Hjärtat

Beställningen jag gjorde åt Marianne till hennes mors grav blev såhär:


Hmm har inge kul alls o skriva men var skrivsugen ändå. Fick en chock i går att vi fick sluta direkt efter provet på morgonen, Gutt! Så Sigge, jag, Amanda och Julia gick runt lite på stan. I dag när jag kom hem för en timme sen så ringde mamma med och berättade att pappa var på sjukan men nu e han på väg hem ringde han och sa så han bliev inte inlagd iaf ! <3

Som dagen sett ut

Stanna de kvar efter skolan i dag och gjord en beställning till en släkting. Sluitade halv 2 istället för 11 men var redigt kul och nöjd var jag också! Gjorde en dekoration i form av ett hjärta, har tyvärr ingen bild men kan säga att det blev snyggt och det är inte för att skryta men är inte ofta jag är så nöjd med resultatet.

Tog en promenad med lilla Bella bus förut med och gav henne mat och busade lite med henne sen. Hon e ju så go! Kom hem för en timme sen från bror igen nu, var där och åt med dom eftersom andra bror sover hos Frida så jag är själv ändå. 

Nationellt prov i engelska på morgonen i mon då, fy faan !
Byee


Lektion på låg nivå

Går det kalla det lektion när man inte gör någonting? Knappast
Hemlängtan nu, har lite att hinna med där hemm aoch så är ju föräldrarna på öland till onsdag så bara ja o bror som ska överleva på typ chips o sånt tror jag hehe. Nej men antar jag får va lite duktig så inte det första som hände rnär päronen kommer hem är att klaga.

Var på Brandab på förmiddagen och jo fan klart man får en tankeställare när man ser såna filmer och massa men blir nog inte duktigare för det. Det är bara tillfälligt. 

Två timmar kvar innan jag tar bussen hem nu då och det värsta med att ingen e hemma är att jag inte får skjuts till bussen på mornarna, tortyr eller hur ?!

18-års FEST

I går fyllde bror 18 då och allt började vid 5 och så var man hemma kvart över 2/halv 3 i morse. KULKULKUL!! :D
O alla småbarnen är ju så charmiga av sig man blir helt såld. Synd dom inte stannade ännu längre men förståligt att dom blev trötta. Fanns tyvärr inte så mycket bilder utan för mycket filmer istället och dom vågar man inte lägga upp men det var en redigt bra kväll/natt och kul att min kära vän Olivia kom också. Massa karaoke och dans såklart och blev förvånad över att alla bjöd så mycket på sig själva det var verkligen skoj!

Olivia har då beskrivit lite mer i detajl i sitt inlägg så ni kan ju klicka på namnet om ni vill.


Rubrik då ..

Stan i går med Amanda och Julia. Eller stan och stan det blev typ en affär o donken men det avrt roligare än bara åka hem. Omtyckta tjejor detdär.  I dag stannade jag hemma utav olika anledningar som ex. lat. Får se vad som händer sen just nu har jag lyssnat på en låt tusen gånger om i alla fall så den kan ju ju rätt bra nu då. hehe :)

Fika och träna

Hade ellära på arbetsmiljö och säkerhet i dag. Fick byta lite plats på lektionerna så engelskan var i går istället. Gick bra faktiskt och kul med lite praktiska grejer. Skruva och koppla sladdar vart ju inte så svårt ;)

När jag kom hem med bussen så gick jag på stan med Jossan och tog en fika. Kul tycker jag :)

Gick ner för att träna i kväll, själv så klart eftersom ingen vill engagera sig och visa intresse men blev ändå inget bra pass för var irriterad så gick liksom inte träna då. Jag hade för mycket energi istället så kunde inte tänka på träningen. Kanske blir ett träningspass i morgon istället om jag får tid ?

Nu är ja så sjukt trött så ska dricka upp mitt te och sedan sova äntligen ! Känner att jag aldrig riktigt får sova ut men vill inte åka till lägenheten o bo själv där nu när ja har så mycket. Det är skit som det är redan och blir man själv så funderar man bara en massa. Önskar det fanns mer tid med för har massa av både plugg och sysslor som jag vill hinna med men inte blir av.  Natti

Inlägg för tidsfördriv

Denna dagen var en jobbdag med båten. Vi polerade den, bottenmålade den svart och sedan sjösatte vi den med och fick även lägga i en ny boj eftersom den blivit borttagen. Allt slit började 10 och mellan 5 och 6 kom jag äntligen hem igen.

