Bättre dag än förväntat

Denna dagen blev ungefär som ja skrev om den i går.
Jag snoozade och sen stängde jag av larmet och råkade sova några timmar till istället. Senare på dagen gick man en timme med Bella, gav henne mat och så stannade hos henne en halvtimme. Efter det så gick man hem och väntade in gästerna. Fick pengarsom jag ville + lite krimskrams av mormor och så rosor. Så fick man ett presentkort av Thessan till IKEA med, blev chockad och happy. Tack Thessa! :))
Hmm.. Mina stolar fick jag äntligen i dag med som man väntat så länge på.
Men det Bästa :  Jag fick kameran  =D  Wiiihoo :P
Efter att gästerna gått på kvällen sen så följde man med Karin hem och kollade lite på TV:n och åt poppcorn och tog en smirnoff ice.
Det var större delen av dagen. Puss o kram




Blandat inlägg

Har jävligt tråkigt så blir att sitta med datan lite. Chattar och kollar runt på folks bloggar så inget större som händer. Har råkat vända lite på dygnet nu eftersom det är lov. Är van vid att gå upp vid fem annars så blir att ställa mobilen i kväll på typ 8 och lägga mig tidigare så känner jag mig lite duktig iaf. Men om jag känner mig själv, vilket jag tror jag gör ganska bra, så blir det snooze ett antal ggr innan jag tar mig upp.

hmm.. när jag ändå skriver så om någon vill få sin webbdesign fixad så kan jag tipsa er om Thessan som är väldigt duktig på det!

I morgon så blir det att vara hundvakt åt Bella Bus ett tag, gå en långpromenad med henne och sen stanna hos henne att tag och leka lite. ^^,  Senare på kvällen så ska tydligen jag firas eftersom jag snart fyller år. Det blir en sån där släktgrej-sak.. kul, kul -.-' 
Släktgrejjer har aldrig riktigt varit min starka sida men det är väll bara att le och se glad ut så får man hoppas på det bästa. Hoppades på att få en kamera men eftersom jag flyttar så kan jag nog utesluta att jag får den. Har bett om pengar av släktingarna men får se vad det blir. Pengar är iaf det jag behöver mest just nu även om det är tråkigt att få och ge det.
Men nu ska jag nog lägga mig, kanske skriver i mon . Natti =)

Lite om i går..

I går monterade man möbler med pappa och det arbetet fortsatte i dag så nu har man de gjort iaf =) Sedan hade iag inget att hitta på i går (ensam hemma) så då gjorde jag chokladbollar o chattade lite och på kvällen så träffade man Jossan och stack till donken. Kulkul =) Men faan va  kallt ute :S  Hmm.. det var liite om i går och i dag har det inte hänt så mkt än förutom möblerna så jag får se vad som händer..  Puss o kram o nyp i stjärten ^^,

IKEA

Blev inget Ikea igår, mina stolar har inte kommit ännu. Vad irriterad man blir! -.-' Men åkte i dag iaf och köpte lite köks-prylar mm.. så nu har jag det mesta jag behöver. Hoppas det räcker med att åka på lördag oxå och att stolarna kommit då för nu är ja trött på det stället asså :S 
Men nu ska ja se film o poppa lite poppcorn tror ja så får ja bli lite tjockis ikväll ^^,  byee (:

26/10-09

Ja då har man börjat bloggen då. Tack för hjälpen Thessan som fixat den så fint åt mig =)
Blir snart IKEA i dag igen o köpa fler möbler. Var där i går men så var det lite som var slut på lagret så det blir en runda till. Passade på att gå in på nya modehuset i går med men köpte bara en tröja för det var fullsmockat med folk där. Får åka nån mer gång lite längre fram.
Har lite tight om tid nu men fler inlägg kommer =)

RSS 2.0