Helg igen :)

Tjena. Denna veckan gick snabbt och nu sitter man i sin lägenhet och skriver lite. 

I går efter skolan så gick man till slottet och hälsade på och var där tills kvällen. I dag så gick man oxå dit och fick med sig lilla Korre :)  Kul var det och för hoppningsvis ska vi va efter skolan på måndag oxå. När man åkte hem med bussen som gick 17.25 så träffar man Amanda och hennes kille där (Sonny?) som skulle till v-vik o sen när ja skulle av så satt ja längst bak och när ja precis kom fram till dörren så stängs dörrarna så ja får ropa att ja skulle av i en full buss haha xP menmen, jag kom hem iaf :P

nu ska man städa i ordning lite och stänga på en film kanske tills Emma kommer som ska sova här i helgen = D Hon e påväg och det kommer vara jätte kul att få träffa henne igen. Har inte sett henne sen hon hoppade avb konfan i 8:an eller nått.

Fler inlägg kmr. Byee

Bion o helgen va toppen men skolan suger

Bion var verkligen sevärd! Den var mycket bättre än ettan och jag längtar efter trean. Mycket snyggt o se på och mera händelser som gjorde det spännande. Det ända jag har att klaga på är det dåliga slutet.


Efter bion så kom vi hem runt ett och la oss runt 3 tiden någon gång. Dan efter så blev det att städa upp lite och sedan åka hem till O-hamn. Jag följde med hem eftersom jag behövde låna pengar av någon. Hade lagt undan en BH på HM som jag hämtade i dag. Men sov bara 5 timmar i natt och eftersom jag skulle hinna till HM så missade jag precis bussen me men det gick en 20 min senare iaf. När man stigit av bussen och gått hem och var trött efter dagen så var man självklart utelåst eftersom mamma hade min nyckel så då fick man stå där som ett fån o ringa runt. Fick tag på Marianne sen som hämtade mig så var jag där tills mamma slutade jobba vid halv 7.
Jobbig dag, brukar vara ett tolvtimmarspass mellan att jag går upp och sen kommer hem igen men i dag blev det ännu lite längre då.

Det värsta med dagen är att mycket tid slösades på ingenting och jag har inte hunnit plugga. Alla skolarbeten går dåligt nu, Jag vill ju kämpa för betygen men har sen inlämning på en massa nu + 2 prov så kommer inte få mer än G på mina arbeten eftersom dom är sena. I kväll blir det inte mer än 5 timmars sömn heller tror jag eftersom jag måste storplugga och i morgon så slutar man egentligen vid 11 men måste stanna kvar och göra ett matteprov och ev. något mer så kommer hem i vanlig tid ist.
  Kram o hej


Uppdatering om helgen hittills.

I går när Oliva kom så startade dampet typ direkt. Vi lagade bl.a. tacos, eller rättare sagt Olivia skärde grönsaker medans jag gjorde färsen, sedan när vi käkat klart så blev de att diska och sedan se på en bra film. "Never break down" heter filmen och det finns GRYMT SNYGGA MAGRUTOR med i den, dregla som fan blev det haha.


I dag har vi haft lång sovmorgon och sedan blev det att ta en sväng in till stan och shoppa loss lite, de var kul och det behövdes ! Vi käkade pizza på Ströget och såg en bögrumpa där oxå! hahahah. Nu e vi hemma (i lägenheten) igen och har dampat lite mer och tagit egobilder, fjortisar elr vad ? hehe ;P  Blir en runda till baronen igen sen för ska på bion då =D Längtar efter att se ännu fler snygga rutor ;) Senare blir det mer damp, vi ska smaka en slotts glögg och så blir de lite cider och chips mm.. Det gillas.
Kommer mer bilder senare kanske puss från TheBitches :))
(Är man nyinflyttad så e man, har inte inskaffat så mycket än^^)
Breakfast:


Modevisning:

Hade även en go belysning i mitt lilla kärleksnäste. Synd vi inte bjöd in liite boys hahaha ;)



Go helg blir det !

Hejsan :D

Nu sitter man i sin lägenhet o väntar på Olivia som ska komma. Hon ska sova här hela helgen så får väll llägga upp senare om vad som händer. Iaf så vet jag att de blir dricka i morgon kväll och att vi ska se twilight 2 New moon. Äntligen!!

Ska snart möta Chipset vid bussen så tänkte bara skriva här innan jag går så har man gjort dä ;)
Livet är inte alltid skit och särskillt inte när man träffar en sån go tjej som hon! Världens bästa. <3

Hoppas det blir att ta en massa bilder med kameran som man kan lägga upp några av här sen men nu får det bli en en gammal bild sålänge. Ha de bäst ! <3
Härlig bild!  Och.. Du/hon koommer förlåta mig för jag lägger upp den ;)haha <3



Deppig

Inget går som man vill!
Jag är född med otur!

