Shoppat

Körde min mc igår. Mest bara runt lite för att hålla igång det.. 

Idag vart det en heldag i Kalmar bara jag och mamma. Var länge sen bara hon och jag fick chansen att umgås själva. Träffade Mathias och Karin där som vi tog en fika ihop med. Sen blev det shopping. Köpte en så snygg skinnjacka på carlings som jag bara var tvungen att köpa. Det var dagens bästa köp. Och så hittade jag den perfekta dop presenten också. Känns bra att ha det fixat redan, lite kompletteringar till den bara som behövs. 
 
Ser dig, snälla le. 
Drar fingrarna genom håret och sitter i hopplös, hopkrupen form. 
Precis som en liten boll. Precis som jag när jag tappar hopp. 
Ser dig, snälla le. 
Blir sårad av att se dig nere. Jag finns här på avstånd, sänder telepatisk hjälp. 
Jag är inte till någon nytta, jag vet. Förstå hur bra du e, du fixar allt och lite mer!
Försök le

Ville bara göra ett inlägg.

Desto högre man klättrar, förlorad mänsklighet. Bortkopplad från känslor och ersatt av något neutraliserat sinne för uppnosighet. En ny nivå med större hot. Det är det som alla strävar mot. En rang för sig, stelnar. Nya möjligheter som plöttsligt dominerar. Mutor från ovan lockar så de dreglar. Fast i eleganta kläder, märken markerar, status prioriteras. Det är tingen som betyder mest. Vad gör jag i detta rena, sterila träsk. Det är titeln de vill åt. Posar för kameran, krigar till resultattavlan. Jag vill inte påverkas, förändras gör jag ej. Acceptera mitt beslut, envis liten tjej.   

Tappar allt mer självdisciplin

Man ser ingen skräck i hennes ögon. Det är sällan den speglas där. 
En återkommande oro, som en ton av svaga pip. 
Rädslan finns där, dold.

Det är bara så svårt att glömma, hur kunde du.
Dessa minnen är svårare än rädsla att dölja.
Strävar konstant efter nya mål, sysselsättning för att kämpa på. 

Finns ingen som delar dessa intressen. Finns ingen som förstår. 
Det är knivigt att ensam försöka så hårt.
Utan en axel, utan någons stöd, när man tar ett halvsteg bakåt. 

Tappar allt mer självdisciplin. 

Fast besluten att nå fram, så blir delmålen sörre utmaningar. 
Man ser ingen skräck i hennes ögon. Det är sällan den speglas där. 
Det är knivigt att ensam försöka så, utan en pushande hand bakifrån. 

Om du bara varit ärlig från start, så ärlig som jag trodde du var. 
Drömmarna på natten handlar om mina misstag. 
Drömmarna på dan handlar om mitt hat.

Tappar allt mer självdisciplin men finns inget som kallas ge upp förns man är klar. 
Skräcken speglas i oregelbundna andetag. 




Latmask

Utbildningen idag och sen hem. Bröderna har vart här och den ena är det än. Tog en promenad bara Matte jag och Bella busan. Kallt men skönt att bara gå o prata lite. Hoppas på att kunna somna tidigare ikväll. Ska försöka fortsätta plugga lite i morgon. Eventuellt städa vilket jag påbörjade idag. 

Kom på en sak när det var dags för lunch vid 12 idag. Jag hade då suttit 3 timmar och studerat utan att ta min rast. Så tänkte jag måste ju börja träna igen eller i alla fall börja röra mig mer. Jag sitter på bussen och jag sitter på utbildningen och sen bussen igen och så sätter man sig hemma. Det är inte okej alltså. Var riktigt skönt att gå en sväng ikväll. Måste börja träna igen! 

Inte konstigt att man känner sig så trött och seg hela tiden!

Mc igen

Körde mc idag. Min egen så ingen lektion. Tog en vända till Högsby och gjorde ett litet stopp där. Sen hem igen. Var borta från 5 till kvart över 7. Tog sin lilla tid. Vart en otrolig blåst, absolut inget mc-väder. Så kunde max köra i 70 hela vägen. men fick ju köra i alla fall. Stelfrusna fingrar vart lite läskigt när jag skulle in i O-hamn igen. Men hem kom man och nu har man frossa och bara tar det lugnt med en lurvig filt runt sig. Var väl det som var intressant att skriva om. 

Körning idag

Igårkväll var det ostbricka hos Daniel och Elsa. Jag var chafför och skjutsade hem alla efteråt. 

