Ojoj Detta var länge sen!

Här ska sättas igång att blogga igen ! Hoppas jag.
Kikade på lite gamla inlägg och blev sugen. 

Höstlov nu då, härligt! Så fyller man år på tisdag med så ingen glömmer! Blev ingen tripp till Stockholm som var meningen så får hålla mig på hemmaplan och i LA denna veckan. Ska säkert gå endå. Tänkte springa lite ärenden imorgon och hinna in på praktikplatsen så man får träffa Becca en gång till. Hon ska sälja IBIS och en ny tjej tar över. Både kul och tråkigt för Becca är en go tjej! Schysst att jag får jobba kvar i alla fall. 

MMA och boxningsgalan var denna helgen så var med och jobbade. Riktigt kul och mycket folk på ca 1000 pers också. Surt bara att städa mitt i natten och från 09.00 i morse med. Men det gick, Ska hålla utkik efter när det sänds på TV sen, det vill man inte missa. En liten gala ska även hållas om en månad eller så, jobba igen, skojsigt. 

Utklädningsdagen i fredags var grymt kul, hela klassen gjorde en deal och klädde ut sig, nu väntar man bara på alla bilder så man får några till minne. Jag var djävul med röda lincer och horn, fick duga och blev rätt bra till mitt röda hår.
(Färgat håret rött alltså, jag som alltid varit blond)

Tja det var väll det jag hade att skriva just nu, mer kommer nog. 

Time to go

RSS 2.0