Ullared

Upp vid 4 i morse för att sen vid 5 köra. Hämtade upp Simon i Högsby sen körde jag till Växjö innan vi bytte. Resan dit vart ju nästan bäst av allt med så mycke skratt. Sen vart det bara att shoppa loss. Handlade inte så mycket till mig själv. Mest till andra och så hitta ja saker åt Simon. På vägen hem somna min passagerare efter typ 10 minuter och vaknade inte förns vi passerat växjö. Vi bytte, han körde restrerande timme till Högsby och sen vart de sista biten för mig att köra till Oskarshamn. 

Lärorik dag. Har aldrig kört sånna sträckor förut. Fick skåda de mest idiotiska omkörningarna och fick flera gånger bromsa hårt för att släppa in dem i körfältet igen. Körde i riktigt stora vattensamlingar som fick bilen att spåra som i snödrivor. Hm, tja en massa erfarenheter rikare. 

Men hade Simon inte vaknat självmant så hade jag fått väcka han ungefär då för att ge mig en läsk. Då vart jag trött. Inte som att hålla på o somna men hade sega reaktioner och så märkte jag. Fast ändå stolt att ha kört så mycket. Var kul och fick resan att gå fort. 

Självklart har vi haft en kanondag måste man ju skriva med. Bättre dag innan den första november kunde jag inte fått. :)

Time to go

Spontana

Full dag med studier igår och idag var man på gästföreläsning på förmiddan. Efter det gick Linda o jag till stan för en lunch och flanera lite innan jag åkte hem. Hunnit plugga lite hemma i alla fall. Gjort lite kontroller på min bil så den är redo för sin långtur. Jag ska nämligen köra till ullared imorgon och hämtar min vän i högsby. Blev spontan bestämt igår så smiter från andra plikter känner jag men jag tog mig tid. Detta ska nog bli kul. Dags att fixa o feja lite till o sen försöka få lite sömn innan man ska upp igen. 

Time to go. 

Paj

Pajen vart inte som tänkt. För dålig ugn antar jag men endå hade jag den inne längre än den skulle vara. Aja, tuffa föräldrar som vågar smaka. Jag själv var besviken. men var ju kul att testa något nytt i alla fall, blir väl bättre till nästa gång. 

Mor-och-dotter-dag

Både mamma och jag lediga leder till en heldag tillsammans. Sprungit runt en massa ärenden och sen tog vi en vända till Mönsterås. Jag kan inte hålla mig borta från MTL custom. Sen bjöd jag min kära mor på en fika i M-ås med innan man körde hem. Efter att ha kört så mycket mc har jag tydligen svårt för att hålla hastigheten, jag förstår inte det, jag är oskyldig! Fika hos mormor och sen åkte jag till frissan. Känns så skönt med förändring och och supernöjd som vanligt. Betydligt större förändring än det syns på bilder. 

När jag kom hem vart min ena bror här. Så suttit och pratat en del och jag skulle gjort en paj men så långt har jag inte kommit. Mycket jag inte hunnit med samtidigt som jag faktiskt har hunnit mycket den senaste veckan. 

Imorgon blir det Kalmar igen för att påbörja nästa kurs. Inte sugen alls på det men det hinner det väl bli ändring på. 

 
 
 
 

Snälla Bambi

Sprang slingan i havslätt idag. Krockade nästan med 3 rådjur. Det första sprang över vägen 5 meter framförmig och stannar o tittar när jag springer förbi. Sen ser jag i sidled hur det kommer två till i full fart och jag tänkte att nu jäklar krockar vi. De ena springer över vägen precis framför mig och det andra tvärnitar hovarna, tittar på mig, gör en helomvändning och springer åt andra hållet. Samtidigt som de gick så fort så hann jag tänka mycket. Undrar hur tungt de blir att kollidera med den. Och tänk om de andra två går till attack när jag slagit ihop med den första. Men det gick bra de bara stod bredvid vägen, två på ena sida o en på andra och såg på när jag sprang vidare. Vadå ett med naturen. 


Menmen åter till de viktiga, jag sprang, känner mig duktig nu. 

