blandat för december

Hm missat tre veckors skrivande, fy mig. Det första ja kommer att tänka på som ja vill skriva hit är att Fredrik bjöd mig på sushi en dag i kalmar. Riktigt mysigt var det och konstigt nog så gillade jag det, kände mig stolt med eftersom jag var så duktig på att äta med pinnar så beröm till mig tycker jag. *applåder*
Vad har mer hänt ? JO jag har jobbat i försäljningen på två boxningsgalor. Båda hemma i Oskarshamn, första lördagen var de en liten gala för diplomboxare och fredagen veckan efter var det en stor gala för matchboxarna. Våra boxare mötte Danmarks och så firades OBK 90 år samtidigt, iteve.se var där och direktsände med.
Hm lite allmänt annat som hänt, förutom att träffa Fredrik så har man åkte lite bil med danne och emme, träffade emilie i helgen en dag med och så igår så fikade jag med en annan vän.
Snart jul då, köpte de sista julklapparna idag så nu var det avklarat. Synd bara att jag blir så ivrig att få ge dem. Längtar mer efter att ge än att få tror jag.
Nu kommer ja inte på mycke mer, time to go

Uteritt i snön och en vända på satan

Träffade Olivia vid halv ett idag. Vi tog en fika på stan eller aa, det blev min frukost haha. Sen gick vi runt och fixade lite julklappar och planerade några. efter det gick vi och köpte hårfärg och sen hem till mig för att börja färga. Och nej inte mitt hår! Men Olivia tänkte bli blond men ja bestämde/valde att hon skulle ha brunrött de ser typ vinrött ut och as snyggt blev det! :) Passar verkligen i det! Senare tog vi bussen till henne och drog till stallet med hennes syrra. Vi drog ut med tre goa hästar i mörkret men förutom kylan för tårna så var det riktigt mysigt. Första gången jag red i snö så de var kul och efter det var det varm oboy som gällde för o få upp tempen lite.
 Kom hem för 2 timmar sen och då blev det att käka lövbiff med klyftpotatis, yammie. Funderar på en dusch nu och sedan någon bra film. Time to go

(Hoppsan STAN!)

liten uppdatering

två julklappar avklarade, sjukt svårt med sånt har ja kommit på. Men nu tänker ja släppa tankarna på presenter ett tag och skämma bort mig själv med lite nytt istället har jag tänkt. På söndag blir det att shoppa loss.

Fredrik var hos mig i onsdags och igår och så överraskade han mig med att luncha med mig idag eftersom det var jobbdag. Nu e han påväg till stockholm så denna helgen tänker jag planera med lite vänner. Tyvärr måste jag nog planera in lite plugg också. Massa ja ligger efter med men så går det när man e för lat för att plugga. Måste skärpa till mig!

Nu blir det tacos i alla fall, mums! Time to go


RSS 2.0