Söndagens händelser

Mina föräldrar hämtade mig från Emma runt 11 tiden och så körde vi till campingen.
Haft en toppenhelg hos Mörbybruttan :) .
Sen när affärerna öppnade vid ett så åkte vi in till modehuset och jag kunde äntligen shoppa loss som ja längtat efter. Nöjd med alla kööpen. Åkte in till baronen också och köpte nytt calcium och ny värmematta till djuren. När jag kom tillbaka till campingen runt 4? så kom Jesper en liiiiten stund sen åkta han och kom tillbaka efter en halvtimme igen.
  Efter att ha märkt en massa missade samtal och 4 arga mess på mobilen så blev det att gå till bilen för att åka hem nära 7 eller så.
Härlig helg, har hänt mycket skoj konstant och ingen tråktid alls.

Schemabrytande vecka börjar i morgon utom på fredag så det betyder ingen sovmorgon och inget sluta tidigt.. Snarare va kvar längre kanske :S
Känns ju rätt lagom surt särskillt när man har mycket att göra redan för att klara alla kurserna. Hoppas på det bästa är det som gäller. Jag ska inte klaga än förns alla frågetecken försvinner i morgon.. Byee


Helgen i Mörby

I onsdags var det orgientering ihop med Emma, Jossäe och Julia. Tog en rackans tid för oss men sen var det gott med käk på Kebaben.

I torsdags var vi ute och paddlade kanot. Julia, jag och Emma satt i en och det var satan så kul men liite kallt.
Kan hända att bilder/film kommer

Fredagen då : Så åkte jag med Emma till mörbylånga för att bo hos henne i helgen. :D
I går kväll åt vi på den mysiga pizzerian då och sen var vi på Zokker och hade skoj med några av hennes Mörby-vänner. Var där till efter 11 någon gång sen blev det hem till henne och se film. Redigt kul var det faktiskt som även hela helgen varit hittills såklart och därför har jag inte ens haft någon tid för att blogga.

Lördag: Efter frukosten (en väldigt sen frukost) så åkte vi upp till Wazze. Vi tog med fika och red ut en heldag nästan. Men först hoppade kedjan på cykeln så vi tod mopeden dit men då fastnade kicken när vi skulle hem så otur,otur men emmas morfar kunde hämta oss. Jag lyckades få in galoppen lite så till nästa gång tror jag det kan gå riktigt bra och så testade jag hoppa en gång vilket gick otroligt bra, blev lite chockad av wazzes och min lilla uppvisning faktiskt :)
Stress till bussen för vi skulle till blackrace men så gick det ingen buss trots allt så planerna ändrades och det blev Käk från pizzerian, godis och film istället.

Pics:


I morgon så blir jag hämtad vid 11. Hinner inte följa med Emma på hästhoppningen eftersom jag har mycket plugg och så måste jag hinna köpa skor och lite men en riktigt kul helg som måste göras om i alla fall det kanman lugnt säga. Love you Gumman<3

Klippning

Klippt och slingat håret o dag då. Passade på nu innan Sara flyttar för det är den bästa frisör jag haft. Nöjd blev jag såklart och skönt att känna att man kan ha lite kontroll på håret igen och fixa det som man vill. Sista två veckorna nu har jag knappt orkat bry mig.
 Det var nog allt jag orkade skriva om i dag men det får duga tills nästa inlägg kommer. :)

Mini roadtrip

Först åkte man iväg ut på bondelandet och fick höra på lite historik om släkten när dom levde. Att pappas morföräldrar ägt en gammal kvarn och massa om hur rika dom var med bondgårdar och marker.. Riktigt mysigt var det med härlig sol och picknick neranför bäcken. Stora ängar inramade av gärsgårdar, gamla grusvägar, kossor och hästar som betade... Antar det låter rätt tråkigt för det tycker jag själv med av att läsa detta men det var det inte trots allt.


