Videoklipp från helgen






Bilder från helgen

Fredagen:

Bella trivdes inte med blommor på huvet men som tur är var ingen krans till henne. :)

Lekar

Tyvärr finns ingen bild på när man bl.a fångar ballonger med munnen ur vattnet men var en massa olika lekar.

Sångstund


Lördagen:

Inte så mycket bilder eftersom jag nästan inte var med familjen då.

Söndagen:

Bus me Bella. Lika blonda ? :S


Midsommar på Öland

Ojoj var ska man börja ? Det kvittar vad och hur mycket jag skriver för inget slår ju minnen.

torsdagen åkte jag och Mathias till Öland. Vi började dricka och grilla lite, kul att sitta och snacka lite skit med dem som kommit och sen ramlade familjen in lite då och då senare på kvällen. Min öländska vän var också med såklart.

Fredagen började med att jag skulle binda 3 midsommarkransar och sen gjorde vi långbord och åt. Senare blev det dans och lekar(lagarbete och alla lite lagom snurriga).
Fattar inte alls hur killarna kunde vinna mot tjejerna i kubb? Det måste ha ingåt fusk. 
Mot kvällen blev det sång och gitarrspel sen gick vi alla bort till dansgolvet. Jag och Jesper var nog uppe senast på kvällen eftersom alla la sig runt 12 ? Iaf så var det jätte kul allt ihop och jag som annars inte brukar uppskatta midsommar lika mycket som de andra hade säkert roligast.

Lördag: När Jesper åkt hem så gick vi till hundbadet med Bella Bus. Hmm, sen gjorde man inte mycket mer än att sola fram tills jag åkte hem till Jeppe för att grilla med dem o så och där var man från typ halv 3 till kanske 6? vet inte riktigt men då gick vi till möllan iaf jag, Jesper och hans kusse Victor. Sjukt sött o se allt bus med småbarnen de lär jag inte glömma!

Den kvällen slutade också med gitarrspel, sång och lite go dricka.

Söndagen: Då tog man det bara lugnt, jag är jätte nöjd med helgen så bara sol, bad och bus med hunden fram tills man åkte hem vid 6 på kvällen.

3 vänner tillbaka på två dar

Hanna ringde vid tio i tisdags kväll så man va ute nån timme med henne <3 sen när ja kommit hem så ringde min bästa vän o äntligen var det problemet ur världen så då snacka vi tele ett jäkla tag med.<3

Onsdagen var en heldag i Kalmar med Viccan. <3 Hon lärde sig att det finns vindkraft i småland och att kalmar har subway(fast de hade jag själv inte heller koll på). Så söt haha :P
Läs hennes inlägg genom att klicka på namnet. :)

I dag bär det av till Öland och stannar till söndag där. Bror jobbar så åker vid 3-4 så här sitter man och gör ingenting. Ser man min packning kanman tro att jag ska flytta till Öland men nej då klart ja inte ska. Bloggar nog inte förns jag kommer hem igen. Hejdååå

Oj oj vilken dålig bloggare man kan va

Hmm, lördagen och söndagen efter förra inlägget fortsatte med två goa heldagar på sjön med båten iaf med massa sol och bad. Gutt kan man lugnt säga :)


En kortvecka i skolan blev det med ledigt torsdag och fredag så åkte till öland på fredagkvällen. Träffade Jeppe och hans vän Fille på lördagen och hängde runt en massa med dom och på söndagen träffade man bara Jeppe för att käka på hamngrillen och senare åkte han och jag för att bada.
 Eller Jag badade och jeppe tog sitt första dopp ;)
Efter att man varit i 3 gånger redan och simmat runt lite sista gången så flög han i och flög upp haha så nu har jag allt kycklingstämplat han! :)
 
Var ledig i måndags för jag skulle till  sjukan. De gjorde 30 tester på min rygg så hela skiten e tejpad typ. ska sitta i 48 timmar så kl.2 i morgon får någon slita väck det och så ska ja till sjukan igen på torsdag (så e ledig då med) och på måndag ska jag också dit. Oturen med det hela är att jag inte får sola, bada, svettas, klia eller duscha ryggen förns efter jag varit där på måndag. Yippie "/ Får se hur detta går då va men ska nog överleva.


Solat, badat och (klantat mig)

Skola i dag då, redovisning inför tvåorna om kallkompost. Sen fick vi sluta vid 11 redan så Emma och jag gick till stan och donken så tog bussen vid halv 2 hem.

Väl hemma så följde jag med familjen till Osvallesund. Låg och solade där och självklart kunde jag inte hålla mig så som varje år var jag först av familjen i vattnet. Svinkallt när man kände med handen men när jag tog sats från bryggan och hoppade så kunde man ju inte backa :) Satan så kul det var. Bella (hunden) badade med mig sen sen vågade Mathias skutta i med och sen Karin. Wii jag fick en riktig kick av badandet, snacka om sommarkänsla.

Efter allt bad gick Daniel och jag bort till båten och tog en liten sväng också.
Härligt att äntligen köra den igen.



När vi skulle hem tog bror och jag en bilrunda med nervevade rutor och dunkande musik.
Har haft en riktigt bra dag hittills då..
Senare åkte vi till mormor och morfars gård för att dricka kaffe och bror satte mig i arbete med hans bil. Skulle fylla i texten på hans däck med en vit penna. Snyggt blev det fram till sista bokstaven innan jag var klar då jag skulle skaka pennan och locket flög! YIPPIE med vit färg över både, däcket, bilen, skinnjackan, legginsen och shortsen !

Skönt att färgen gick bort från bilen och syns inte så jätte mycket på jackan men nya kläderna kan jag inte svara på än. Det känns inte som nån puls..

Men nöjd trots allt över dagen :) chao

Vad händer med mig ? :O

Hemma i dag oxå pga av en så in i helvetes dum mensvärk!

Vet inte vad som flög i mig men nu har jag städat min garderob och slängt ut massa gammalt skit och så har jag städat hela rummet med. SÅ olikt mig! Men skönt o ha de gjort iaf, nu ser det ju riktigt fint ut tycker jag det gå rju nästan att låta folk komma in ... :)


RSS 2.0