På söndagen var det meningen att vi skulle polera på husvagnen och massa vilket också blev en heldag men jag var hemma då istället. Förlåt viccan för vi inte hann ses men inte mitt fel att du bor långt bort och vi inte kunde fixa skjuts o blabla .. Vi får ses när du är hos din mamma. :)


Just nu sitter man på en bild och form-lektion och jag ska snart fortsätta på min lägenhets-skiss. Efter skolan slutat i dag så ska jag till min riktiga lägenhet eftersom det kommer folk dit som ska snacka om ifall jag får bo kvar eller inte.   Byee for now 


Värsta dagen på länge!

Denna dagen glömmer jag gärna bort. Inget är positivt i dag känns det som :S Fan vad trött man blir...

Behövs rubrik? Näe låten talar för sig själv!



LÄnge sen jag lyssnade på denna :P

Varit med Emma i dag

Efter skolan Gick Emma och jag för att äta på donken sen efter det kollade vi lite kläder och tills sist gick vi till solariumet. Hann inte sola men var kul att träffa tjejan igen efter minst två veckors tid ! <3

Kom hem vid 7 med bussen och sedan dess fram tills nu så har jag pluggat på ett engelska-arbete som jag inte fattar ett piss av och som skulle varit inlämnat för flera veckor sedan. :S Nästan färdig nu så får se vad läraren säger i morgon.

Bella Bus

Ute med Bella och gick en långpromenad i går. Fortfarande förkyld och seg men hade lovat och tror det var bra att Bella Bus fanns så jag fick en anledning att röra lite på mig. Dock inget kul väder vi gick i. Det var en skitig hund och det blev en väldigt smutsig handduk när jag torkat av henne. Men söt är hon och man blir så glad av att träffa henne eftersom hon själv är så på  topp och happy all the time. Dragkamp blev det efter promenaden och det låter så härligt när hon morrar när man leker :)  Bästa vovven i världen <3

Stan med Olivia

I går Gick man upp tidigt istället för att sova bort hela dagen. Följde med mamma till mönsterås och sedan handla efter det. Vid halv ett så träffades Olivia och jag för att gå på stan. Lilla Oskarshamn tog ju inte så lång tid att gå run t i så sedan blev det att sitta på ett fik och snacka i 1,5 timme tror jag. Men kul hade vi som alltid och jag köpte ett par nya skor med så gick inte hem tomhänt.

I dag har jag för första gången i år tagit ut min pärla (mopeden) och kört den lite. Tror det blir att ha kvar den i sommar med innan jag säljer den. Hoppas på att börja övningsköra snart med men det skadar ju inte att köra moped ibland ändå.


En gammal bild bjuder vi väl på antar jag. Dock inte så läcker men de räcker :)


vägt gått sett

Vägt sköldpaddorna och resultatet var: Inez = 168g
 och
Isak = 563g (tjockis? ett halvkilo för o va så liten)

I går kväll Gick jag ut med Bella eftersom brorsan inte var hemma och sen såg jag på tre av fast and furious filmerna. Jag såg på ettan, tvåan och fyran, trean förblir nog osedd. Folk säger att trean är bra och det var meningen att jag skulle se den en gång och såg början men när jag upptäckte att det var andra skådespelare och att Bryan O'Conner inte var med så stängde jag av. Visst Tokyo Drift  är säkert bra men i så fall som en film för sig enligt mig.

Detsamma när det gäller American Pie så borde den sista filmen "The book of love" inte höra till just American Pie filmerna, den skiljer sig för mycket från dom andra filmerna tycker jag.

Är fortfarande inte redigt återställd från förkylningen, känns jobbigt jag som tänkt börja träna igen och så har jag lovat att hinna vara med många kompisar med. Men det blir ju förbättringar
Byee

Donken sen film

Precis kommit hem efter att Mathias bjudit mig och Karin på donken och sedan hyrde vi en film och åkte hem till dom och såg den. Schyst brorsa jag har ? JAA det tycker ja verkligen !
Dom räddade kvällen :) Är inte tillräckligt frisk för att umgås me vänner o kändes som alla skulle ut utom ja i kväll så tack Karin o Matte.

Nu får jag se vad jag gör, är inte särskillt trött så blir inte att lägga mig redigt än. Byee

Seg i dag

Inte så kul att vara förkyld och seg precis när lovet har börjat men har man otur så får man bara hoppas att den vänder. Började må dåligt redan på torsdagskvällen, typiskt. Såg harry potter i går och blir väl en massa TV-tittande i kväll med eftersom jag inte orkar gå ut någonstans.
  Önskar jag kunde träna men de blir såklart inte av.

RSS 2.0