Rättelse

Tack Simon för du ställt  upp på mig denna helgen.. Annars hade jag gått misste om mina hittills 15 spelade timmar. Och tack Fredde. Mina guldklimpar som alltid ställer upp. Det är det gar menar när jag kallar er spelnördar. Time to go

Final Fantasy X

I lördags gick man upp vid 7, var tänkt att gymma men vart istället för att köra till bror och gå med honom ut med hundarna o barnvagnen. Körde sen och handlade blommor för att sen fira morfars födelsedag. 

Tillbaka till Matte för att ha Gustav. Mamma o jag tog härlig promenad från svalliden och hem. Så även att de inte blev något gym så vart de mycket promenader o frisk luft iaf. ja matade Gustav, jag gav Gustav efterrätt, ja lekte med Gustav, ja bara måste varit världens bästa faster för stunden i alla fall. 
 
Tillbaka  till bror för pizza! Och seeeen..... körde...jag...MIN....Mc för första gången i år Wiiiiii. 
En heldag vart det dära. 

Söndagen bjöd på ett gympass! Och mycket telefonprat med spelnördar som förvandlat mig till en. Spelar Final Fantasy X och pluggar samtidigt. Även idag då det vart skolan och sen mer mer plugg. 
Time to go . 
 

Räknedag

Skolan idag 9-16. Tog V-vik bussen med Linda hem. Vart inte hemma förrän tio i 6 och sen decka ja visst lite. Äta och umgås med familjen på kvällen sen sätta sig med plugg igen. Nu är klockan 22.40 och nu ger ja upp för dagen. Fått mycket gjort och det känns just nu inte helt omöjligt om jag kan lyckas jobba in den kommande tisdagen!

Snabb skrivet

Ledig idag. Blev ett gympass och sen nu kom jag precis hem från LA. fredde gav mig lite serier och ett spel ja fick testa. Final Fantasy X. Riktigt roligt. Men installerar det efter nästa tenta är skriven. Fårr inte bli några störmoment för mig nu! Så en kaffe nu och och ta de lugnt sen utbildningen i morgon.

Våffla

Några gympass sen man skrev sist. I helgen var man med Fredde och fick med mig honom till gymmet. Gick me Bella busan också. Hm, vi spelade Skyrim. Inte konstigt att spelet blivit så svårt, jag har ju kört på expert. Nu är de lätt igen ! Lite dricka och god plankstek i helgen också. 

Söndakvällen var mamma och jag mer barnvakt åt Gustav. Ja mata han me gröt ^^,
Just de, lördagen var jag barnvakt med, gick me vagnen en timme, de art mitt motionspass de. 

Igår såg man klart code geass, haft för mycket plugg för att hinna med serier. Åh ja får väl erkänna en tår på kinden i sista avsnittet. Nu tänkte man börja på en anna serie som hette Elfen Lied. Ingen aning vad den handlar om, bara blivit tipsad och varnad för att den är grym? 

Idag vart de skolan. Sen bytte man däck på bilen när man varit hemma nån timme först. Tack kära bror. Går så lätt när jag får använda bultmaskinen och roligt blir det med. 

JUst det, våffeldagen idag! Gjorde massor ihop med mamma. Åh vad roligt hon och jag har jämt när vi gör saker tillsammans. Rörigt inlägg men ville bara skriva något. 


Hem o ledig efter bra dagar

Då har man sovit borta igen. Fast denna gången i Kalmar. Skolan igår sen följa me Linda hem där det blev massa prat, plugg och jag förvandlades till ett kakmonster. Skolan idag igen och jag känner att jag ligger i god fas i boken. Har svårt för hur periodiseringar ska bokföras men kämpar på det. Nu ikväll tog man sig ett efterlängtat gympass. 

Körde lite ben och rygg men bara ett lätt pass, tog inte ut mig. Haft de kul och bra i kalmar och var skönt att komma iväg både i helgen och igår till idag. Men nu är det skönt att få sova hemma några dagar med. Ledig imorgon och hoppas sängen känns extra go inatt. Time to go 
 
 

Knack

Hade inte tänkt blogga idag men i väntan på att "tjockare än vatten" ska börja så behöver jag tidsfördriv. Gymmade igår på morgonen. Sen körde jag till LA(långemåla) för att umgås med en vän. Vi åkte ut me båt o fiskade. Sen har han skaffat PS4 och jag fick testa ett spel som hette "Knack". Haha så jäkla roligt. Fastnade med det några timmar. Sen vart jag ledig idag så när han for till jobbet så åkte jag hem. Ja åt frukost med mamma och sen stack vi till gymmet. Efter det tvättade man bilen och sen körde man in till stan och bjöd mamsen på lite fika. Två mycket bra dagar. Ska imorgon till utbildningen, inte riktigt så peppad men det hinner nog ändra sig till imorgon hoppas jag. Har hunnit så otroligt mycket på de lediga dagarna och över helgen nu så känns konstigt att åka till lektion imorgon. 