Idag var det god middag med hela familjen och sen stack jag iväg. 

Fy vad ovant det är att köra skolans hoj. Men hade körlektion idag igen. Bestod av lite krypkörning som inte gick nått vidare tyckte jag. Sen åkte vi till nästa ställe, satte upp konerna och tränade på högfartsbanan. Var första gången jag gjorde det o fy tusan så roligt det var. Men svårare än jag trodde. Den måste jag slipa lite på så jag får lite vana. Men egentligen det enda som är svårt är den där jäkla krypningen! Hate it. 

Smile..

Idag bär man ett litet smile på läpparna. Tog en något tidigare buss hem idag, kände att jag var nöjd med dagen och hade bara suttit ut tiden annars. Förkylningen ger sig, jag känner mig piggare. Dock inte tillräckligt pigg än för en utgång, förlåt vännen. Jag Lovar att du och jag och endast vi två ska ta en utgång innan snön kommer! Haha, det blir ett farligt men roligt löfte. 

Nu har jag fått lugna nerverna lite, jag fick idag veta att jag fick VG i första kursen, Företagsekonomi. Känns så bra. Det trodde jag absolut inte så mycket hjärnsläpp som jag hade när jag skrev. Första kursen check, Redovisning here we go. 

Den här kursen är mer sitta och räkna och inte så mycket teori vilket är bra då får jag mer tid till mc-boken. Fick ett chockerande men peppande samtal idag. Tror jag behövde det.  

Hela du är en skugga

 

Du predikar som en fucking präst men framstår som en dold Lucifer. Ditt språk från kropp och mun talar inte detsamma som dina gärningar. Du vet hur man ler med ögonen, du tar lugnt och sansat kontroll. Sen lyfter du bort masken från ditt face när du backat bort, gömd i skuggorna.
 
Du har en bruten vinge som smärtar dig. Försent att ändra det men du kan ännu trösta din omgivning. Du drabbar dig själv mer än de drabbade. Finns ingen mening med att fega mer, alla vet. Du predikar som en fucking präst men framstår som en dold Lucifer. Dags att ändra på det, tycker du inte det. 

Sjukling

Här bara ligger man och kurrerar sig. Lite sms och telefonprat annars händer inte så mycket. Men gjorde allt för att ta mig till min körning idag! Och jag tog mig dit. Vilket jag är jäkligt glad för. Var så roligt. Nu har man gjort hård inbromsning i 70 km/h också. Skulle vart 90 med men så långt hann vi inte. Sen är min nästa körning flyttad så hoppas jag hinner piggna till lite mer till dess. Då blir det väja för hinder, vilket jag tror blir jätte kul. 

Nu tillbaka till sängen. Men tänkte hinna handla ikväll med så kommer jag ut en gång till idag. 



Mc- serie

Ett citat ur Sons of Anarchy. Ursäkta min dåliga engelska men fått till det på ett ungefär tror jag. 

Citat: 

"Something happens at around 150 km / h.
 Lightning and thunder silenced all other sounds. Engine vibrations travel in heart rate, feel that the visual field finals in the immediate. And suddenly you're not on the road, you're in it, a part of it. Traffic, landscape, police, blowing like cardboard pieces as you pass.

Sometimes I forget the rush of that. That's why I love these long runs. All your problems, all the noise, gone. Nothing else to worry about except what's right in front of you."


Första avsnittet i säsong 5 börjar med att han gliter på sin Harley och säger detta.
Tyckte bara det var så bra. 


Blivit att se många avsnitt idag. Jag vaknade igår med halsont och en jäkla förkylning. Legat vaken hela natten och vart febrig. Blev tyvärr att stanna hemma idag. Sovit till och från och känner mig riktigt svag, Skit också! Jag har körlektion imorgon. Måste bli hyffsat bra till dess! 


Bocka-av-lista

Kan:
  • Köra snabbt

Kan men ta till vana:
  • Kolla döda vinkeln. 