Snälla Bambi

Sprang slingan i havslätt idag. Krockade nästan med 3 rådjur. Det första sprang över vägen 5 meter framförmig och stannar o tittar när jag springer förbi. Sen ser jag i sidled hur det kommer två till i full fart och jag tänkte att nu jäklar krockar vi. De ena springer över vägen precis framför mig och det andra tvärnitar hovarna, tittar på mig, gör en helomvändning och springer åt andra hållet. Samtidigt som de gick så fort så hann jag tänka mycket. Undrar hur tungt de blir att kollidera med den. Och tänk om de andra två går till attack när jag slagit ihop med den första. Men det gick bra de bara stod bredvid vägen, två på ena sida o en på andra och såg på när jag sprang vidare. Vadå ett med naturen. 


Menmen åter till de viktiga, jag sprang, känner mig duktig nu. 

Nytta till noll


Jag målade en tavla, motivet var blod. Detta var samma tidpunkt och jag tänkte inte på annat än blod.
Kanske var det ödet, för jag började bara måla. Visste inget motiv det bara slutade som blod.

Ett sår som aldrig läker, ett minne som överröstar bra.
Nytta till noll.

De tunga bördorna blir tyngre. Är jag stark eller svag som ännu står?!
Det vet jag inte längre. Inte en tår fälld. Men ändå en känsla av sorg.

Jag ska ta mitt mc-kort. Så snart jag bara kan.
Det är viktigare för mig än det varit för någon annan.
Denna aktivitet ska rädda min själ. Det är min enda utväg. För att inte falla ner på knä.

Nytta till noll..


Konstnär

Firat min bror som fyllde igår. En lång kväll som startade 5 på eftermiddan. Orkar inte lägga in några bilder ikväll, tar det imorgon. Men tror jag fick ihop en hel del fina. Så lär säkert ploppa upp en och annan här. 

Har kommit på en sak. Måla ska man överlåta till dem som kan. Gav mig på oljefärg vilket var riktigt svårt. Kommer inte ens lägga upp en bild på det. Menmen jag kladdade lite för det är kul även för personer utan talang. Men nehe konsten är en konst, tufft av dem som kan. 


Lär inte somna på ett bra tag. Men godnatt. 

Kvällen

Jag pysslade lite till sen idag och så blev det att läsa lite och lata mig. Denna kvällen var hela familjen samlad och vi åt och drack gott tillsammans, trivsel. Min äldsta bror fyller år idag med så stort grattis till honom. Stackarn fick ett telefonsamtal vid sju i morse då jag o mamma sjöng för han.
Nu ännu senare nu ikväll så följde man med  Danne  o Elsa hem. Tog en kaffe och bara tog det lugnt. Kom precis hem och nu är man så nöjd efter att ha haft en helt okej, ganska bra dag. Hunnit med mycket och Här kommer lite fler bilder, sen säger jag godnatt.

  

höstlöv

Gick till mormor o morfar o drack lite kaffe. Blev att sitta still längre än jag tänkt. Sen tog jag en promenad runt lite för att plocka natur och fota, that's right, systemkameran fick följa med. Är lite sent ute med att fota hösten men blev en och annan okej bild. När jag kom ut på vägen igen och skulle hem så hittar Mathias mig traskande längs vägen så han skjutsa mig sista biten. Jahapp då satt man hemma vid datorn igen. Men hunnit med mycket hittills endå. Börjar bli dags för mig att äta känner jag. Sen får jag se vad jag får för knasig ide här näst. 


Min morgon

Vaknade vid 7 och skjutsade mamma till jobbet, åkte sen till mitt förråd och slogs med möbler och annan bråte tills jag kom fram till det jag skulle ha. Lyset slocknade konstant så vart lite kämpigt men jag fick fatt i det jag sökte så sen gick man upp till bror som bjöd på frukost. Trevlig pratstund sen när han åkte till gymmet så köpte jag mig lite snus och vidare hem. Tog in sakerna, bytte skor och jacka i onödan, sen ut på gräset en bit bort i skogsgläntan för att slita bort gammal torkad gran från en dörrkrans jag rotat fram. Såg efteråt ut som en gran själv, därav ett onödigt ombyte. Fingrarna är helt rödprickiga av gift-taggar. Men färdig blev jag. Slängde mig sen i kartongen jag hade med hem och kikade på vad jag mer hittat. Lite kul sakar hade jag endå. Och min beställning från panduro kom i slutet av förra veckan men nu inväntar man redan nästa, och betydligt större, leverans. 

Fotat lite med och nu funderar man på att snart ta en promenad, samla lite natur till kransen och så. 

