Veckan eller nått.

Måndagen dokumenterade man vad som hände på dagen åt mia, massa pics o av 250 så var julia på ca 100.

Tisdagen var man nöjd med bilden man tog till Fotografisk bild. Misslyckad men nöjd hah.

onsdagen minns jag inte så säkert inget intressant då. eller e de väldigt intressant bara för ja glömt vem vet..

Torsdagen jobba man satan me jossäe o det blev lyckat förutom bombhotet då, så först fick vi inte lämna skolan o sen va vi tvungna att dra istället hah spännande dag. Viccan ringde o undra vafan som hände för hon läst om de på datan o så bara: "Ja missar fan alltid allt spännande som händer!" Dagens pucko dagens.
  Åkte till Karin sen iaf och var där hela dagen. Vi gjorde köttbullar för första gången båda två haha. Såsen blev det för mycket soja i så det såg ut som smält choklad och köttbullarna skulle nog ha mer ströbröd och mindre vatten men ätbart och gott var det endå haha. Duktiga var vi tycker jag!

Fredagen jobba jag då och trivs toppen där! Sen på kvällen åkte man bil med två av knasbollarna. Emme va full så hon skulle pissa hela tiden o så satte hon sig i en buske nästan o så gick hon nästan ner för ett stup men hon lever jag lovar! Danne körde som en galning och hatar honom ! Har kommit på att alla utnyttjar att jag e så kittlig så de som kittlar mig gillar jag icke! hehe

Lördagen va de hem till matte o va som hände där minns ja inte men sen åkte man hem med Michelle och såg två filmer, en skräck eller nått den va as äcklig och verklighetsbaserad och så "Knight and day" as bra!! Sen på kvällen åkte vi tillbaka till matte som fyller 24 i morgon, Grattis, så där var det pizza och öl till hela bunten!

Söndagen var man as seg men har varit hos mathias i alla fall och hjälp till att koppla in ett sorruondsystem. Så nu har man skrivit lite och nu blir de musik o tele-snack. Time to go.

Lördagens gång:

Idag, igår eftersom tolvslaget varit, så har man monterat möbler ihop med bror. Jag har tränat lite med Bella med vilket var kul och senare åkte man på Släktkalas eftersom kusinen Anderas fyller 16 år, grattis kusin. Visst ja, städat mitt rum med får man inte glömma, duktiga jag haha.

Vad som händer imorgon vet man inte. Blir nog tvungen att ta en dag enbart till plugg eftersom det är rätt mycket nu. Verkar inte ha något val tyvärr. Time to go.


Åka bil, vilket nöjje

Jahapp nu har man kontakt med Emilie igen vilket är skoj. Vi har åkt bil med Palle o danne?  två kvällar i rad nu så nu e ja hemma o ska sova tänkte jag. Tre riktiga knasbollar btw. Emilie kanske man även träffar på lördag.
Kort inlägg men det var dags att skriva nått så nått blev det.

Jobb hos Mathias

Igår var jag med och satte stängsel för hunden hos Matte och var med Emma på kvällen. Mötte henne runt 9 som först eftersom hon var "vilse i Oskarshamn hahaah" . Och nej boys jag e ingen kissekatt! Men vi hade kul och jag hittade henne trots förvirringen.
Idag började dagen med tråkigheter men sen har man varit hos Mathias hela dagen och jobbat. Jag har hjälpt till att slipa tapeter och sånt sen blev det pizza där innan vi åkte hem.

Bilder från dagen:
     

Bilder sen man var med chipset sist med (vi var hundvakter i några minuter då) :
 


Franssons blommor Oskarshamn

Trivs jätte bra och alla som jobbar där är väldigt positiva. Fick sluta halv 5 istället för 6 idag så kom hem för en stund sen. hmm, vad som ska hända ikväll får vi se, vissa planer ändrades så får hitta på nya. Time to go


RSS 2.0