade kamera :'( Ligger den inte i lägenheten när ja ska dit så är den antagligen snodd. Blir så sur när viktiga saker försvinner :O  )

I dag hade jag sovmorgon och sedan 3 timmars matte och i morgon blir det lägenheten efter skolan. :) <3


Dagens Låt =)

RSS 2.0