Bilder: 
Stuff från förrådet

rosor av lönnlöv som jag gjorde igår

Använde mig av en egen taktik men det gick de med. 


 Panduro beställning


Rensad stomme redo för ny klädsel. 

Time to go 

Lite blandat som hänt

I början på veckan, måndags tror jag, så vaknar man av ett samtal av Mathias som ber mig vara bebisvakt. Så det var upp fort som tusan ur sängen då jag tagit en härlig sovmorgon. Kastade i mig frukost och sen hade jag hand om lilla Gustav. Vart så mysigt så tänkte skriva det som en positiv sak från veckan. 

Tisdag och onsdag valde jag att plugga hemma. Kämpade på och kändes rätt så bra endå. Idag samåkte man med Elin till Kalmar då tentan började 8 redan. Gick inget vidare. Klantade mig regält med småfinesser. Detaljer som att inte lämna signatur när man justerar en felaktig verifikation i bokföringen. Det var 4 poängsfrågor som utan signatur ger noll poäng så förlorade en hel del på sådana skitsaker. Lite aggressioner efteråt men äsch, bara göra en omtenta om läget blir så, värre är det inte. Tog en lång fikastund på stan efteråt med Linda innan man åkte hem. 

Väl hemma så kändes det tråkigt att bara sätta sig så jag gick ut igen lika fort som jag kom och så tog man en promenad. Plockade lönnlöv som man sen tog hem och gjorde en bukett rosor av. Blev ganska okej för att vara första försöket. Elsa och Daniel ville jag skulle göra åt dem med så det vart ju tummen upp. 

Åkte och hälsade på mormor och morfar sen med då jag inte varit där på länge. 

Nu har man precis sett på hela Sverige bakar och så har man läst en del. Lovat en vän att läsa hundraåringen sen säkert ett år tillbaka. Men nu som först satte jag igång, för 2-3 dagar sen. Läst halva snart och visst den är rolig jag erkänner. 

Hm, imorgon börjar dagen med att vakna tidigt, skjutsa mamma till jobbet sen vidare till bror för att rota fram lite grejer i mitt förråd. Äta frukost hos honom och sen får jag se vad resten av dagen blir av. Time to go



Högerklicksskydd

Jag har tillfälligt tagit bort högerklicksskyddet så ni som vill ha bilder från dopet etc kan ta dem. Kan tyvärr inte lägga upp fler bilder nu, tiden finns inte. Men det är bara att skrolla runt på bloggen och ta bilder som ni eller barnen osv. är med på. Jag kan inte de rätta måtten på orginalstorlek för foton. Finns så mycket varianter idag. Men alla bilder blir i fint skick om man vill framkalla dem på riktigt fotopapper. Bara det att man kan få en vit ram runt eller så på vissa som då fått "fel" storlek. Eftersom ni får kopiera så går det ju i alla fall inte zooma in på dem men jag får försöka hinna runt till alla som vill ha bilderna efter min tenta i slutet på veckan för er som kanske vill framkalla dem. Annars går det säkert fint att ta dem såhär hoppas jag.
Ha det fint :)

Skata på besök..

Sitter i sovrummet med mina studier när jag hör något i fönstret. Vrider försiktigt på huvet och lyfter upp blicken då det vart en skata som landat utanför fönstret. Den tittar in på mig sen går den några steg åt mitt håll då jag sitter vid ena sidan och så tittar den igen, tar några steg till, tittar och sen breder ut sina vingar och flaxar iväg. 

Läste lite om det nu för kul och det finns en hel del skilda meningar om skator. Gammal mytologi verkar säga att det står för död när skator pickar på fönstret men hittade mycket mer på den positiva fronten. Att man gör en nystart, att man får tur, att man kan vara trygg, vara stark, kämpa och nå sina mål. 

Spännande. Jag tänker tolka det som ett trevligt besök. Tyckte faktiskt det var snälla, helt ofarliga ögon jag fick kontakt med. Jag är väll lite knasig men tycker sånt där är kul som, vad drömmar betyder, andar, oförklarliga fenomen osv. 

Jahapp, då återgår jag till mer plugg. Time to go

Förklaring.