Önskar man hade nån att prata med!!
Nån som kan stötta, nån som orkar lyssna!
Men jag kan inte snacka med nån!
Ingen förstår och ingen kommer fatta!
Jag är så jävla deppig just nu och lyssnar alltid på pepp-musik för att "glömma mina bekymmer" men ibland kommer tankarna ifatt!
Får alltid hålla allt inom mig och hålla tillbaka vad jag känner o tänker!
Vill inte änns gå ut med att jag mår dåligt men jag Måste få skriva av mig!!

Det är klart att jag har en massa som skulle lyssna på mig om jag behövde prata men ingen av dom känns rätt att öppna upp sig för och berätta vad som tynger ner mig.

Allra hälst så önskar jag att jag kunde börja om från noll! Få leva om mitt liv och ändra på allt! Jag tror jag hade varit en helt annan person då och förhoppningsvis en mycket bättre!

Jag skiter i vad andra tycker ommig nu! Jag orkar inte hålla på och ändra mig för att passa in! Tyck jag är tråkig då, gör det! Elr tyck vad som om mig men jag är jag! (Inte för någon har sagt något dumt till mig men jag känner såhär!)

Men grejen e: Jag trodde att allt skulle bli bättre så fort jag drog från skiten till Kalmar, men egentligen så fanns ingen skillnad, allt upprepas bara på nytt, allt är som kopierat. Allt var bara en önskedröm. En dröm om att Kalmar skulle va så mkt bättre, skulle ge mig en nystart på mitt liv men jag gör som vanligt mina misstag.
Byee, kramar från mej.

Lektion utan lärare

Sitter på lektion och jobbar, eller borde jobba då, med ett skitsvårt arbete. Fyy fan, de e nu man börjar tröttna på gymnasiet alltså. När alla arbeten börjar köra ihop sig och kommer på varandra hela tiden. Man hinner inte me alls. Är så jävla hungrig på köpet me. Har inga pengar med mig så måste sitta hungrig på bussen sen oxå. KOmmer inte vara hemma förns 5.   Skit Seegt :S

Blir att åka till O-hamn när man slutar men tror jag åker hem till lägenheten i morgon iaf. Hade ju bestämt från början att åka till O-hamn i dag så har inte änns nycklarna me.

Bara för dt är så tråkigt utan bilder så slänger jag upp en på Olivia o mig bara för jag saknar den bruden så mkt ;)
Sitter å chattar me sötnosen nu :))


Utflykt i skogen

Tjena Tjena =)
I dag blev det en lång sovmorgon och efter det så fick man för sig att storstäda men det hann jag inte med. Har en massa plugg jag MÅSTE göra men som jag inte la ner någon tid på i dag heller. Faan !  Blir att stor-plugga varje dag nu från och med i morgon för jag kan inte skjuta på grejerna mer.  Btw, blev en skogstur istället med familjen (päronen, Matte & Karin). Bella vart oxå med förstås ^^.  Vi grillade korv och lekte med hunden som var överlycklig för hon fick springa löst.
Nä rjag kom hem så borde jag ha pluggat elr städat men vald att lata mig istället eftersom städsuget försvunnit så nu har jag lagt upp bilderna på datan, chattat mm.. Sedan tog man en dusch lagom innan Heartbreak hotel som går på TV:n. Sitter och ser det nu och tänkte lägga upp ett inlägg i pausen men nu har det börjat så får väll se klart på det innan man lägger sig.
Bye ;)

Några bilder från skogsturen:

Flyttat !!

Dålig uppdatering jag vet !  Men nu e ja igång igen ;)

I torsdags var jag hemma från skolan och tog vaccinet vilket inte va några problem. Men hade lite svårt att sova eftersom armen vart lite öm och jag kunde inte ligga på den sidan men annars --> no problems.

Fredagen stannade jag också hemma, inte för det behövdes eftersom jag bara hade ont i armen och inget mer men jag var väll lite lat av mig. Och jaa så var det ju idrottsprov som jag inte pluggat till me så har jag erkännt de. När Olivia slutade skolan så gick vi till stan och tog en fika på Shalom. Något man längtat till eftersom man inte träffat henne på länge nu ! Love you bby <3

Min lördag började med att gå upp till öppet hus på Oscarsgymnasiet till brorsans linje (IP). Sedan gick man till BF för att träffa kompisarna så det blev kramkalas med Olivia, Anna och Hanna. <3 Efter att man hade varit där så åkte man till lägenheten med alla möblerna och gjorde iordning i sin lägenhet då. Sen åkte man och handlade mat så man har det med så nu är allt klart, nycklarna är mina, och min flytt är klar. Yippie, tjoho, WIIHOOO = D När man följde med hem (till O-hamn) på kvällen så gjorde man tacos ihop med päronen och Matte och Karin var med så det var mysigt. Kunde flyttat in redan men har redan två helger uppbokade framöver med kompisar så valde att vara med familjen nu istället. Får se om jag skriver i morgon. Ha det bäst :))

Här kommer liite bilder på min lilla etta i Kalmar :

Kommentera gärna.
Visst ja, Har inte hunnit få upp några tavlor än men det kmr.

