Winners never quit, quitters never win!

Denna veckan blev det 3 dagars shopping i Kalmar plus en sväng till Kalmar fast me Fredde till biltema och sånt så då köpte jag inget själv. Beställde även lite nya träningskläder som jag väntade ivrigt på i två hela dagar, två långa dagar.. supernöjd blev jag.

Jag har gjort 3 goa träningspass och Fredde gav mig lite feedback när vi tog ett pass ihop. Så sen har helgen spenderats med Fredde, vi har lagt ner ca 7 timmars jobb på hans båt och så blev det premiärgrillning, smaskens.

RIP Simba som gick bort i veckan, söta kissen.

Min bror har fyllt år i veckan, stort Grattis. 


Winners never quit, quitters never win! 
Två mål...

 


Glad Påsk

I veckan vart de gympass o plugg o spel, serietittande, fika hos mormor o morfar och sprungit ärenden. Igår började man dagen med att åka in till torget och hjälpa mina föräldrar att välja ut blommor som jag sedan planterade åt dem på både fram -och baksidan. Detta plus flera sysslor följde hela dagen. Sen samlades vi allihopa för en god, trevlig middag på kvällen. Kvällen slutade på puben och natten slutade med att jag sov över i Svalliden. 

Sov kanske, knappt 6 timmar sen upp me tuppen. Vaknade av en kelsjuk Bella och en busig morgonpigg Gustav i pyjamas. Sprang runt och lekte med Gustav sen tog man Morgonpromenaden med Bella och mer bus medans Karin både bakade och Gjorde scones, mums. Riktigt god frukost med andra ord. Fick skjuts hem vid 10 tiiden och sen har jag varit fången hemma hela dagen eftersom man inte får köra bil idag. har klättrat på väggarna faktiskt. har hela dagen velat ta mig ett gympass men inte kunnat ta mig dit(ville inte gå) och aa.. uscha vad tråkig dag jag har. Den som började så bra. Men nu har ju snart dagen gått så ska la överleva den tillslut. Kanske kan baka något? Eller vänta lite till o sen ta mig det där gympasset? Åh, skitdag, hade nästan önskat att jag legat bakis när ja endå är fast här. 


......

Helgen, tja den spenderades självklart med filuren i LA. Sen har man gymmat, way to go. hm, sett om hela Game of Thrones-serien nu och sett de två första avsnitten av s.4. vill se mer, mer, mer. 

Stannade kvar i Kalmar idag för att åter igen sitta o fika och göra klart arbetet, äntligen inlämnat och en stressfaktor ur världen. 

Sett totalt för många köra mc nu, det kliar i hela mig så nästa vecka är det fasen min tur. Känner en varning av mitt envisa jag komma fram, *woopsidoo*. 



Game, game, gym

Sen i fredags har man varit me Fredde. Vi har spelat, varit i Kalmar, jobbat på hans båt, ätit o druckit gott o aa. Hela helgen gick åt till att umgås, Riktigt roligt. 

I går och idag har man gjort gympass. Äntligen, jag har varit ifrån ett tag nu.  Åkte in till Kalmar idag och satt flera timmar på espresso house där vi jobbade med ett grupparbete. 

Nu ska man se serie och spela. Har nu spenderat över 30 timmar på Final Fantasy X. Och eftersom Game of Thrones s.4 började i måndags så ser man om de tre första för att minnas lite bättre. Snart bara säsong 3 kvar och sen ka ja se fyran :)

Time to go. 


Saknar sovrutiner nu

 Satt uppe till tre i natt med mina studier. Jag och mina tentanerver! Sov två timmar, åt förtidig frukost och var klar att köra till bussen en halvtimme för tidigt. Men kändes riktigt bra när jag skrev tentan, det gick nog vägen. Trots störmoment! Stannade i kalmar för att äta lite, tog en promenad in till stan för att möta upp min buss och väl hemma skulle jag gjort ett gympass men med så lite sömn på natten så somna man istället. 

Barnvakt ikväll, eller mamma var det men jag följde med för att inte sova bort dagen. Annars har det nog inte hänt så mycket idag. Imorgon bitti blir det ett gympass har jag bestämt. Senare på dagen har man ett möte inbokat och innan dess tänkte jag springa lite ärenden. Annars är det en lugn dag. Skönt efter tentan. Men var bara en deltenta, kommer en till i samma kurs så stressen fortsätter. Rolig kurs som tur är. Redovisning fördjupning och Bokslut. 



Linköping för massa Shopping

Japp, fullsatt bil drog vi iväg en heldag.

Har egentligen inte tiden att sitta här nu, ska plugga inatt! Tentanerver men behövde det här. Ibland får man fasen se till att bry sig om sig själv och det är värt att ja kanske förlorar några poäng på morgondagens tenta för det här var en kanondag. 

Snabb och slarvig ihopklippning av några bilder av lite inköp. Och en taskig bild på mig o Elsa för hennes ögon vart så tuffa. 

 
Time to go

RSS 2.0