Det är många som undrar om jag tagit mitt motorcykel kort och om jag gör det i år. Svaret är nej. Jag slutade köra efter att ha gjort risktvåan. Nya regler säger att man måste gjort risktvåan innan man får skriva och sen måste man skriva innan man får köra upp. Jag har totalt för mycket annat att hinna med. Kan inte plugga körkortsteori och samtidigt kämpa för att klara tentan i redovisning som jag har nästa vecka. Och som skrivet, jag hinner inte göra kunskapsprovet och då hinner jag heller inte boka/göra någon uppkörning. De slutar köra  nu den sista oktober. 

Det som fattas på körningen är att sätta den där lågfartsbanan som jag fortfarande inte gör tillräckligt bra för en uppkörning och så måste jag kunna alla säkerhetskontroller på en mc som jag inte ens brytt mig om än. 

Så tanken är att på något sätt mellan allt studerande kunna göra teoriprovet nu i vinter eller så sen träna hårt i början av våren så jag kan ta mitt körkort så snart jag kan när vägarna tilllåter mig att köra igen. 

Får be en person, som redan ställt upp så mycket för mig, att ställa upp lite till. Luta sig tillbaka i gräset nästa år och bara se på när jag kämpar. Närvaron är allt som behövs när jag krypkör. Sen självklart köra lite med men det är mest för det är så satans roligt. Får se hur det går. 

Så, det är så det ligger till. Tentor på högskola vart svårare än jag anat, skrämd och stressad inför torsdag. Känns nästan dåligt att klämma ihop en sådan utbildning på 2 år. Cirka en tenta i månaden. Första kursen fyra veckor, denna kursen tror jag vart fem veckor. Det är i alla fall en vecka för lite i denna kurs! Jag har 2-3 uppgifter kvar i övningsboken med bokföring och inte ens hunnit börja träna teori. Inte ens hunnit testa på programet visma administration. Damn i'm so fucking screwed !

Gustavs Dop

Blev igår raka vägen från bussen till Matte o Karin för att hjälpa till. Gjorde allt klart för idag och jag slog in alla presenter så det blev färdigt också. 

Idag var det då Gustavs Dop. Satt med Lova i knät hela tiden i kyrkan, så mysigt. Sen vart det otroligt trevligt och kul efteråt där vi åt och fikade. Jag blev ett litet barn jag med som sprang runt och lekte med alla småttingar. Fotade en hel del också. Så detta blir ett inlägg med massa bilder från dagen. 

Efter att vi städat och gjort i ordning så blev det att åka hem ett par timmar. Sen samlades hela familjen, fast Elsa fattades, hemma hos Daniel för att dippa med morots -och gurkstänger, chips och ta en öl efter en lyckad dag. 

Nepp slut på skrift. Här kommer the pics: 



Skulle inte verka kaxigt

Då du redan är fångad, känns det bra att småragga lite. Du menar inget med det, mer än att busa med dig själv. Du kände för mig, det var inte meningen. Kanske du ångrar dig eller också fick du skäll. Hon kanske kom på dig. Du kom nog på dig själv. Håll dig till det revir hon stängt in dig i. Varken hon eller andra är värd dig. Absolut inte jag men djävulen i mig små ler. Du tyckte om mig mer än du erkände, för oss alla tre. Detta är något att leva med. Skyll dig själv min vän. Vi ses hoppas jag, du är en saknad som vän, inget mer. Du är för gammal för sån småbarnslek. Acceptera vardagen som den e. 



Så trött men kan ändå inte sova, ögonen riktigt svider. Kanske pga sömnbrist som jag lägger upp en massa knas. Godnatt från mig 

Neutral

En gest av ett vänligt väsen, avbruten av tid. Vad hände med goda viljan, vad hände med löftenas hållbarhet. Bortglömt som en målning. Tavla nummer två. Kanske tredje gången gillt eller en tom vägg vid sidan av fönstrets dystra utsikt. Tummarna snurrar runt varandra. Kan inte sitta still men har inga rättigheter, att röra mig i tid. Det skulle vara stöld. Ett utkast i en mail. Det är precis så det känns. Man är inte raderad, inte helt och hållet glömd. Men åt sidosatt för stunden. En aning av ett glatt förflutet, inte mitt förflutna. Vad hände och vad händer, det är svar man grubblar på. Du slarva bort min tavla, den gömdes bakom damm. Jag känner igen känslan. Ett vänligt väsen. Kan det va sant. Måste vart en dröm inatt. 

