FOTBOLL...

...är inte riktigt mitt intresse men såg på när Mathias spelade ikväll och jag överlevde så det var inte så farligt, hehe.

I morgon ska jag klippa mig på förmiddagen och vet inte alls hur jag vill ha det, paniiiik! Funderar på att testa något nytt, något vågat men vet inte alls hur jag ska göra. Hmm, vi får se..

Time to go :)

Grattis & Shopping

Igår fyllde pappa 60 år, GRATTIS!!! Släkten tillsammans gick ut på restaurang och det var riktigt mysigt där. Efterrätten tog vi i VIP-rummet och, mumms för pannakotta! :) Våran kypare såg inte så dum ut heller, hehe.

Idag var man med och hjälpte till på Öland med lite av allt jobb som återstod. Sen stack Karin och jag med bilen in till Kalmar och shoppade loss vilket var behövligt för min del. Båda gjorde fina köp men jag har fortfarande inte hittat några jeans som ja behöver. Får leta vidare men riktigt nöjd med resten.

Time to go :)


Finens place

Stan med Jossan idag. Väldigt länge sen vi sågs så blev att äta på coffee house och sen shoppa. Eller jag var smakråd till fina grejer för själv tänkte jag försöka ta nån dag i Kalmar om det blir. Men kul var det att träffa dig igen. Och endast jag har tillgång till butik finens. ;P

I förrgår (tror jag) så var man med Chipset och det var riktigt kul. <3

Inget mer Öland

Igår kom man hem från Öland och de va sista gången för denna sommaren.

Missat att blogga en del ja vet men träffat lite vänner, två från Öland och några från Oskarshamn med. Varit på två biofilmer också, "Trollkarlens lärling" och "karate kid", och båda var bra (sevärda men jag hade lite för stora förhoppningar på dom). I fyra dagar har jag tränat morgonträning innan frukosten då ja varit ute o sprungit o sen avslutat med armhävningar, situps och rygglyft.

Hm de va lite i alla fall om den de senaste två veckorna nästan.
En fråga till mig själv avslutar jag med:

Hur har min sommar varit?
 "Det har gått totalt för fort och även att man träffat vänner och massa så känns de som man inte hunnit något istället. Denna sommaren var bättre än den förra på många sätt och jag har verkligen haft kul men tyvärr så upprepades en av förra sommarens tragedier och det var inge kul alls."

Vi får se hur jag ska komma ur de helvetet han satte mig i men sommaren var perfekt fram tills dess så ja får tänka som Viccan säger: "Ångra aldrig något som någon gång fått dig glad."

Time to go :)


RSS 2.0