Inse fakta och lär dig hantera det

Man vill alltid ha den som man inte kan få,
Ja vill ha dig o se så de går.
Om ja skulle sluta, om jag testar att ge upp,
Skulle du då ge dig ? Skulle du se mig ? // by Åsa


(Jag har aldrig gillat dikter emn när man väl gillar nån så kommer det automatiskt att man skriver eftersom det är det lättaste sättat att beskriva hur man känner. I alla fall så blir det så för mig. Denna dikten hittade jag på datan som jag skrivit någon gång tidigare. Rubriken var det jag döpte dikten till oxå. Snälla kopiera mig inte, det är så tråkigt när man ser sånt.)


Knarkar Alvedon

Blev att stanna hemma i dag. Mår SKIIT!
Ingen fattar hur man mår här men jag får ingen sömn om nätterna för jag är så förkyld och jag tror faktiskt att jag haft feber med.
As matt i kroppen är man och knarkar mediciner för att kunna gå i mon.
Har inte ätit nått ännu, har bara legat i sängen och inte orkat gå upp.
Ska väll gå och ta mig något att äta bara för sakens skull.
Borde plugga som satan men det får vänta!!

Blir nog att sitta här och se filmer, kolla bloggar, gå in på msn och bdb mm.. Allt för att tiden ska gå så man kan gå och lägga sig igen sen.

Btw ska boka biljetter till den 20/11 i dag. Något positivt iaf <3  
Hej sålänge


Lördagen, söndagen, i dag och i morgon

I lördags så åkte man runt till 6 gravar och satte marschaller tillsammans med päronen och Daniel och Frida. Lite senare så gjorde föräldrarna en god middag och efter det så följde jag, brorsan och Frida med hem till Mathias och Karin. Rätt okej kväll tycker jag. Gick hem vid 11.00 så det blev tyvärr inte så sent.

Dagen efter så blev det att träffa kusinen Elisabeth som var i stan och hälsade  på. Hon fick hänga med ut och gå med bella och sedan busa lite med henne eftersom jag lovat att göra det och sedan gick Elisabeth och jag hem till miig och såg film. Hann inte mer än halva filmen förns hon snart skulle åka så fick följa henne till netto.
Inte så mkt intressant o skriva men eftersom ja fyllde år så tackar jag för grattis-smsen som jag fått, utan dom så hade det vart Heelt som en vanlig dag eftersom jag redan blivit firad.

I dag vart det första dagen i skolan efter höstlovet då. Segt som satan och så är man typ genomförkyld på köpet. yippie :S  Sov bara 4,5 timme i natt. vaknade vid tre av täppt näsa mm och så låg man i sängen tills man skulle upp vid 5. Sen man kom hem vid 5 så har man inte gjort någonting, har en massa plugg men det är inget jag orkar engagera mig i när jag är så här seg. Ingen här hemma verkar bry sig om att man är dålig heller. Ja knarkar alvedon men dom behöver inte säga något, jag vet ändå att dom tänker att jag nog bara försöker vara hemma för att slippa en jobbig dag i mon men dom har fel. Man kan väll inte rå för hur man mår, elr ? :S

Morgondagen:
Gå upp vid 5 som vanligt (hoppas jag får sova denna natten) ta bussen till skolan och ha 3 timmars engelska med en idiot till lärare. Kmr säkert få en utskällning med för jag inte gjort färdigt det jag skulle men den smällen tar jag. Efter det så ska vi egentligen få sluta vid 11 och åka hem men vid halv 7 ska vi vara på en föreläsning med en av världens bästa florister, Per nånting, som ska snacka och det är såklart obligatoriskt! Min bussresa fram och tillbaka tar i vanliga fall 3 timmar och jag tänker ju inte åka dubbelt så länge (+ att jag får betala 2 resor då) så måste stanna i kalmar. Det var från början bestämt att ett gäng tjejer skulle typ bowla elr nått o sen gå på bio innan föreläsningen men det verkar inte bli så nu så får se om någon kompis har tid. Läraren sa oxå i dag att det kunde ta typ 2 timmar och om det är klart ca. halv 9 så missar jag en buss med.. kommer vara i O-hamn vid 11 om jag tar nästa buss och då blir det att käka och lägga sig direkt för att jag ska upp vid 5 igen dagen efter.

Fy fan va rörigt det blev menmen, är för trött för att bry mig. Mår PYTON !!  Kommer inte hinna plugga i mon heller. Fan att min flytt inte blev av i helgen, det hadde suttit perfekt med en lägenhet nu! 
Ha det bra. skriver när jag får tid över. byee<3


RSS 2.0