Tränat 1h

Härligt. Sprang ju havslätt i söndags och Lovade mig själv att ta ett pass mitt i veckan och det är precis det jag gjort ikväll. Sprang på löpbandet i 30 minuter, pulsen låg på 140 (kan inte sånt så vettifasen om det var bra eller dåligt) sen avslutade jag med olika övningar med hantlarna. Precis duschat och ätit och nu blir det att ta det lugnt några minuter innan man pluggar lite till. Btw, no music in my ears when i'm training!

Har så otroligt dålig kondition och sitter hela dagarna så nu bara ska jag komma igång. Tack vare Elsa så blir det springa varje söndag och så har jag som mål att komplettera med minst ett eget pass i veckan. Helt okej början för mig.

Carpe diem

Skrolla till den del du tycker om. Tryck på paus och stanna där för alltid. Att kämpa hela livet och dö, det är helt meningslöst. Bygg upp mål, bygg upp en framtid. Lärdig förstå när du är mitt i den tid du vill stanna och sluta sträva efter mer. Bli nöjd, bli lagom lat. Ta vara på minnen och nutid. Det är då du fått en mening med ditt liv. Inte om du klättrar, klättrar och faller. Du ska klättra och hitta den avsatts du känner är din. Detta gäller dig, inte allt runt omkring. Glöm inte bort dig själv. Det finns en mening att du finns. 


Sitter med studierna, tog en paus och bara skrev det som kom upp.. Dags för mer kaffe sen fortsätta :) Känner att det går frammåt nu. 

Bus

Helt slut idag, vet inte riktigt varför. Utbildningen vart det. Sen hem fort som tusan, hämta min extra nyckel till bror och så åka dit för att gå med hunden. En halvtimme i rask takt blev det och sen bus på tomten. Rulla sig i gräset såg så gutt ut så jag lät henne njuta och såg framför mig husse o mattes miner när de skulle komma hem till en mycket skitig, men glad, hund. Sen var man hemma ca en halvtimme innan jag hämta mamma från jobbet. Sen blev det en bilrunda lite senare bara hon och jag med. Somnade visst en stund och vaknade nu. Typiskt, men skönt nu är huvudvärken borta. 

Varje dag som det är utbildningen så har jag sån otrolig huvudvärk. Blir så pumpad med information så man undrar när det ska bli fullt där uppe.. 

En satans värk i vaderna än men funderar på att träna imorgon eller torsdag. Måste hinna med ett eget pass innan söndag. Time to sleep. 

Barnvakt fortsättning del 2

Blev inte mycket sömn inatt. 5,5 timme bara. Morgonpigga pojkar så jag vart klarvaken vid 7 redan. Tror de stannade till 12 någon gång. Varit så kul att ha dem här. Vid kvart i tre var man ute på havslätt slingan och sprang den blåa slingan på Elsas kommando. Jag som aldrig rör mig fick bara sätta fart. Tack Elsa för du får igång mig. Tvångst varje söndag nu tack vare henne. Avslutade med lite övningar. Sen vart det slappa och äta. Mathias o Karin var här på en fika med så nu som först ska man sätta sig med lite studier. Får rappa på nu men alla avbrott har varit bra avbrott. 

Lite bilder från helgen kommer här. Har inte funnits någon tid till att göra dem fina så har bara ändrat ljusstyrkan på bilderna och inget mer. Här kommer de: 



(  Lång utväxt på håret igen. Dags att ringa Frissan. Jag som kämpat så med att spara ut det till långt men nu har jag nya planer. Dags för förändring!  )

Time to go

Lilla Stråle

Allt står stilla men världen rör sig. Hålet i vägen är det enda syreintag ett litet rum kan få. Lampan i taket har fyra ljuspunkter men alla är kopplade till samma källa. Första ljuset slocknade. Jag märkte inget. Ett till slocknade, ännu omedveten. Nummer tre slocknade och nu har jag märkt vad som hänt. Inte varför bara uppfattat, det är dovt i lilla rummet, något är fel. Ett ensamt ljus från taket, snett riktat mot mig. Utan backup fortsätter det lysa. Undrar när sista ska ge sig. De är trotts allt i grund och botten, tillhörande samma rot. När sista ljuset slocknat, tja, då blir det mörkt. Det går mot sitt slut och slutpunkten är...  Ännu inte där. 

