florister = Skogssnattare

När alla börjar plugga efter lovet igen så har vi två studiedagar direkt så lediga måndag och tisdag med. Rätt gutt. Sen går man in o läser på skolans sida och ser ett mail om att vi är lediga onsdag med men ska ha en uppgift till torsdan. Hmm både positivt och negativt.
Det står att vi ska ut i skogen istället och hämta grejer till torsdagens arbete, sånt som mossa, pinnar mm naturmaterial helt enkelt..

Första tanken: *Vill hon bli av med oss de står ju att vi ska dra åt skogen!*
Andra tanken: *gör hon detta för o jävlas, jag pallar inte*
Tredje tanken: *Just de, ja har ju Jossäe*


Litet snabbinlägg här då va

Som sagt slog i när jag åkte snowboard så stannade hemma idag, har redigt ont än. Tråkig dag har det varit för min del men till alla andra Ha en fortsatt glad alla hjärtans dag! Själv hoppas jag dagen går fortare än den gjort hittills och ska försöka ta mig till kalmar imon i alla fall. Skulle nästan va skönt som tidsfördriv går endå bara förmiddan. Nu känner man att magen e lite tom så ska hitta något att äta o sen hmm då blir det kaffe eftersom man inte druckit de idag kom jag på. 

Time to go

Snowboard!

  • Fredde blev sjuk på torsdagen så åkte hem till den rackarn på fredan och va hos han hela helgen. Haft det så mysigt.
    Firade en lite tidig allahjärtans dag med vitt vin och först lite gitarr hero sen blev det lite utmaningar i kinect. En mysig dusch på det och sen ... behöver man skriva ut mer.
  • Idag åkte vi till Aboda Klint en timme efter vi vaknat eftersom nallen lovat mig att ja ska få lära mig hur man åker snowboard. Själv hyrde han ett par skider för att hjälpa mig träna. Första gången jag testade så åkte han baklänges framför och ja la all min tyngd på honom. Andra gången höll jag bara i han för att hålla balansen men styrde själv, tredje lika så..
  • Liften lyckades jag inte med de 2 första gångerna eftersom den gick hackigt och slött men sen lärde jag mig snabbt. Den andra liften var mycket lättare. Kebabtallrik i stugan sen var inte dumt sen var det åkadags igen.
  • Lärde mig åka själv utan stöd men har inte redigt kommit på än vilket ben jag vill ha fram. Åkte lite blandat fast kom på det av misstag. Sista gången jag åkte när det var en halvtimme kvar tills det stängde så slog jag i svanskotan så satan! Fick nog en spricka i men hade de inte värkt så så hade jag fortsatt. Får åka mer nästa gång är faktiskt väldigt stolt över mig själv.
  • Lärt mig svänga av att trycka ner hälarna men tårna är lite svårare så när de gick fort o skulle svänga på det sättet så fick jag panik och skulle bromsa men de gick på en millesekund så låga ja där i snön. Riktigt nöjd med dagen i alla fall. Åkte hem till Fredrik igen sen och drack lite varm choklad sen en varm go dusch innan han skjutsade hem mig. Får se hur bussresan i morgon ska gå men hittar nog en lösning på hur ja ska sitta hoppas jag. Ångrar inget från denna helgen i alla fall jag ska fortsätta träna på snowboardåkningen har jag bestämt!
Time to go

Lekte med systemkameran

Måste börja med att  berätta att jag laddade en film o chansade på att den skulle vara bra vilket den sen var. Så vill nån ha tips om en go action heter den Faster och kom ut 2010 om ni missat den.
Jag har fotat lite onödiga bilder bara för kul så tänkte låta några hamna här. Synd bara att jag inte hade bättre material att använda mig av men fick ta vad jag hade.
The Pics:









Nallen kommer imon så varför inte skoja till det lite..
Time to go

RSS 2.0