Efter allt fågelkvitter och strålande solsken så ska det naturligtvis börja blixtra, oska och regna efter att man satt sig i bilen så någon tur ut med båten blev inte av. Istället åkte man med Mathias och såg på fotboll när Karin spelade. Dom vann med 3-2 och Karin gjorde snygga räddningar. :) Nu ska jag plugga lite sen är det förstås skola i morgon för mig. Typiskt eftersom alla i Oskarshamn är lediga.

Back in O-hamn

Åkte hem från lägenheten vid halv fyra i dag. Jesper har sovit över hos mig sen i går. Han kom ca. halv 6 och åkte i dag vid halv två. Men jag kände inte för att åka så tidigt så stannade kvar. Har det varit kul? hmm.. eller jo skoja bara det är klart jag skrattar ju åt allt och inget ;)

Nu väntar man på att få äta lite grillat och om det är lika härligt väder i morgon så blir det nog en tur ut med båten för att ligga och sola på någon holme /(ö för er som inte fattar) :)

Gammal bild på rackarn och stackarn:

Ojoj den får jag bjuda på!

LÄgenheten

Jahapp var ett tag sen jag var här men nu ahr jag precis handlat iaf och snart ska jag städa lite. Nationella i dag gick nog rätt bra och på svenskan såg vi bara film. Får se om min lilla vän dyker upp annars vettifan vad jag hittar på.

Ser en påse chips framför mig, fan det är inte bra alltså men det är lockande..


Msn

Såhär Allvarliga chatt-konversationer kan Jossäe och jag ha ;)


Ja vi vet, nått fel är det ju

Hemma från Öland

Kom hem från Öland i dag vid typ 5 och då gick man för att möta Mathias och Bella Bus för att gå och se Karin spela en fotbollsmatch. Så satans kallt var det så vi såg en halvlek nästan, när det var lite kvar så gick vi.

Träffade Jesper i går på kvällen vid 9-halv 10 ? och sedan träffade vi Stefan (hoppas det blir bra med han) ett tag med en timme var vi ute med han ellernått sen åkte Jesper och jag tillbaka till mig. Skojskoj som vi alltid har tycker jag. :D Fast jag tyckte näsan såg lite sne ut på han så den rätade jag till lite smidigt då ja *host* hihi ;) Det är farligt att skoj-boxas med mig har vi lärt oss! :)

Hann tyvärr inte träffa honom i dag men var ändå rätt så seg eftersom vi inte sa hejdå förns tjugo i 3 på natten. :)

Öland snart

Om någon timme så bär det snart av till Öland då . Har precis packat lite så det är bara lilla datan kvar.
Tränade i morse innan frukosten, fan va segt det var men så jäkla gutt att veta att  man har det avklarat i dag redan. Hade jag inte gjort det så hade det inte blivit någon träning i dag. Lyssnar på lite musik nu och väntar på att någon ska komma hem.

Bio - Robin Hood

Den var väl sådär men nu har man precis sett den ändå. Lite virrig och väldigt många karaktärer att hålla reda på. Det handlade mest om hur Robin Hood blir laglös med så dom kan göra en fortsättning. Sevärd? För andra kanske men enligt mig var den sådär, den går om man inte har något bättre att se på. :)

Boxningsgalan i Oskarshamn

Varit i boxningslokalen sedan 11 i dag då fast att allt egentligen inte började förns ett. Massa jobb och mycket stress ett tag men har varit kul. Satt i kassan med Karin och sålde käk med en redigt fin utsikt mot matcherna, synd bara folk ställde sig ivägen ibland.

 Matcherna var slut vid 4 tror jag och sedan var det allt städ också så kom inte där ifrån förns tidigast 5.  Ögonkontakten gillades (a). Längtar redan till nästa gala som kommer bli riktigt stor. Då flyttas matchringen till en större lokalmed läktare.

Låter säkert som en tråkig dag dethär för andra men går inte beskriva hur kul boxningsgalor är om man inte varit på en, jag älskar det i alla fall man blir peppad. Första gången jag såg en sådan blodig match också som Johans blev. Det är inte heller något som går att beskriva men fyy fan vad blodiga dom vart!