Barnvakt del 2

Idag har man haft två andra söta pojkar här. Hampus och Casper har varit helt underbara. Bl.a har vi byggt med lego, ritat, träffat Bella. Nu ikväll var det Hampus och jag som lagade maten tillsammans, tacos på mästernivå. Tur att jag gjorde kladdkaka igår med för det tyckte de om båda två. Lite lördagsgodis också såklart framför TV:n och nu ligger det i sängen båda två fortfarande framför TV.n rätt trötta efter dagen. 

Får se vad som händer imorgon. Beror på hur länge busungarna kan vara kvar :)
Time to go. 

Barnvakt Del 1

Utbildningen idag då. Jobbat på bättre idag än någon tidigare lektion i kursen så det känns bra. Tog en tidigare buss hem för att sitta barnvakt eller rättare bebisvakt åt 3 månaders Gustav. Lite smågnäll men annars går det fint. Var ensamma en stund idag med och han sov så sött i famnen hos mig, vilken känsla. Sen när de andra kom hem så satte jag mig och matade honom när han vaknat. Så underbart så! Åh vad mysigt! 

Nu ligger han och sover så jag passade på att göra en kladdkaka som jag är så galen i. Ska ta ut den om några minuter från ugnen så det blir mitt godis ikväll (Äter ju inte godis). Får se när hans föräldrar tänker stjäla tillbaka honom inatt. Gick det så skulle de gärna få glömma han till imorgon. :)

Time to go

Panduro

Det är farligt när pandurokatalogen kommer. Men nu har jag beställt lite pyssliga saker så får ta mig till mitt förråd någon dag och leta fram mina gamla grejer. Tycker det är så kul men måste få mig/ta mig tid till det också. Bäst jag kastar den där katalogen nu innan jag får ett nytt fjång. Time to go

10/10 2013

Dagen har spenderats ihop med mamma och Daniel. Gått på stan och uträttat ärenden. Fikat hos bror och sen hem. Studerat lite. Sen fick jag mig ett städryck så jag har storstädat. Satt in viktiga papper i pärmar och gjort fint. Mina båda bröder är här och lilla Gustav som jag haft en stund. Men nu vart jag lite "otrevlig". Gick in till mig för att blogga och se på Hela Sverige Bakar. Hm, sugen på att göra nattkladdkaka igen. Choklad är ju så gott och kladdkaka är så svårt att  motstå. Men nej, ska upp till utbildningen imorgon. Kanske i morgon kväll, ska ändå sitta barnvakt då åt lilla Gustav. :) 

Mina goa dag

Denna dagen började med att åka till kalmar för att studera fram till 15-16 tiden. Sen när man hoppat av bussen så gick man in till stan och uträttade några ärenden. Skulle gå och hämta min bil då man såg att Daniel och Elsa var hemma så det blev att traska upp till dem och få sig lite maskinkaffe och en liten pratstund. När man åkte där ifrån så kom man hem till ensamheten så ringde direkt min söta mor som sa att de var hos min andra bror. Jag ställde mig och gjorde rent en dammig fläkt och sen bestämde jag mig för att åka till dem andra. Blev ju svartsjuk när de var hos lilla Gustav. Så jag for dit och Hade trevligt där och Gustav somnade så gutt i famnen på mig. Sen när han var vaken så jollrade han och skratta så fint när han "pratade" med mig. Åh, söta brorsson. Fick över pappa till min bil när vi skulle åka så vi fick oss en pratstund. Nu är man så nöjd med dagen och särskillt med alla planer som blivit smidda idag. Dags att göra färdigt presenten jag håller på med. Time to go. 

*Gäsp*

Mest latat mig idag. Måste ta tag i mitt plugg men jag har inte orkat med det. Men uträttat lite andra ärenden i alla fall. Efter att ha lagat mat så begav man sig mot stan. Mycket mer om det kan man inte skriva då jag avslöjar en överraskning. Senare innan det blev mörkt så blev det en mc sväng helt spontant till p-vik och tillbaka. Härligt. 

Nu tänker jag fortfarande inte plugga :O

Har ingen motivation ! Men har lektion i morgon så efter den kanske jag kommer igång igen. Det måste jag!