Kvar:
  • Säkerhetskontroller. (kikar på youtube men inte gjort det själv)
  • Leda mc (testat på det men känns "läskigt" än)
  • Krypköra mellan koner (Kan i 10km/h, måste sänka farten + snävare helomvändning vid sista kornen)
  • Hård inbromsning (Vill slänga ut fötterna lite för snabbt)
  • Lågfartsbana (träna på att svänga i slowmotion när jag startar utan att träda över linjen)
  • Övertyga privat teacher att slita sig från allt annat och ta sig hit för att göra kontroller med mig och träna krypkörning. Endast min mc krävs och endast 1-2 lektioner. Känn piken mr: "Jag är alltid så trevlig att ingen kan bli sur på mig men jag förtjänar en spark i rumpan som alltid går upp i rök".  -.-' 

Övrigt: 
  • Jo det känns bra, lektion på skolan 2 ggr bokade den här veckan. :)
  • Tidspress dock. :/

söndag

Körde motorcykel idag med. En stund på förmiddan blev det men inte lika länge dock. Har inte hänt så mycket mer, eller inget att skriva om i alla fall. Skönt att vara ledig i morgon med. Tisdag börjar nästa kurs och ska i 5 veckor gå varje tisdag och fredag på lektion. 


 Heeeey Brother, there’s an endless road to re-discover.
Heeeey Sister, no the water's sweet but blood is thicker.
Ooo if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.

Heeeey Brother, do you still believe in one another?
Heeeey Sister, do you still believe in love I wonder?
Ooo if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.

What if I fall from home?
Oh Brother I will hear you call.
What if I lose it all?
Oh Sister I will help you out!
Ooo if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.

Heeeey Brother, there’s an endless road to re-discover.
Heeeey Sister, do you still believe in love I wonder?
Ooo if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.

What if I fall from home?
Oh Brother I will hear you call.
What if I lose it all?
Oh Sister I will help you out!
Ooo if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.


Bror jag hittade låten du spelade. Inte min typ av musik men tycker om texten.

Djävuls horn

Dagen började med att se Mathias spela fotboll. De förlorade dock med 2-1. Sen hämta mamma från jobbet och åka med mina päron till Niclas och Nina. Inte med hojen den här gången. Satt en stund med Lova i knät vilket jag tyckte var så mysigt, hon fyller ett helt år på måndag. Hamps och Tilda var så goa med, jagh sparkade lite boll med dem och Tilda "lärde" mig rocka rockring. Casper hade lärt sig vissla lite. Var kul att hälsa på tyckte jag :)

Och Hamps var så go. När jag spelade bowling i torsdags så hade han försökt ringa mig. Och han berättade idag att han ville gratta mig för jag hade namnsdag då. Vilket jag inte ens visste om själv förns han sa det idag. 

Väl tillbaka i Oskarshamn så var det bara att byta om till stället och så tog man sin motorcykel en tur. Åh så härligt, var så otroligt kul idag. Drog lite landsväg och så tog man E22:an hem sen. Hade ju pappa bak då men han protesterade inte så mycket idag så 150 fick han vara med om i alla fall. Hade en bil efter mig som skulle hänga på. Kunde inte låta bli att att få lite djävulshorn, hihi det var kul. Men när jag höll hastigheten igen så tids nog kom den där bilen alltid tillbaka. När jag närmade mig oskarshamn på tillbaka vägen så läta jag den köra om. Filade ner hornen lite. 

Sen blev det fika hos mormor där Anna, Anders och Viktor var. Sen hem och till sist iväg för att hämta lite pizza. Och jag var bjuden på en iskall Carlsberg som man inte kunde tacka nej till. 

Slutsats; En bra dag som bara måste avslutas med ett avsnitt "Sons of anarchy". Time to go. 

inlägg nr 2 idag

Kvällen bjöd först på fotboll. Vi såg inte hela andra halvlek men när vi gick stod det 6-1 till IFK. Sen hem ta en öl och slöa framför TV:n. Helt okej lördagkväll, känns som det är det, men fredagkväll då. Nu blir det serietittande innan man somnar. 

Kick off

Igår samåkte man med Elin till Kalmar och skrev första tentan så första kursen blev avklarad. Härligt. Efter det följde man med Linda hem och bara slöade där. åt mat och såg film typ. Sen på kvällen hade vi som en liten kick off + firande att tentan var gjord så 25 pers samlades på harrys och bowlade. Kul men nehepp jag hade inte turen med mig. Sen åt vi gott allihop och drack och hade trevligt. En perfekt kväll på harrys helt enkelt. Sov över i Kalmar såklart. Och idag gick Linda och jag till stan för att fika och så.
 
Nu har man precis kommit hem. Nästa kurs börjar inte förns på tisdag så är ledig ett tag. Förutom att jag ska sitta lite med mc-boken då tänkte jag, bäst att passa på när jag inte har högskolestuff att plugga på samtidigt. 