Lång dag

Ställde klockan på 8 och kom lustigt nog upp utan att somna om. Sen kom mormor sött förbi med en tidning så man fick läsa till frukosten. Åkte själv till gymmet och gjorde ett pass när man ringde men inte fick med sig någon. Sen vidare till mormor efter det tillsammans me Danne o Elsa. Därifrån till Matte där man stannade i några timmar och hann även med lek o bus med Gustav och Bella. 

Sen hem i max 45 min då man hann äta lite och sen vart det tillbaka till bror. Vi gick med Bella och snacka skit och sen vidare tillbaka till mormor. Ett jäkla hit o dit på mig idag. 


Var barnvakter (mamma o ja) åt Gustav hos mormor. Sen vart man hemkommen sisådär lite efter 7 på kvällen då man ställde sig och lagade tacos. Hade tidigare lagt e flaska vitt på kylning som jag bjöd mamma på/delade med henne. Inte vart still/hemma på hela dagen så var skönt att bara slappa i soffan ikväll. 

nehe, nu blir de film o sen försöka sova för ska upp till gymmet imorgon med. Varit en bra dag som varit lång men samtidigt gått fort. Time to go. 

fredag förmiddag.

Chockvaknar i morse två gånger. Först för min mamma vill låna bilen och sen för hon vill ha skjuts till jobbet när hon kommer tillbaka. Men det vart bara bra för jag kom ju upp ur sängen. Jag ringde till bror och bjöd över honom på frukost och sen drog vi en sväng till gymmet. Mitt pass bestod av lite biceps och triceps. Sen följa med till honom och vidare till mormor för en kaffe. En bra förmiddag måste jag säga. Älskar när folk tvingar upp än på morgonen, man får ut så mycket av dagen. 

Taxi som i taxi-filmerna.

Så skönt att sova ut en ledig dag. Vaknade halv tio och efter en lång dag igår så lyckades jag på något sätt somna redan lite innan 11, inte likt mig. 

Igår på morgonen gjorde man ett gympass och sen körde runt lite ärenden. Sen vid lunch hämta upp Elin och köra till Kalmar för tre timmars lektion. Därifrån sen så irra vi runt, runt för att hitta till nästa destination. Vart nog 4-5 gånger på samma parkering och snurrade och tror de blev en sisådär 3 U-svängar. Men fram kom vi. 

Besöket på PwC vart intressant. Något drygt att sitta och lyssna två timmar efter redan suttit i 3 men sen vart det en uppgift vi fick ta oss igenom och sen Vart det fint uppdukat med snittar som avslut.

Sen full bil med godingar som skulle till olika destinationer. Men tror jag fick hem dem helskinnade, hoppas jag. Tack vare att man tog bilen så kom man själv hem lite innan halv 10. Så det var skönt. 

Så nu då, vad händer idag ? jag har inte planerat något gym. Tar nog en vilodag. I eftermiddag är man barnvakt ett par timmar. Just nu blir det nog frukost. Just det, frukost hade jag glömt. Time to go. 

Din renlighet gör mig blind

I ett glas på fot. Serveras elegant den röda dryck som beställts. I en bägare och utan prakt serveras något transparent.Det har sagts att det bästa är kombination, att varannan gång fukta läpparna med respektive dryck. De hör ihop för du ska slippa morgondagens första uppfattninng i form av huvudvärk och minnen av avsmak. 

Varför alltid välja bort denna transparenta gåva? Kanske just för den inte tilltalar dig som det röda vin du påverkats till att testa. Du tycker om vad synen visar dig och din känsla för fruktiga smaker gör dig spontan. Du känner just då att det passar dig. 

Efter att ha testat flera olika alternativ och du sedan utvärderar dina val Ska du snart inse. Alla val är inte självmant gjorda. Du påverkas, du dras till den röda tanken. 

Jag hittar inga fel på denna röda lockelse som för stunden gör succé. Jag bara ser det uppenbara utan att uppfatta det. Det transparenta ses rakt igenom och det röda bildar snedsteg. 