Nostalgi

Haha, så jäkla lycklig man kan bli över en liten skitsak. Satt och kikade igenom lite gammalt jag har på min externa hårddisk och hittade en spelmapp som jag blev nyfiken på. Och vad hittar jag (bl.a) i den om inte Pandemonium!! Ett spel jag alltid spelade när jag var liten. Lyckades installera det och nu sitter man här lycklig som när man var barn och spelar Pandy. :)



Risktvåan mc

Samlades på skolan vid halv tio för att åka till Vimmerby. Var tillbaka igen vid 17. Otroligt kul och kände att jag gjorde bra ifrån mig. Det som jag velat träna mer på var väja för hinder för då flög konerna men det var ju meningen för att få sig en tankeställare men ville ändå lyckas! 

Var lite grupparbeten, nästan allt det handlade om var kurvor så det körde vi nästan hela tiden. Fick även skjutsa varandra i kurvorna. Sista timmen var det väja för hinder och sen hårda inbromsningar. 

Risktvåan var verkligen lärorik och kul. Mer kul än tankeställare men har ändå fått med mig mycket. Det märkte jag till och med själv när vi körde hemmåt. 

Hungrig och stelfrusen sitter man nu och väntar på mat som jag ikväll blir bjuden på, mums. En kall öl till det som jag gjort mig förtjänt av tycker jag.  

Tips till andra: Ni minns säkert att man var nervös inför risktvåan bil men att det inte alls var så farligt sen utan kul. Detsamma gäller här, det låter farligt eftersom det är mc och man ska få tankeställare men det var bara ännu roligare än med bil. 

Nöjd och trött efter fullt fokus hela dagen så publicerar man och skriver... Time to go

Psykisk stress

Lekt en del i Photoshop idag. 

Och bara för träning blev det något helt random: 

Hoppas jag kan sova inatt, vore skönt att vara riktigt utvilad, men tvivlar på det. Varför har jag en känsla att jag ska göra något dumt imorgon, liksom klanta mig på något sätt? Köra ihjäl mig eller i alla fall köra i. Kanske ha sönder hojen eller något. Med mig vet man aldrig. Trött på körskola nu och har vart ett bra tag. Har tappat motivationen och öppnat mc-boken har jag typ inte gjort alls, varit tvungen att prioritera mina andra studier. Vill bara ha mitt kort!! 

Seså 3 "obligatoriska" saker kvar. Risktvåan sen teoriprovet o sen uppkörning(som jag nog inte hinner med i år). Imorgon blir jag ju av med ett moment, blir ett steg närmre "skit i alla andra och kör bara utan övervakning/svans" Borde kännas bättre än det gör..

Time to go 

Missnöjd hittills

Hann visst inte med något plugg, fastnade i PS. Är visst lite slut på ideér ikväll men påbörjat några bilder i alla fall som sedan kaaan bli bra. 

Exempel dessa: 

Friendship

En heldag med Fredrik idag. Var länge sen vi sågs så det var kul. Jag bjöd på kaffe och min goda kladdkaka som jag gjorde igår/natt. sen massa prat och klickande på datorn. Sen blev det att åka o hämta ut mitt paket på macken, vidare till Karin för att hälsa på henne lite. Tog Gustav det första jag gjorde, du fina pojk, 3 månader idag. Sen hade jag med mig systemkameran och tog massa fina bilder på Gustav, Karin och såklart Bella busan. Senare blev det en sväng tillbaka till mig för att umgås här. massa prat om anime serier och spel som Skyrim, oblivion, lol och heroes of might and magic (3). Nu precis var vi på stan och har precis kommit hem och fredde har åkt. Fortfarande kalla fingrar sen man kom in så det blev bloggen direkt. 

Riktigt kul har vi haft och nu blir der kladdkaka, serietittande och sen ska man nog lägga in bilderna på datorn och göra dem lite fina i PS. Sen eventuellt plugga lite. Time to go. 

Kladdiskakis

Var utbildningen idag. sen hem sen hämta mamma från jobbet o lite. Men så nu ikväll så har jag varit riktigt rastlös. Kunde bara inte sitta still. Så...det blev en liten kladdkaka bakad. Tog precis ut den ur ugnen så här kl. tio på kvällen bara. Blir att se lite av The Big Bang Theory nu då jag precis upptäckt att säsong 7 börjat sända och finns på swefilm att se. Senare ska jag smaka en liten bit av mitt mästerrecept som vart så länge sen. (hur svårt är det med kladdkaka?) men favoriten är den jag själv gör så det så. 



RSS 2.0