Fördriver tiden

Nu närmar det sig. Men inte särskillt nervös. Inte nervös alls faktiskt. Jag kommer göra mitt bästa bara. Har varit på utbildningen idag. På hemresan satt jag och Elin o förhörde varandra lite. Första tentan är på torsdag. Känns fort, att en kurs redan är över. Jag började ju nyss. Ska försöka studera lite till senare. Sen man kom hem har man lagat mat, ätit och nu blir det att se ett avsnitt av sons of anarchy så man släpper tankarna på studier lite, sen fortsätter jag. 

Tråkigt inlägg jag vet. Men kände får att skriva något så.. 

Onödig stress, saboterar mest.

I vaket tillstånd drömmer jag, med stängda ögon. Lyssnar efter råd om livet. Jag ser med tankarna vad ögonen missar. Jag ser rött. Övergång till något nytt. Nerverna rycker. Att slappna av är svårare än jag en gång tyckt. 

Iskallt vatten svalkar strupen. När man talar blir man bara avbruten. Musiken höjs allt mer ju längre tid man spelar. Låtarna blir hårdare, allt runt om blir bara svårare. Ena sekunden tar man tag i allt man ska. Andra slappnar man av, stänger av, dagdrömmer om någon helt annan sak. Verkligheten är inte alltid klar. Jag stänger en dörr och drar mig tillbaka, somliga sover, andra stannar vakna. Jag vill inte vara kvar. Vill avbryta visa dagar, stå över och längta tillbaka. Minnen som man saknar, det är det som får mig skaka. Men jag ligger still. Spänd men still. Endast håret ligger vilandes i jämna vågor. Slängt över ansiktet. Jag ser rött som rosens kronblad. 

Mina tankar landar mjukt. På något jag inte vill tänka på, men det är det som får mig vila. Lyssnar inte längre, allt runt om försvinner bort. Håret kittlar på min nos, orkar inte förse min hand med energi. Låter tankarna glömma nosens avsky. Att lyssna gav mig inga svar. Jag ger upp en natt till. Somnar in försiktigt. Jag ser rött som stoppljusbelysning. fortsätter omedvetet drömma, det är lika oklart som framtidens skeden. Ingen aning vad som händer i min sovande kropp. Ingen aning vad som kommer i nästa vakna tillstånd. 

Funderar ikväll. 

Vän, studier och present

Besök idag av en go vän. Eller.. go och go, han sa "den här låten är till dig" och spelade en låt som hette crazy bitch. Hah, vet inte hur jag ska tolka det? Men han har hjälpt mig med mina studier, förhört mig lite. Och så följde han med mig till stan, vi tog en fika och så fick han agera bärhjälp när jag handlat ett stort paket som mamsen är värd från audio video. 

Nu slappar man lite, ska plugga mer sen. Blir inte att köra mc idag. Får se om det blir tillfälle en annan dag i veckan.  Time to go


Du är svår att ha som vän!

Du satte punkt, men jag var inte redo. Du avslutar alltid med en falsk förhoppning, tror du går på dina egna lögner. Jag går på dem. Långt senare förstår jag att din näst sista mening var din sista. Ändå fortsätter du varje gång. Jag tror dig alltid. När jag börjar tvivla så kommer du igen. Du är trevlig, snäll, du är precis som ingenting har hänt. Sen gör du om det igen. Om och om igen. Åter igen har jag trott vad du har sagt, blivit rak i ryggen och väntat. Sen förstår jag plöttsligt, du satte punkt. Eller. Du fuckar med min hjärna, jag känner mig så dum. Du är ärlig till häften men din andra hälft är gömd. Jag vill att du berättar, allt från början till slut. Varför gör du som du gör, är det du eller någon annans beslut. Berätta för mig. Jag klarar mig utan dig, bara du ger mig en anledning. Förklara nu, sista gång vi sågs, var din näst sista mening punkt, eller ses vi igen. Då får du lova att inte lura mig. Inga fler deja vu, du har fuckat färdigt min hjärna, nu lär jag sätta nästa punkt. 



Jag hatar att du kan bete dig som en skit, jag saknar att spendera tid. Skulle kunna prata varje dag. Men en vän som sviker måste varslas bort, snälla bli som du en gång var, jag vill ha dig kvar. Du är den snällaste person jag mött, tror inte du menar att vara en skit, något får dig till det. Hoppas du hör av dig snart. Du svåra vän. Det är grymt av dig. 

Kroppen är här, tankarna är någon annan stans!

Glömde skriva att man körde på grusväg igår med. Lite obehagligt men det gick fint. 

