Pliktfri helg, jag fick som jag ville!

Helgen vecka 38 - Jobbade, lekte med barn, och äntligen var det dags för överraskningspartyt för Karin. Kidnappning o partyt blev kanon!! Ja hamnade visst på puben med fast jobbade dagen efter, allt i sin ordning.

Vecka 39 - Storstädning o rensning av garderoben på en ledig dag. Körde i spöregn och vindrutetorkarna la av. De vart så otäckt, så Fredde fick komma o hämta mig och jag fick dumpa bilen. Dagen efter blev jag skjutsad till min bil som jag kunde köra hem. Blev bjuden på fika hos Danne o Elsa och så satt man barnvakt åt Gustav. 
Tjejkväll i stan ledde till massa inköp och stötte ihop med massa härligt folk. 
Just de jobbet ringde och ville jag skulle gå en introduktion på ett annat ställe också så jag kunde önska fler pass. Dock en otroligt dålig timing. Min LIA period v.41-48 gör det ganska omöjligt för mig att jobba. Så får se hur det blir efter det. 
Helgen spenderades i LA, alltid lika kul. 

Vecka 40 - Fikat me Linda och annars bara pluggat. Tentan på Fredagen och tja, mina tentanerver spökade som vanligt, jag kom en timme för tidigt till tentan. Men Nu har man fått resultatet iaf, och en poäng från full pott är man garanterat nästan nöjd med. Efter tentan gick man och åt me Linda. Sen hoppade man på en buss till Nybro för att äntligen träffa Nybrobruden. Vi hade en toppen dag. Sen bar det av till Sandra i Kalmar för tatueringsmässan på kvällen. Haha man kan lugnt kalla det för en spännande kväll och jag är så nöjd med mitt fix på en tidigare tattoo. Somnade halv 6 på morgonen. 

Vecka 41 - Första veckan på LIA:n och man kan lugnt kalla det för rivstart. Men jag trivs. Känner bara att jag har så otroligt mcyket att lära. Torsdagen efter jag slutat bar det av till nybro igen för att träffa en annan vän. Fredagen hoppade man på fel buss och blev lite sen till LIA:n men de gick fint som tur va. Efter LIA:n kom Freddis hit. Vi stack till Kalmar för att se Dracula premiär på bio. Helt okej film sen bar det av till LA. 
Lördagen kom man hem nån gång på eftermiddan, gick med mormors hund som jag lovat och sen snabbt städa innan en vän spontant kom förbi och stannade till spöktimmen. Söndagen blev det att fika i Högsby med nära och kära och ännu ett besök av vännen som drar vid spöktimmen. Hmm, creepy?

Vecka 42 - Praktiken på måndagen. Sen ledig på tisdagen för att ta min lilla sköldpadda till läckeby för sin manikyr. Allt gick bra och när vi kom hem gjorde jag ett gympass på kvällen. Äntligen var så länge sen ja va på gymmet nu. Men oturligt nog så blir man ju sjuk på det. Så i tre dagar har man bott i sängen lite sådär halvdöd. Hemskt jobbigt, från att ha haft så otroligt kul den sista tiden så känns de som man inte har något liv. Och sen andra veckan på LIA:n med vart också typiskt, jag har inte tid att va sjuk och jag vill inte heller. Blir ju deppig för tusan av att ligga här. *Suck*!

Därför jag skriver så himla mycket, för att fördriva tid. Men när jag tänker tillbaka och skriver dethär så inser jag att jag haft 4 pliktfria helger nu. Tänka sig, från att inte haft nån så fick jag vad jag bad om. Och förbannat bra helger har de vart me. Den här går väl lite till spillo nu men jag är så nöjd endå. Får tänka tillbaka på allt kul i väntan på att tillfriskna. Time to go 


RSS 2.0