Linda (kusinen) : Varför är dom så röda?!
Jag : Det är blod..
Linda : Ahaa, får man slå så det blöder?!
Jag : Ja det är ju en kampsport så man får ju vara berädd på sådant.
Linda : Jag gilla rinte boxning

90min skola

Nationellt i dag då som gick si sådär, rätt hyfsat tror jag. Sen åkte jag hem och var ensam hemma hela dagen typ. Var hemma till 11.45 och vid 18.00 åkte man upp till boxningen och började hjälpa till inför galan. När man var klar där gick man och såg första halvleken av en fotbollsmatch med Karin i regnet och sen åkta vi hem. Tränade sen med Mathias då trots att man redan burit massa bord och grejs och nu har man precis käkat pizza. :)

Galan börjar vid ett i morgon så antar att jag måste vara där någon timme innan med. Hoppas det blir skoj :)

Senare Tisdag

Tränat med Mathias och sedan spelat tvåmansvisst med honom. Skönta att han kom eftersom man haft tråkigt och varit ensam hemma tills nu. HOppas bara han kan komma ihåg att lämna tillbaka mitt data-minne nu snart !

Btw, hade han inte varit feg och åkt hem så hade jag vunnit lätt (a)

Tisdag

Skolan i dag då, sen stannade jag kvar med Sigge och (Staffan? ) för att gå in till stan en sväng. Glöm inte på måndag nu Malin  haha för det sved att ge dig pengar måste jag säga när jag redan vet att jag snart kommer bli pank ändå ;P
Helt slut är jag i dag så tror inte det händer så mycket mer. När man väl kom hem så fick man frågan av Bror o mamma om jag skulle med till kalmar men knappast att jag åker tillbaka när ja precis stigit av bussen :P


Tack Jossäe!


Nästan skoj när du får tråkigt eftersom det oftast går ut över PS :) <3

Söndag

Tränat, annars var det väl inget :P


Trogna läsare

Statestiken ökar med besökare mer och mer. Tycker fortfarande det är totalt för lite läsare men vafan det går åt rätt håll ju :) Tror det kvittar också hur många läsare man får för man höjer ändå ribban och vill ha flera. Sant ? :)


Och såklart blir det ett tack jossäe med.


Senare ändring

Ny bild på inlägget om Öland, tänkte bara påpeka det ;P
N
öjd kära vän ? :)


Fyllon är läskiga

Det är rätt läskigt att gå och handla och så vinglar ett fyllo omkring bakom mig och visslar på än. Varför blir man bara så sugen på att vända sig om och knyta näven lite grann ? :S

Tränat

Wiiho det var länge sen nu, Stolt faktiskt :)
Nepp roligare inlägg än så blev det inte men kan ju säga me att jag var ledig i dag pga sjuka lärare, Yes!

Öland

För första gången var man på öland..... I ÅR då :)
Åkte i lördags och träffade Jesper där. Åkte hem till han vid kanske halv 5 ? Blev att grilla med dom, mums första grillningen för mig i år och senare gick vi till campingen. Tror vi va tills kvart över 12/halv ett och riktigt skoj tycker jag det var.

På söndagen skulle man åka hem då men det blev inte förns 6 eller något så klart man hann njuta av Ölandsolen :D  Första gången jag solat i år med, haha det var både första grillningen, solen och trippen till öland Wii :)

Träffade Jesper senare den dagen också typ halv 3 tills vi åkte hem. Idag åkte man till skolan och va där första lektionen men mådde rätt så kass så åkte hem. Nu har man typ sovit bort hela dagen istället men ska gå och se film med Daaniiboy nu, mår lite bättre så blir plugga hårt i mrgon då.



Förlovning

Haha nejnej inte jag såklart!
Men brorsan Mathias och Karin Stort grattis till dom! :)

Förlovningen var i fredags och på kvällen blev det resturang, en riktigt rolig kväll! Plankstek var mumms och efteråt satt vi i VIP rummet som förra gången :)

RSS 2.0