Vad stillar slutligen din törst och även dagen efter får dig sukta efter mer av denna eviga skönhet? Det är den unika gåvan av renlighet utan krångel, utan ytlig precision. Inte fan är det rött det är bara spännande för den ovana tungan.

Du vattnas i min mun. Släcker min törst. Jag vet bara inte om det än för jag ständigt vänder mig till rött. Har inte sett dig än trots det står du framför mig, genomskinlig väntar du på min suddiga syn att klarna.
Din renlighet gör min blind.  

Social lycka

Gjorde ett gympass på morgonen idag ihop med mamma i 1,5 timme. Vi har alltid kul när vi tränar ihop. När man sen åkte hem så fann vi mina bröder hos pappa så hela familjen i original samlad. Mamma och jag tog sen en sväng till mormor och morfar och delade våra sociala pladdertrutar även där. Hm sen hjälpte man mamma tvätta bilen. Min står ännu skitig men jag ska ta den en dag sen med. 

Åkte hem till Matte en runda sen och jag busade med Bella, var så länge sen tyckte jag. Tog en promenix med henne och sen mer bus tillbaka i huset. Självklart drack man kaffe med Mathias och mamma med och lekte med Gustav. Var riktigt trevlans. Men höjdpunken för mig idag var nog tiden jag spenderade med den där glada, spralliga, lekfulla och älskade hunden.  
Social dag. Bra dag. En på sätt och vis mor och dotter dag. Time to go. 


Det vanliga gymtjatet.

Ensam ledig på förmiddan igår resulterade i ett gympass. Körde rygg och ben. Sen fika och åka runt lite ärenden igår. Idag vart det gympass 8 på morgonen och körde då biceps, bröst och mage kan man väl säga. Sen fika på stan med nästan alla nära o kära. Så mycket träning och mycket fika. 

Ska imorgon ta mig ett pass med tänkte jag. Ikväll har jag bara pratat en massa i telefon och tagit det lugnt. Finns inget bättre än att träna när man vet att många ligger bakis och inte kan komma och trängas när man kör sina pass. Tanken var ju en utgång i kalmar men mina nya  planer funkar fint för mig. 

time to go 

Finally back to the gym

Härligt! Har ikväll gjort mitt första gympass på två veckor. Har verkligen saknat det. Kände i bänkpressen att jag kan ha tappat lite, lite. Annars var jag precis i samma form som innan ja var sjuk. Körde där emot inga fria vikter ikväll. Ville inte ge mig på det mitt "första" pass. Annars är fria vikter något jag tycker om att köra. Värmde upp med ett program på en crosstrainer, sen blev det bröst, triceps, (även en övning biceps) och sist mage. 

Tradition

Härlig dag. Pluggade till ett inatt och skrev tenta idag. Ännu en kurs avslutad och lagd bakom mig. Sen fika självklart innan man satte sig på bussen. Blivit en efter-tenta-tradition nu som är mycket uppskattad. Alltid skönt att koppla av efter tentanerverna med en kaffe och trevligt sällskap. Sen när jag endå inte hade annat för mig så blev det att hälsa på mormor och morfar då det var länge sen jag var där. Min kusin var där med som jag inte träffat på länge och som jag sen skjutsade in till bussen. Så nu kopplar man bara av med öppet fönster och härliga vårljud. Ska Eventuellt till gymmet ikväll. Men absolut inte bestämt mig än om jag ska lyssna på mig eller andra ;)  Time to go

Mamma, du är min semla

Varit sjuk hela förra veckan och har nu inte tränat på snart 1,5 vecka. Ledig imon så funderar på att börja igen med ett lättare gympass. Alla pratar om att man inte får sätta igång för tidigt och för hårt men nu kan jag inte hålla mig längre. 

Semledagen då va. Semlor som är så gott så efter att ha kämpat för det blev det äntligen att äta semla. Var nära ögat att jag inte fick någon men sen var mamsen efter det. För övrigt idag har det annars bara varit utbildningen, fika med familjen och plugga. Pluggandet fortsätter imorgon efter mitt eventuella gympass. 

Såg om de 6 första säsongerna av The big bang theory när jag låg sjuk, ja väggarna kom emot mig till slut, blev så rastlös av att ligga hemma. Men i alla fall så blir det att se säsong 7 med när man endå tagit sig så här långt. 

Inget vidare till inlägg detta men var sugen på att skriva lite så jag inte släpper bloggen för mycket. 

RSS 2.0