sportlovet

Härligt lov. Varit med min goa Älskling nästan hela tiden och när han har jobbat har man träffat underbara vänner och fikat. Sökt sommarjobb har jag med så de håller ja tummarna för att jag får något. Hmm pluggat lite har man gjort men tyvärr glömt det så imorgon ska ja plugga på en del eftersom det är sista lediga.

Förra helgen innan denna senaste nu så var ja o Fredde i Mönsterås och badade. Sen åkte vi och åt på cecil i oskarshamn och tillsist hem till honom igen. Nått annat som kan va kul att nämna hmm.. Visst ja vi har denna fredagen varit på inflyttningsfest hos Mathias och Karin (det var på tiden) Roligt roligt! Sen på lördagen vart man lite *host* trött men på kvällen var det BigBang som gällde med motorklubben och det var såklart också kul.

Nästa helg kan hända att vi tar en sväng till Mönsterås igen och till Kalmar på lördagen och träffar mina vänner där bl.a.. Sen kaaan det hända att man ger sig upp på en snowboard igen men vi får se. I så fall lär det avslöjas här eftertåt. Time to go

RSS 2.0