Idag skulle man ha kört men blev inte så. Däremot kikat mycket på youtube. bandagar. Ser så kul ut och ser så riskfyllt ut på en gång. 

Studerat mest idag, både företagsekonomi och från mc-boken. 

Ska eventuellt ut en sväng i morgon o träna lite lågfart. 

firat mamma en gång till idag med eftersom det är idag hon fyller. Grattis till henne. 

Time to go


Mc sväng

Åh vad roligt. Tog hojen och körde iväg till Bjurhid idag. Hälsade på Nina och barnen. Sen tillbaka då man hamnade i svalliden. Satt bebisvakt, helt underbart. Sen nu är man hemma. Så otroligt kul. Men ännu roligare hade vart att sitta själv på hojen. Men köra med någon på är bättre än inte alls. 

Nu blir det en härlig dusch, lite mat och sen studier. Time to go. 



Fyra generationer

Som skrivet tidigare så blev det en sväng till Kalmar idag. Sen när man kom hem så firade vi min söta mor ikväll som egentligen fyller år på söndag. Blev lite bilder för att få med de fyra generationerna. Inte så värst stolt fotograf ikväll men ah, här hamnar några bilder. 




 

Art of Dying




 

Lekte/tränade lite i PS: 

Studier efter studier.

Då var man hemma. 

Åkte igår till Kalmar för skolan. Sen stanna man kvar i Kalmar och sov över hos en vän. Fikade drack kaffe, gjorde mat och hade det allmänt trevligt. Studerade fram till halv 12. Då vart vi så övertrötta att vi skrattade åt allt och inget så blev väl att sova vid ett eller så. Sen upp i morse och till skolan för mer studier. 

Idag tog man bussen hem, var hemma 1,5 timme sen vidare till Karin, grattis på födelsedagen du goa människa! :)

Släppt studierna helt resten av dagen, behövde det. Imorgon blir det kalmar igen men är ledig ska dit för shopping. Sen blir det hårt studerande på hemmafronten. Har lektioner tisdag och onsdag sen är det dags för den första tentan. 

Time to go. 

Här bloggar man på förfullt ikväll.

Det är som så att lilla jag inte kommer hem imorgon. Har utbildning både onsdag och torsdag och under natten där mellan så ska jag stanna i Kalmar. Man kan väl säga att jag passar på att skriva nu då. :)



Jag vet att jag lagt ut denna låten förut men tycker så mycket om den. 
Låten är bra, videon är bra och man måste ju bara erkänna att han ser väldigt bra ut när han sitter där i hörnet med gitarren och klinkar lite.. 

En låt till bara för att något nytt ska komma med. 


..

här sitter man och läser företagsekonomi för fullt. Behövde en paus nu kände jag. 


Jag kände för dig. Det var dumt. 
Kliver över tröskeln. In till nästa rum. 
Där gömmer jag mig. Och skäms. 
Bara för det jag en gång kände.
Så skumt. Hur gick det här till. 
Ah, just det, du ljög förfullt. 

Wiii

Idag har jag kört min mc!! Så roligt, så härligt, så duktigt!! 

Krypkörde i ett lägre tempo än tidigare, lekte med hojen, tränade på att leda hojen på samma vis som man gör på en uppkörning. Det gick så bra så idag. Mathias visade mig några knep när jag leder hojen som var fina att kunna. 

Bokat lektioner på skolan. Inte kört där på två månader. Så nu är det allt på tiden! 

Hör av dig i alla fall så man vet vad som händer. 
När du har tid, om du får tid. 

Nästa år lär jag, med flit, få dig att drömma mardrömmar om mig. 
Bara så du vet. 



Bebismys (lånade)

Idag har man gjort en del nytta. Sen åkte man till frissan och gjorde sig av med utväxten och lite slitna toppar. Nu till dagens höjdpunkt. När jag kom hem så fick man agera bebisvakt. Gullat med lilla Gustav som jollrat så fint och han låg så gutt i fasters famn. Mysigt. 



Han har hittat en hobby: Slita Faster i håret <3

Fin helg

Nu har man gått upp lika tidigt i fem dagar så det här är som min fredag. Kom precis hem efter sista passet. Blev visst att jobba 19 timmar den här helgen. Var så skönt att få jobba igen. Men nu när man är ledig början av veckan så får jag ligga i med studierna eftersom det innte funnits tid till det. 

Glad och lagom trött ikväll. Blir att krypa ner i sängen till ett avsnitt av sons of anarchy, eller kanske 2-3 stycken. Time to go. 

RSS 2.0